Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

JustWatch Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

JustWatch is een streamingdienst die je helpt titels te vinden om te bekijken. De website haalt al het giswerk uit watchlists en het opsporen van titels. Als je vastzit in een show-hole zonder enig idee wat je vervolgens moet bekijken, heeft JustWatch je gedekt. Het aanbevelingssysteem is een van de beste en helpt bij het vinden van obscure titels waarvan je bent vergeten dat ze ooit hebben bestaan. De watchlist-functie biedt een uitstekende gecentraliseerde locatie voor al uw favoriete films en televisieprogramma's.

Justwatch

justwatch nederland

justwatch

justwatchfree

"justwatch"

f1 tv pro meerdere apparaten

just wacht

just watch

just watch kosten

justwarch

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

justwatch.com

JustWatch is een streamingzoekmachine die gebruikers helpt specifieke titels op te sporen en waar ze te vinden zijn, inclusief hun prijs. Het is moeilijk om te weten welke de goedkoopste en meest efficiënte optie is, dus JustWatch is een waardevolle bron voor mensen die op zoek zijn naar informatie over streamingdiensten.
JustWatch is een geweldig programma voor mensen die het koord doorknippen. Steeds meer mensen abonneren zich elke dag op meerdere streamingdiensten in plaats van traditionele kabel- of satellietbedrijven te gebruiken. JustWatch haalt al het giswerk en onderzoek uit streaming, zodat kijkers gewoon de shows kunnen vinden die ze willen tegen de beste prijzen, allemaal op één plek.
De service biedt een zoekmachine en laat je ook een volglijst maken om alle titels die je bekijkt bij te houden. Dit is vooral handig omdat het de noodzaak elimineert om naar wachtrijen op verschillende streamingsites te kijken. De volglijst is ook interessant omdat je hiermee alles in één keer kunt bijhouden.

Website Ontwerp

JustWatch is een website-ontwerp dat ik erg leuk vind als het gaat om zoekmachines. Het heeft een nachtmodus-thema-look die lijkt op streamingsites, maar heeft genoeg verschillen om zich te onderscheiden als zijn eigen identiteit. Het logo en de branding zijn goed, het is eenvoudig en gemakkelijk herkenbaar als een donkergrijze achtergrond met pixels die een afspeelknop simuleren.
De menu's zijn gemakkelijk te navigeren. Het bovenste menu is het logo, de startpagina, nieuw, populair, volglijst en zoekopdracht. Naast de zoekbalk zit een join knop. Het alternatieve menu voor zaken als FAQ, apps, over ons, talent, pers, API, imprints en privacybeleid bevindt zich rechts van de zoekbalk.
Het secundaire menu heeft een verscheidenheid aan filters voor films en tv-programma's. Deze filters bevatten het releasejaar, genre, prijs en beoordeling. De categorieën zijn verder onderverdeeld in de tabbladen, zodat u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Het is echt cool om te kunnen zoeken op genre en jaar, zodat je kunt vinden wat er beschikbaar is.

Tevreden

JustWatch? is een website die een zoekmachine biedt waarmee kijkers films en televisieprogramma's kunnen vinden. De volglijst en aanbevolen titels zijn opvallende kenmerken.
Het organisatiesysteem van de site is geweldig. Ze hebben een breed scala aan filteropties, waaronder films en tv-programma's. Bovendien kunt u met het systeem het genre, het uitgebrachte jaar, de prijs en de beoordeling kiezen. De website haalt prijzen van alle streamingdiensten en laat kijkers weten welke dienst het beste tarief biedt voor de titel.
Voordat ik een lidmaatschap aanmaakte, heb ik gesleuteld aan de quizinstellingen van JustWatch. De quiz is leuk en eenvoudig te maken en kijkers kiezen uit een enorme lijst met titels, waaronder de film- of serieposter. Elke keer dat u op een klikt die u leuk vindt, worden er meer gerelateerde titels geladen. Ik vond een heleboel oude obscure films die ik allemaal vergat door deze test te doen. Resultaten worden gebruikt om gepersonaliseerde aanbevelingen voor kijkers te maken. Het is vergelijkbaar met Netflix, maar dan beter! Sommige categorieën zijn gebaseerd op de horlogegeschiedenis van andere gebruikers met een vergelijkbare smaak.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop browser versie is goed. Het biedt een uniek kleurenschema dat de nachtmodus nabootst. JustWatch gebruikt meer een marineblauwe monochromatische kleur in plaats van zwart met accenten van geel. De menu's zijn een beetje all over the place, maar omdat het programma zo geweldig is, is het vergeeflijk. Het verborgen menu is degene die niet vaak nodig is, maar het bevat de veelgestelde vragen, over en andere categorieën die niet direct betrekking hebben op streaming.
De mobiele browser is grotendeels hetzelfde, maar sommige categorieën zijn ingestort. Het is eenvoudig om de andere categorieën te openen om te zoeken. De mobiele applicatie is geweldig. Het is een gestroomlijnde ervaring. De app vertaalt de webpagina naar een laagdrempelige zoekmachine ervaring. De menu's staan onderaan in de app en zijn vereenvoudigd om alleen thuis, nieuw, populair en volglijst op te nemen. De zoekopdracht is gemakkelijk te herkennen in de rechterbovenhoek naast het JustWatch-logo. De beste manier om deze service te gebruiken is meer dan waarschijnlijk via de webbrowser, maar de app werkt bijna net zo goed.

Positieven

Er zijn veel positieve functies aan de website JustWatch. Het vereenvoudigt het proces van het kiezen van een streamingprovider door titels op te halen en informatie te verstrekken over welke websites de beste prijzen hebben.
JustWatch kijkt naar alle streamingdiensten die er zijn en kiest degene met de beste deals en opties die aan uw behoeften voldoen. Of je het nu wilt streamen of kopen, JustWatch heeft je gedekt!
Ik geniet echt van de JustWatch-ervaring - hun onboardingproces is geweldig. De quiz vraagt gebruikers om op titels te klikken die ze leuk vinden. Nadat u op elke titel hebt geklikt, verschijnen er meer titels die op elkaar lijken. De quiz zelf is heel eenvoudig, maar sommige van de shows en films die opdoken, was ik vergeten. Het was een flinke dosis nostalgie.
De aanbevelingen van de website zijn zeer nauwkeurig en in mijn korte tijd dat ik de app gebruik, heb ik een paar nieuwe shows gevonden die ik van plan ben toe te voegen aan mijn volglijst. De volglijst is erg handig voor mensen die veel media consumeren en moeite hebben met het bijhouden van series en afleveringen.
Het geweldige organisatiesysteem dat op de startpagina van JustWatch wordt gebruikt, is een geweldige herinnering aan het Netflix-organisatiesysteem, maar dan beter. Er zijn categorieën op basis van wat andere gebruikers met uw kijkgeschiedenis ook leuk vinden. Toptitels op gratis services is een andere geweldige categorie! Er is ook een knop onderaan de pagina om aanbevelingen te vernieuwen.
Ik geniet echt van de JustWatch-website omdat gebruikers zich niet hoeven aan te melden om de inhoud te gebruiken. Het wordt aangemoedigd, maar niet verplicht om je aan te melden, en je kunt zelfs de volglijstfunctie gebruiken zonder je aan te melden voor een lidmaatschap. De website onthoudt uw horlogegeschiedenis van de browser die deze heeft geopend.

Negatieven

Ik heb niet veel negatieve dingen gevonden over JustWatch. Het ontwerp van de website is geweldig en de geleverde service is ook geweldig, vooral voor een gratis website!
Ik hou er niet van dat er drie menu's zijn, het zou beter zijn als de derde beter zichtbaar was. Anders vind ik deze streaming zoekmachine geweldig!

Verbeteringen nodig

Als er één ding zou zijn dat ik aan de website zou kunnen veranderen, zou ik het derde menu met de over, FAQ, privacybeleid, etc. naar de onderkant van de webpagina verplaatsen. De streaminggids hoeft dat niet eens echt te doen. De website is geweldig zonder enige wijzigingen.

Samenvatting

Een van de beste zoekmachines voor streamingdiensten is JustWatch. Het heeft een prachtige branding, logo en website. Het thema van de nachtmodus voelt modern aan en de zoekmachine stelt gebruikers in staat om onverslaanbare prijzen te vinden. De volglijst is een geweldige functie waarmee kijkers al hun favoriete media op één plek kunnen volgen in plaats van meerdere wachtrijen voor streamingdiensten. Het meest verbazingwekkende deel van het gebruik van JustWatch is dat het 100% gratis is. Gebruikers worden niet onder druk gezet om een account aan te maken. Tenzij u de website op meerdere apparaten gebruikt, hoeft u zich niet aan te melden. Als je dat echter doet, is de volglijst een geweldige gecentraliseerde plek om titels bij te houden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Justwatch

justwatch nederland

justwatch

justwatchfree

"justwatch"

f1 tv pro meerdere apparaten

just wacht

just watch

just watch kosten

justwarch

justwat h

justwatch belgique

justwatch es gratis

justwatch gratis

justwatch kosten

justwatch.es

justwatchtv

justwath

justwatvh

justwtach

jutwatch

tv gids investigation discovery

watch app storing

JustWatch Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

JustWatch is een streamingdienst die je helpt titels te vinden om te bekijken. De website haalt al het giswerk uit watchlists en het opsporen van titels. Als je vastzit in een show-hole zonder enig idee wat je vervolgens moet bekijken, heeft JustWatch je gedekt. Het aanbevelingssysteem is een van de beste en helpt bij het vinden van obscure titels waarvan je bent vergeten dat ze ooit hebben bestaan. De watchlist-functie biedt een uitstekende gecentraliseerde locatie voor al uw favoriete films en televisieprogramma's.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op