Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Khalifa International Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Khalifa International Stadium is sinds 1976 het belangrijkste voetbalstadion van Qatar. Het werd gebouwd om te dienen als de vlaggenschiplocatie voor de Gulf Cup van 1976 die werd gehouden in Qatar en kan aanvankelijk 20.000 toeschouwers bevatten.

Khalifa International Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion onderging in 2009 een uitgebreide renovatie waardoor de capaciteit steeg tot meer dan 45.000. Het Khalifa International Stadium is sinds 1976 het belangrijkste voetbalstadion van Qatar. Het werd oorspronkelijk gebouwd om te dienen als het vlaggenschiplocatie voor de Gulf Cup van 1976 die in Qatar werd gehouden en aanvankelijk plaats bood aan 20.000 toeschouwers. Het stadion onderging in 2009 een uitgebreide renovatie waardoor de capaciteit steeg tot meer dan 45.000. In de loop der jaren is het stadion verschillende keren opgewaardeerd, met name voor de Aziatische Spelen van 2006, die de capaciteit verhoogden tot 40.000 zitplaatsen. In 2011 organiseerde het Khalifa International Stadium meerdere wedstrijden, waaronder de finale tussen Japan en Australië (1-0). Het stadion werd geopend op 2 december 1995 en heeft een totale capaciteit van 45.000. Het Khalifa International Stadium is de vaste speellocatie van het nationale team van Qatar en heeft ook internationale vriendschappelijke wedstrijden van andere teams, zoals Argentinië en Brazilië, georganiseerd. Het stadion werd geopend op 2 december 1995 en heeft een totale capaciteit van 45.000. Qatar kreeg in 2010 het WK 2022 toegewezen en omdat een uitgebreide upgrade nodig was, werd khalifa international stadium natuurlijk voorgesteld als een van de speellocaties. De werkzaamheden aan het stadion begonnen in 2014 en omvatten een renovatie van alle tribunes, extra zitplaatsen, extra horecafaciliteiten en de bouw van een groot innovatief dakmembraan. Een bouwproject dat in de zomer van 2017 van start ging, eindigde dit jaar, waardoor het het eerste WK-stadion van 2022 was dat werd voltooid. In 2019 was het Khalifa International Stadium de locatie van de IAAF Wereldkampioenschappen atletiek.

Manieren om naar Khalifa International Stadium te reizen

Het stadion is ingericht met de nieuwste faciliteiten, waaronder een overdekte tribune die plaats biedt aan maximaal 50.000 toeschouwers. Het Khalifa International Stadium ligt in het westen van Doha, dicht bij de Souq Waqif en Corniche. Het stadion beschikt over moderne faciliteiten, waaronder een overdekte tribune die plaats biedt aan maximaal 50.000 toeschouwers. Het stadion is bereikbaar met de metro. De onlangs geopende Gold-lijn die door het centrum van Doha loopt, stijgt in de buurt van Station Sports City, een van de stations op de lijn. Adres: Al Waab St, Doha

Eet, drink en slaap in de buurt van Khalifa International Stadium

Het Khalifa International Stadium maakt deel uit van een grote ontwikkeling die de andere Olympische sportfaciliteiten van Qatar, de grote Villaggio Mall, een park en het iconische The Torch Doha hotel omvat. Voltooide herontwikkeling van Khalifa International Stadium zal ook het 3-2-1 Qatar Olympic and Sports Museum huisvesten. Er zijn restaurants van alle soorten in het Villaggio Mall. Sommige zijn internationale ketenrestaurants, zoals Shake Shack, Pizza Express en TGI Fridays. Anderen zijn reguliere fastfoodketens. Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van het stadion, zijn er twee hotels om uit te kiezen: de Torch Doha en de Movenpick Al Aziziyah. Hoewel beide in de hogere klasse zijn, is één iets goedkoper. Voor een overzicht van hotels in de buurt van Khalifa International Stadium, klik hier. Voor goedkopere opties in het centrum van Doha rond de Corniche, klik hier. Of voor opties verder naar het noorden rond de West Bay arena en The Pearl als je meer geld te besteden hebt, klik hier.

Foto's van Khalifa International Stadium

De spreker vertelde hoe ze hun werk gebruiken om een verschil te maken in de wereld. De spreker vertelde hoe zij hun werk gebruiken om van de wereld een betere plek te maken. Foto credits: Arend Kuester

Nuttige internetlinks

Visitqatar.qa - Doha toeristische informatie.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Khalifa International Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Khalifa International Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Khalifa International Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Khalifa International Stadium

Khalifa International Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Khalifa International Stadium is sinds 1976 het belangrijkste voetbalstadion van Qatar. Het werd gebouwd om te dienen als de vlaggenschiplocatie voor de Gulf Cup van 1976 die werd gehouden in Qatar en kan aanvankelijk 20.000 toeschouwers bevatten.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op