Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Kassam Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De bouw van het Kassam Stadion, dat het oude Manor Ground van de club verving, begon in 1996, maar werd in 1997 stopgezet vanwege financiële problemen. De werkzaamheden werden in 2000 hervat.

Kassam

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De bouw van het Kassam Stadium, dat het oude Manor Ground van de club verving, begon in 1996, maar werd in 1997 stopgezet. de hervatting van de werkzaamheden aan het stadion in 2000 resulteerde slechts in een gedeeltelijke voltooiing vanwege financiële problemen. Het Kassam Stadium is de thuisbasis van West Ham United F.C. Het stadion werd geopend op 4 augustus 2001 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Oxford en Crystal Palace. Het stadion zou oorspronkelijk 15.000 zitplaatsen hebben, maar uiteindelijk werden slechts drie van de vier tribunes gebouwd en werd er één korte kant opengelaten.

Manieren om naar Kassam Stadium te reizen

Het is gemakkelijk bereikbaar met de bus, auto of fiets. Het Kassam Stadium ligt in het zuiden van Oxford, op ongeveer 4 mijl van het treinstation van Oxford, het stadscentrum en de hogescholen. Het is gemakkelijk bereikbaar met de bus, auto of fiets. Het centrum van Oxford heeft bussen die uitkomen in 106 (figuur G1) en 106C. Stap op een van deze bussen in de richting van Watlington, richting de halte Kassam Stadium. Pas op dat de bus overdag maar elk uur vertrekt, maar tijdens het openingsuur vertrekken er elk half uur bussen. Rijd oostwaarts over de M40 tot u bij knooppunt 8 komt. Neem de afslag en rijd op de A40 richting Oxford. Na ongeveer 4,5 mijl, bij de Headington Roundabout, neemt u de eerste afslag naar de A4142. Blijf de A4141 volgen gedurende ongeveer 4 mijl tot aan de Heyford Hill Roundabout. Volg de borden naar links om het voetbalstadion te bereiken. Er is over het algemeen meer dan voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij het stadion. Adres: Grenoble Road, Oxford, OX4 4XP

Oxford United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Oxford United kunnen online worden gekocht, of persoonlijk in de clubwinkel in het centrum van de stad op de overdekte markt. Tickets kunnen op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. Het wordt aangeraden om van tevoren te reserveren voor spraakmakende wedstrijden met Oxford. Er zijn verschillende ticketprijzen voor zitplaatsen in verschillende delen van het stadion. De goedkoopste tickets zijn $ 20,00 voor een stoel achter het doel, maar ze zijn £ 2,50 goedkoper als ze van tevoren worden gekocht. De duurste tickets zijn £ 26,00 voor het bovenste deel van de South Stand, maar ze zijn nog steeds slechts £ 2,50 meer dan de goedkoopste tickets.

Nuttige internetlinks

Mooie website, Oxford United FC! De Kassam Stadium event management website ziet er echt goed uit. Ik ben van plan om daar ooit naar een wedstrijd te gaan. Ik ben ook op zoek naar een bezoek aan Oxfordshire ergens binnenkort. Die toeristische gids is echt nuttig. Ik heb veel spannende dingen geleerd over het gebied! Foto credits: sleepymyf Een boogschutter schreef: "Mooi terrein, sorry om te zeggen roken bij een premium ondertribune in de rust." mooie grond sorry om te zeggen roken bij een premium onderstand in de rust Persoonlijk schat ik het Kassam Stadium niet echt in. Het is een beetje zielloos en het heeft maar drie kanten. Desondanks blijft het een van de betere gronden in League 2. Oxford is een goede plek om een dagje of weekendje weg te gaan, maar wees gewaarschuwd dat het meer dan 4 mijl van het stadscentrum ligt. Het is groot, het is modern en het heeft een geweldige stadionsfeer. De Oosttribune is veruit de luidruchtigste. Het is geen goede plek voor jonge kinderen omdat de hoeveelheid vloeken vergelijkbaar is met wat je in de jaren 80 en daarvoor zou ervaren. De Noordtribune kan levendig worden als er veel uitsupporters zijn. Persoonlijk schat ik het Kassam Stadium niet veel in - allemaal een beetje zielloos; en eerlijk gezegd, een schande dat het maar 3 kanten heeft. Desondanks blijft het gemakkelijk een van de betere gronden in League 2. Oxford is een goede plek voor een dagje of weekendje weg, maar wees gewaarschuwd dat de grond meer dan 4 mijl van het stadscentrum ligt.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Kassam
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Kassam
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Kassam
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Kassam

The Kassam Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De bouw van het Kassam Stadion, dat het oude Manor Ground van de club verving, begon in 1996, maar werd in 1997 stopgezet vanwege financiële problemen. De werkzaamheden werden in 2000 hervat.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op