Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

KIJK.nl Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als je in Nederland bent en op zoek bent naar een geweldige manier om gratis tv te streamen, dan is Kijk.nl zeker de moeite waard om te bekijken. Met duizenden Nederlandse tv-programma's en films beschikbaar, heeft deze site voor elk wat wils. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Kijk.NL

kijk nu tv online

kijk.nl buitenland

kijk.nl werkt niet

kijk.nl in het buitenland

kijknl

kijk.nl kosten

kijk nl app

kijk.nl belgie

kijk.nl gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

kijk.nl

Het woord "Kijk" is een Nederlands woord dat zich ruwweg in het Engels vertaalt als "kijk?" of "Kijken". Kijk is dan ook een van de populairste tv-netwerken van Nederland en heeft zeker een toepasselijke naam. Naast een extreem populair en geliefd tv-netwerk, is Kijk ook een gratis tv-streamingsite of een tv-"catchup" -streamingservice, zoals het soms wordt genoemd. Als je in Nederland woont, is dit zeker een tv-streamingsite die je moet kennen. Het is in feite een van de beste gratis tv-streamingsites ter wereld.

Ontwerpen

Kijk heeft een strakke en professionele uitstraling. Ik zou het daar plaatsen met een van de beste tv-streamingsites vanuit een ontwerpstandpunt. De site is soepel, gebruiksvriendelijk, intuïtief, zeer gemakkelijk te navigeren en goed georganiseerd. Als u van top of the line site design houdt, zal Kijk zeker niet teleurstellen.
Daaronder bevinden zich vijf kleinere dozen, die elk een serie-aflevering bevatten. Als u op zoek bent naar iets specifieks, zoals een film of een specifieke aflevering van een show, gaat u naar de onderkant van de pagina en klikt u op de link "Meer weergeven" naast een bepaalde titel. Kijk moet meteen vertrouwd aanvoelen voor iedereen die eerder Netflix of Hulu heeft gebruikt. Het heeft een zeer vergelijkbare lay-out gebruikt (wat nu een soort ontwerpstandaard is geworden als het gaat om streamingdiensten). Bovenaan de pagina vind je bijvoorbeeld een uitgelichte serie. Dit doet zich gelden als een zeer grote banner met een omslagafbeelding en een korte samenvatting van de show, die de hele bovenkant van de pagina overspant, van marge tot marge. Daaronder bevinden zich vijf kleinere dozen, die elk een aflevering bevatten. Als u op zoek bent naar iets specifieks, zoals een film of een specifieke aflevering van een show, gaat u naar de onderkant van de pagina en klikt u op de link "Meer weergeven" naast een bepaalde titel.
Daaronder wisselt de site af tussen aanbevolen categorieën en meer aanbevolen inhoud. De aanbevolen categorieën worden weergegeven als een slanke side-scrolling bibliotheek met opties, terwijl de meer aanbevolen inhoud wordt gepresenteerd in een lijst onder aan het scherm. Klik eerst door om een selectie van de populairste titels op Kijk te vinden. Daaronder, met dezelfde side-scrolling-mogelijkheden, bladert u door de site op kanalen als u dat liever hebt. Blijf echter naar beneden scrollen op de pagina om enkele van de programma's te vinden die je hebt gemist en een andere prominente show.
Hoewel het ontwerp van deze site niet bijzonder innovatief of visueel aantrekkelijk is, is het zeer effectief en veel streamingsites gebruiken het. De site blijft effectief, zelfs nadat u hebt geklikt om een film of tv-programma te bekijken. De mediaspeler neemt het volledige bovenste gedeelte van de pagina over, waaronder u nog steeds door extra titels kunt bladeren.
Als u dit echter een afleiding vindt en u bevindt zich niet in de modus Volledig scherm, geen zorgen? U kunt altijd het mediaspelergedeelte van de pagina samenvouwen en meer informatie ontvouwen over het tv-programma of de film die u bekijkt. Of, natuurlijk, gewoon committeren aan de full-screen versie van de speler voor volledig ongestoorde weergave. Persoonlijk vind ik het geweldig hoe gestroomlijnd de kijk- en browseprocessen worden op deze gratis tv-streamingsite. Dit is een goed voorbeeld van een gratis tv-streamingsite die een soepele en intuïtieve gebruikerservaring biedt.

Inhoud en functies

Kijk onderscheidt zich van andere inhaal-tv-streamingdiensten in het aantal functies dat het zijn gebruikers biedt. Van de vele gratis tv-streamingsites die ik heb beoordeeld, lijken er maar heel weinig veel nadruk te leggen op de waarde van het aanbieden van interactieve en aanpasbare functies. Hierdoor is kijk's ervaring duurzamer en minder vluchtig dan die van de meeste andere sites.
Dit is geweldig nieuws! Ik ben blij te kunnen melden dat je op Kijk programma's en films kunt toevoegen aan je eigen gepersonaliseerde kijklijst. Dit is een verrassend zeldzame functie voor een inhaal-tv-streamingsite, geloof het of niet. De meesten van hen staan hun gebruikers niet eens toe om in te loggen of een account aan te maken. Kijk is echter meer gericht op het bieden van een geïndividualiseerde ervaring voor elk van zijn kijkers.
Naast de mogelijkheid om uw eigen volglijst samen te stellen om titels bij te houden die u in de toekomst wilt bekijken, stelt Kijk gebruikers ook in staat om afleveringen en films van tv-programma's te "liken". Dit voegt ze automatisch toe aan hun eigen lijst, wat resulteert in een handige selectie van uw favoriete tv-programma's, afleveringen en meer. Door dit te doen, maakt het het gemakkelijk om inhoud opnieuw te bekijken, maar het helpt er ook voor te zorgen dat je niet vergeet hoe een film of tv-programma heet (wat eindeloos gefrustreerd kan zijn wanneer je iets probeert aan te bevelen aan een vriend).
Als je op zoek bent naar een geweldige bron van Nederlandse content, dan is Kijk zeker de site voor jou. De site heeft een enorme bibliotheek met shows en films die je gratis kunt streamen, dus er is nooit een reden om het te missen.
Daarnaast heeft Kijk ook veel internationale content. Met tal van klassieke en hedendaagse Amerikaanse hitfilms en tv-series beschikbaar, zul je nooit een beat missen met wat er in het buitenland gebeurt. Hier is een klein voorproefje van enkele van de Amerikaanse inhoud die je kunt verwachten om gratis op Kijk te streamen (althans vanaf het moment van deze recensie): het gloednieuwe Christopher Nolan-epos Tenet, oscarwinnend La La Land en klassieke komedies zoals Home Alone en Coming to America.
Het contentaanbod van Kijk is even divers als van hoge kwaliteit, en ik denk dat Kijk het in zich heeft om zeker bovenaan de lijst van de beste gratis tv-streamingsites van Nederland te staan - misschien zelfs de wereld.
Dat gezegd hebbende, was het jammer om te horen dat Kijk alleen beschikbaar is als je fysiek in Nederland bent. Dit is meestal niet het geval met inhaalvrije tv-streamingsites. Ik bedoel, geen van hen die ik ken, laat iemand toegang tot alles, ongeacht waar ter wereld ze wonen, maar de meesten van hen zijn op zijn minst bereid om een fractie van hun tv-programma's en films te delen met internationale kijkers. Dus, als je wilt kunnen genieten van een van de beste gratis tv-streamingsites in Nederland, maar je bent niet in Nederland, moet je misschien uitzoeken hoe je een beetje creatief kunt worden met een goed Virtual Private Network (VPN)? knipoog, knipoog.

Mobiele en desktopervaring

Ik kon geen mobiele app-versie van Kijk vinden toen ik keek. Het is echter vermeldenswaard dat ik op zoek was naar de mobiele versie van deze Nederlandse streamingsite uit de VS. Ik heb misschien niet alle resultaten gekregen; de app stores variëren inhoud op basis van locatie. Dat gezegd hebbende, zou het me zeer verbazen als Kijk, een gratis tv-streaming-app zo goed als deze, geen app van een of andere vorm zou hebben. Als dit echter het geval is, zou het een grote opluchting zijn voor een anders geweldige streamingsite.
Het maakt niet uit of er een officiële app is of niet, de mobiele site van Kijk werkt uitstekend. Alles is perfect aangepast aan een kleiner scherm en de gebruikerservaring is net zo soepel en natuurlijk op mijn telefoon als op mijn laptop. Dus zelfs als er geen officiële app is, werkt de site tenminste nog steeds goed wanneer deze wordt geopend vanuit uw mobiele browser naar keuze.

Suggesties die ik heb voor Kijk

Als er geen mobiele app moet worden gemaakt voor deze tv-streamingdienst, zou dat voor hen een topprioriteit moeten zijn. In feite zouden ze moeten werken aan het ontwikkelen van apps voor verschillende platforms, niet alleen voor iOS- en Android-apparaten. Kijk zou apps moeten hebben voor Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast, PlayStation, Xbox en alle andere manieren waarop Nederlanders toegang willen tot je content.
Een andere optie is om te overwegen om internationale kijkers op zijn minst een voorproefje te laten zien van wat er op de Nederlandse tv te zien is. Ik krijg niet de zin om alles gratis weg te geven, maar hé, hoeveel kan een paar afleveringen hier en daar echt pijn doen? Trouwens, wat gebeurt er als een Nederlander naar het buitenland reist en kijk wil kijken? Heeft hij gewoon helemaal pech? Gewoon iets om over na te denken terwijl je verder gaat met deze uitzonderlijke gratis tv-streamingsite van jou.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Kijk.NL

kijk nu tv online

kijk.nl buitenland

kijk.nl werkt niet

kijk.nl in het buitenland

kijknl

kijk.nl kosten

kijk nl app

kijk.nl belgie

kijk.nl gratis

nl kijk

kijk.nl

kijk.nl app

kijk nl

kijk tv online

kijk.nl downloaden

kosten kijk.nl

home alone gratis kijken

is kijk gratis

is kijk.nl gratis

kijk downloaden

kijk gratis

kijk kosten

kijk nl champions league

kijk nl gratis

kijk nl live

kijk streamen

kijk tv app

kijk tv gratis

kijk tv.nl

KIJK.nl Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Als je in Nederland bent en op zoek bent naar een geweldige manier om gratis tv te streamen, dan is Kijk.nl zeker de moeite waard om te bekijken. Met duizenden Nederlandse tv-programma's en films beschikbaar, heeft deze site voor elk wat wils. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op