Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

KissCartoon Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Kiss Cartoon is een streamingdienst die zich richt op tekenfilms en animatiefilms. De website heeft een bibliotheek met meer dan 5400 unieke titels en de desktopbrowser is de enige manier om toegang te krijgen tot deze site. Er is geen app-ondersteuning en de versie van de mobiele browser is niet aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Een groot herontwerp van de website zou Kiss Cartoon de face-lift kunnen geven die het verdient. De website kan glitchy zijn, maar biedt een aanzienlijke hoeveelheid videostreams.

Kisscartoon

kisscartoon

bosch kisscartoon

kiscartoon

kiss cartoon

kisscarton

kisscartoon mobile

kisscartoon pro

kisscartoon tv

kisscartoon.is

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

kisscartoon.is

Als het gaat om streamingdiensten die cartoons tonen, is Kiss Cartoon een van de beste opties die er zijn. Het is bedoeld om gebruikers een breed scala aan animaties te bieden, waaronder cartoons die meestal niet op andere streamingplatforms te vinden zijn. Terwijl andere diensten zoals Nickelodeon en Boomerang op hun eigen manier geweldig zijn, onderscheidt Kiss Cartoon zich als de meest toegewijde aan het bieden van een brede selectie cartoons.
De geschiedenis van de website is moeilijk op te sporen; informatie over de makers is schaars. Er zijn een paar zustersites met betrekking tot KissCartoon. Het merk biedt ook streaming content in anime, manga, k-drama's en films. KissCartoon heeft niet dezelfde technische ondersteuning als zijn anime-tegenhanger.

Website Ontwerp

De startpagina beschikt ook over een grote "schuifregelaar" aan de linkerkant, die u naar verschillende pagina's op de website brengt.
Ik vond het thema en de stijl van de website nachtmodus. De website maakt gebruik van monochrome donkere kleuren die aantrekkelijk zijn vanwege hun grijstintenthema dat wordt geaccentueerd door knallen van oranje.
Het kan worden gebruikt om cartoons te vinden op titel, personage of trefwoord. De website is goed georganiseerd met een vergelijkbare lay-out als hun anime-website. De rechterzijbalk bevat een lijst met genres waaruit kijkers kunnen kiezen. De verdere organisatie wordt toegevoegd in de vorm van menu's. Standaard worden de cartoons gesorteerd op het alfabet. De zoekfunctie is een andere positieve organisatietool die kan worden gebruikt om cartoons te vinden op titel, personage of trefwoord.

Tevreden

Ze bieden ook een breed scala aan cartoons, waaronder cartoons voor volwassenen. De website Kiss Cartoon biedt een grote selectie cartoons, met meer dan 5400 titels om uit te kiezen. Voltooide en doorlopende series zijn beide beschikbaar, evenals een breed scala aan animaties die geschikt zijn voor alle leeftijden. Cartoons voor volwassenen zijn ook beschikbaar op de website.
De video- en audiokwaliteit zijn in orde. Er zijn een paar advertenties op de pagina, maar ze staan niet in het midden van shows, wat een groot pluspunt is. De geluidskwaliteit is redelijk goed, maar de videokwaliteit kan soms pixelig worden.
Als u op zoek bent naar sites met betrekking tot Kiss Cartoon, maar niet ziet wat u zoekt op de hoofdsite, raad ik u aan hun zustersites te bekijken. Er zijn veel verschillende sites met verschillende inhoud die allemaal gerelateerd zijn aan Kiss Anime, een populaire streamingsite voor anime. De andere sites bevatten drama's, manga, films en meer. Ze zijn allemaal gemakkelijk toegankelijk in het eerste menu dat verschijnt wanneer u op het sorteermenu klikt.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Hoewel de website glitchy kan zijn, is de desktopbrowser nog steeds een betere optie om Kiss Cartoon te bekijken. Verschillende redenen verklaren dit, maar de grootste is dat het niet zo glitchy is als de website. Als mensen er eenmaal aan gewend zijn, valt het wel mee.
Helaas is er geen mobiele app voor deze website. De mobiele browserversie van de site is niet goed. Het is een verkleinde versie van de website, maar het heeft geen wijzigingen om de site voor telefoons te optimaliseren. Als u Kiss Cartoon op mobiel opent, wees dan bereid om scheel te kijken; de tekst is zo klein dat het kijkers zal belasten? ogen.

Positieven

Kiss Cartoon biedt veel functies die positief zijn. De grote bibliotheek vol cartoons is waarschijnlijk het grootste pluspunt op de website. De bibliotheek herbergt meer dan 5400 unieke titels.
De website biedt een gratis adblocker voor gebruikers die zich aanmelden voor een premium lidmaatschap. Hoewel dit een nuttige optie is, geloof ik dat er betere manieren zijn om de advertenties te blokkeren in plaats van te betalen voor iets waar kijkers zich geen zorgen over hoeven te maken. Ik durf te wedden dat dezelfde adblocker de subreddit voor Kiss Anime ook werkt met Kiss Cartoon, of dat de subreddit kijkers in de juiste richting zou kunnen wijzen om er een te vinden.
Er is een commentaarsectie op de afleveringsvideo's, wat geweldig is om contact te maken met andere fans en discussies te voeren.

Negatieven

Er is zeker ruimte voor verbetering in de videokwaliteit op deze website. Het begin van streams kan glitchy zijn, maar ze vlakken uiteindelijk glad. Zelfs daarna is de kwaliteit niet altijd geweldig in vergelijking met andere streamingwebsites.
Hoewel de toegevoegde opmerkingen aan de lijst met afleveringen positief kunnen zijn, kunnen ze ook negatief zijn. Vaak plaatsen mensen spoilers in reacties. Dus, wat er ook gebeurt, lees ze niet voordat je de aflevering hebt voltooid.
Het ongelukkige nadeel van de site is dat er geen autoplay-functie is. Na het bekijken van een aflevering heb je de mogelijkheid om deze opnieuw af te spelen. Anders moet je afsluiten en teruggaan naar afleveringslijsten om de volgende af te spelen. Het is geen deal-breaker, maar gezien hoe glitchy de site kan zijn, kan het frustrerend zijn.
De website heeft een georganiseerde afleveringenlijst. Bij het klikken op showtitels worden gebruikers echter naar een pagina geleid die vol staat met ontuchtige advertenties. De advertenties zouden geen probleem zijn als ze op de juiste manier werden geplaatst, maar de webpagina laat het lijken alsof je geen andere keuze hebt dan erop te klikken. In plaats daarvan moeten kijkers verder naar voren scrollen om een afleveringslijst in tekstvorm te bekijken. Bovendien maakt de website gebruik van obscene advertenties op een cartoonwebsite waar minderjarigen waarschijnlijk naar kijken.
De website heeft veel glitches, die niet klein zijn en zeer frequent zijn. Gebruikers worden vaak gevraagd om meerdere keren te klikken voordat de webpagina wordt geladen en wanneer gebruikers de eerste paar keer klikken, verschijnen advertenties als een gek. Het probleem is hardnekkig op de hele website, zelfs wanneer gebruikers proberen toegang te krijgen tot de zoekbalk. Er kan een oplossing en adblocker voor dit probleem, maar ik ben niet bereid om veel software op mijn computer te downloaden. Mijn grootste zorg is dat mijn computer wordt geïnfecteerd door een virus van een website als deze.

Verbeteringen nodig

Er zijn een paar verbeteringen die Kiss Cartoon op hun website zou kunnen aanbrengen om de kijkervaring te verbeteren. De aangeboden inhoud is leuk, maar de risico's die gepaard gaan om het te bereiken zijn ongunstig. Ze moeten zich richten op het verbeteren van de navigatie en het gebruiksgemak op de website.
Een van de eerste dingen waar ik aan zou werken zijn de glitches. Als advertenties nodig zijn, zou het aanbieden van een gratis adblocker in een of andere vorm leuk zijn. Het aanbieden van een gids over hoe de website in een meer optimaal tempo te gebruiken, kan ook een goede oplossing zijn.
Een andere verbetering die meteen moet worden aangebracht, is het ontwikkelen van een app. Mobiel bekijken is erg populair onder gebruikers, dus de website loopt veel verkeer mis door geen geschikte applicaties te ontwikkelen. Als een mobiele app uit den boze is, kan het overwegen van een grote revisie van de mobiele browser een goed compromis zijn.

Samenvatting

Over het algemeen denk ik dat Kiss Cartoon een goede keuze is voor streamingdiensten. Er zijn zeker betere platforms die er zijn, maar in de Cartoon niche zijn de opties beperkt. Dus, voordat ik een aantal andere vergelijkbare sites zou aanbevelen, zou ik eerst Kiss Cartoon aanbevelen.
De website biedt ongelooflijk veel inhoud. Veel titels en veel manieren om er doorheen te zoeken - dat is wat het zo geweldig maakt! De zoekfuncties en organisatiesystemen werken samen om gebruikers te helpen de dingen te vinden waarnaar ze op zoek zijn, ongeacht hoe diep ze gaan.
Als het gaat om functionaliteit schiet Kiss Cartoon tekort. Het probleem van het meerdere keren klikken op titels voordat de juiste pagina wordt geladen, is een probleem. Het is onaangenaam voor gebruikers om overal in het gezicht te worden geschoten met advertenties. Sommige van de advertenties krijgen vorm in tekstvorm en verwarren gebruikers om erop te klikken in plaats van de echte titels.
De website Kiss Cartoon ligt ergens in het midden in vergelijking met andere streaming websites. Er zijn zowel positieve als negatieve aspecten aan deze website, hoewel het de moeite waard is om het eens te proberen voordat je het afschrijft. Vergeet niet om de zusterwebsites te bekijken terwijl je er bent! Tussen deze websites is er een uitgebreide bibliotheek met entertainment.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Kisscartoon

kisscartoon

bosch kisscartoon

kiscartoon

kiss cartoon

kisscarton

kisscartoon mobile

kisscartoon pro

kisscartoon tv

kisscartoon.is

kisscartoon.me

kisscqrtoon

kisskartoon

kizzcartoon

liga mx kisscartoon

no time to die kisscartoon

the idolm@ster kisscartoon

KissCartoon Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Kiss Cartoon is een streamingdienst die zich richt op tekenfilms en animatiefilms. De website heeft een bibliotheek met meer dan 5400 unieke titels en de desktopbrowser is de enige manier om toegang te krijgen tot deze site. Er is geen app-ondersteuning en de versie van de mobiele browser is niet aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Een groot herontwerp van de website zou Kiss Cartoon de face-lift kunnen geven die het verdient. De website kan glitchy zijn, maar biedt een aanzienlijke hoeveelheid videostreams.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op