Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

King Power Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

King Power Stadium opende in 2002 en verving het oude van Filbert Street.

Kingpowerstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Leicester City-terrein, dat momenteel in een verouderde staat verkeert, werd oorspronkelijk gepresenteerd voor vervanging in het midden van de jaren 1990. Het was echter pas in 2000 dat de definitieve plannen werden onthuld en de bouw van het nieuwe stadion begon in 2001. Het stadion was op tijd klaar voor de start van het seizoen 2002/03. Het King Power Stadium werd geopend op 23 juli 2002. De eerste wedstrijd in het stadion, een vriendschappelijke wedstrijd tussen Leicester en Athletic Club de Bilbao (1-1), werd twaalf dagen later gespeeld. In 2011 werd het stadion omgedoopt tot King Power Stadium naar het bedrijf van de nieuwe Thaise eigenaren van de club.

Hoe kom je bij het King Power Stadium

Het King Power Stadium ligt in het zuiden van Leicester, op slechts een korte loopafstand van het stadscentrum en het centraal station. De wandeling mag niet langer dan een half uur duren. Onderweg zie je het stadion van Rugby club Leicester Tigers. Aankomstbussen 84, 84A en 85, Centrebus 302 en First Bus 88 verbinden het stadion met het stadscentrum en het treinstation. Als u met de auto vanaf de M1 of M69 komt, neemt u de afslag bij knooppunt 21. Volg de borden naar het stadscentrum via de A5460. Na bijna 3 mijl slaat u rechtsaf Upperton Road in. Vanaf Upporton Road leiden borden je naar Stadium mk. Adres: Filbert Way, Leicester, LE2 7FL

Eten, drinken en slapen in de buurt van King Power Stadium

King Power Stadium ligt in een winkelpark, dat wordt omgeven door woonwijken. Hoewel er enkele pubs in de buurt zijn, zijn ze niet het meest aantrekkelijke gebied en de meeste mensen zullen drinken in het stadscentrum of dichter bij het treinstation. Het ligt op slechts vijf minuten lopen van het hotel naar het stadion, waardoor het een ideale keuze is voor toeristen die in de buurt willen verblijven. Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van King Power Stadium.

Leicester Tickets

Tickets voor wedstrijden van Leicester City kunnen online, telefonisch of persoonlijk worden gekocht in de City Fanstore in het King Power Stadium. Het titelwinnende seizoen van Leicester heeft ervoor gezorgd dat de tickets van de club de meeste wedstrijden hebben uitverkocht, met sommige wedstrijden nog steeds beschikbaar als ze ruim van tevoren worden gekocht. Cat BÂ-wedstrijden, die vaker voorkomen, kosten van £ 26,00 tot £ 30,00. Tickets voor wedstrijden van categorie DÂ, de goedkoopste, kosten £ 17,00 tot £ 20,00. Leicester City heeft zijn thuiswedstrijden verdeeld in drie ticketprijscategorieën: C-wedstrijden (die het goedkoopst maar ook het zeldzaamst zijn), A-wedstrijden (die het duurst zijn) en B-wedstrijden (die vaker voorkomen). Tickets voor C-wedstrijden variëren van £ 26,00 voor een stoel achter het doel of in een van de hoeken tot £ 48,00 voor een centrale stoel aan een van de zijkanten. Tickets voor A-wedstrijden kosten tussen de £ 30,00 en £ 50,00. Tickets voor B-wedstrijden kosten van £ 26,00 tot £ 30,00.Tickets voor C-wedstrijden zijn de goedkoopste maar ook zeldzaamste; tickets voor A-wedstrijden zijn het duurst; en tickets voor B-wedstrijden kosten minder dan tickets voor C-wedstrijden Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] Een plattegrond vind je hier.

King Power Stadium rondleidingen

Leicester City biedt rondleidingen door het stadion met toegang tot de kleedkamers en de spelerstunnel. De tour duurt ongeveer een uur. Tours lopen meestal vier keer per dag op een of twee zondagen per maand. Tours zijn geprijsd op £ 10,00. Om een reservering te maken, kunt u online, telefonisch +44 (0) 844 815 5000, of persoonlijk in de City Fanstore in het King Power Stadium. Boekingen worden van tevoren aanbevolen, omdat tours vaak uitverkocht zijn.

Relevante internetlinks

Leicester City Football Club is de officiële website van Leicester City FC. Informatie over het team, de spelers en de club vind je op deze website. Op deze website vindt u ook informatie over Leicestershire en de omliggende gebieden. Proberen het stadion te zien en de geschiedenis van de club te waarderen is een van de meest frustrerende dingen die ik ooit heb gedaan. Zeker, als eredivisie-kant, zouden er betere regelingen kunnen zijn voor supporters om een kijkje te nemen en de club en zijn terrein te waarderen. Het doet me pijn om te zeggen dat naar het stadion gaan en alle faciliteiten en memorabilia kunnen zien een van de meest frustrerende ervaringen is die ik ooit heb gehad. Zeker als Premier League-club zou Manchester United regelingen kunnen treffen voor hun supporters om alles te zien en de geschiedenis van de club meer te waarderen. Persoonlijk zou ik aanraden om te parkeren op het gemeenschappelijke industrieterrein van Freemans. Hoewel het moeilijk kan zijn om door het verkeer te komen, gaan de kosten naar een goed doel. Dezelfde pubs liggen op korte loopafstand van hier. Als je aan het winkelen bent in Highcross (zeker een bezoek waard), ga dan over Jubilee Square (naast de kathedraal van Leicester en de plaats van het graf van Richard de III) en rond het holiday inn aan de linkerkant. Loop langs Castle Park (site van het eerste Britse parlement) en sluit je aan bij het kanaal bij de brug waar Richard III werd gedemonteerd op weg naar de slag bij Bosworth. Het is een rechte en aangename wandeling naar King power (20 minuten). Ik zou het gemeenschappelijke industrieterrein Freemans aanbevelen als u op zoek bent naar parkeergelegenheid, hoewel het verkeer lastig kan zijn en de kosten naar het goede doel gaan. Dezelfde pubs liggen op korte loopafstand van hier. Als je winkelt in Highcross (zeker een bezoek waard), ga dan over Jubilee Square (naast de kathedraal van Leicester en de plaats van het graf van Richard III) en rond het vakantiehuis aan de linkerkant, loop langs castle park (site van het eerste Britse parlement) en sluit je aan bij het kanaal door de brug waar Richard III werd gedemonteerd op weg naar de slag om Bosworth. Het is een rechte en aangename wandeling naar The King Power (20 minuten).

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Kingpowerstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Kingpowerstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Kingpowerstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Kingpowerstadium

King Power Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

King Power Stadium opende in 2002 en verving het oude van Filbert Street.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op