Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Cars Jeans Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het nieuwe Cars Jeans Stadion verving het oude Zuiderpark van ADO Den Haag, dat qua voorzieningen niet voldeed aan de moderne normen.

Kyocerastadion

cars jeans stadion capaciteit

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe autostadion, voorheen Kyocera Stadion en ADO Den Haag Stadion, verving het oude Zuiderpark stadion van ADO, dat niet voldeed aan de moderne eisen op het gebied van faciliteiten. De bouw van het nieuwe stadion begon eind vorig jaar en was op tijd klaar voor de start van het seizoen 2007/08. Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 28 juli 2007 met een wedstrijd tussen ADO Den Haag en een selectie van niet-competitiespelers uit de regio. Het stadion heeft een buitenkant van gloeiend metaal. Het ontwerp maakt een eenvoudige uitbreiding mogelijk om de huidige capaciteit te verdubbelen. In 2010 kondigde Kyocera een naamgevingsrechtendeal aan die resulteerde in de naamsverandering naar Kyocera Stadion. In 2017 kondigde Cars Jeans een nieuwe naamgevingsrechtendeal aan die resulteerde in de naamsverandering naar Cars Jeans Stadion.

Manieren om naar Cars Jeans Stadion te reizen

Het Cars Jeans Stadion ligt in het zuidoosten van de stad Den Haag op een modern kantorenpark waar de snelwegen A4 en A12 elkaar kruisen. De afstand tot het centrum van Den Haag is ongeveer 6 kilometer. Als u met de auto vanaf de A8 komt, neemt u afslag 8 Leidschendam. Het stadion is aangegeven met een balbordje en een N. Vanaf de A12 neemt u de Z8 richting Haarlemmermeer. Het stadion ligt op een schiereiland, omgeven door water. Het stadion Cars Jeans Stadion ligt op loopafstand van het treinstation Den Haag Ypenburg, dat regelmatig treinen bedient vanaf Den Haag Centraal Station en de stad Gouda. De wandeling daarheen duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Vanuit Den Haag is het stadion te bereiken met de sneltram (Randstadrail). Lijn 3 en 4 rijden door het centrum van Den Haag en stoppen op tien minuten lopen van het stadion bij station Forepark. De reis duurt tien minuten. Vanuit Rotterdam neemt u de sneltramlijn E naar de halte Forepark. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Buslijn 19 verbindt de steden Delft en Leidschendam met station Den Haag Ypenburg. Het rijdt overdag elk kwartier en 's nachts elk uur. Adres: Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag Ik ga naar de sportschool.

ADO Den Haag Tickets

Kaarten voor wedstrijden van ADO Den Haag zijn online te koop of in de fanshop in het stadion. ADO Den Haag heeft alleen het bezit van een ADO Clubkaart nodig voor de thuiswedstrijden tegen Ajax en Feyenoord. Anders is identificatie vereist bij het kopen van tickets. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kun je deze op de dag van de wedstrijd in het stadion kopen (nogmaals, met ID). De meeste algemene verkoopwedstrijden hebben niet de neiging om uit te verkopen. Tickets kunnen in prijs variëren van $ 19,00 voor een stoel achter het doel tot $ 45,00 voor een stoel op de hoofdtribune. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van Den Haag, ADO Den Haag, biedt informatie over Den Haag, waaronder toeristische informatie en openbaar vervoer. HTM.net kunt u de dienstregelingen en tarieven voor reizen in Den Haag vinden. NS.nl geeft informatie over treintijden en tarieven in heel Nederland. Toen ze me Engels hoorden spreken, wilden de mensen om me heen me graag over de club vertellen. Ze zorgden ervoor dat ik me echt welkom voelde en ik ben nu meerdere keren geweest. Vrienden die zich bij mij hebben aangesloten en die ook ground hoppers zijn, zijn het daarmee eens - dit is een speciale club die je het gevoel geeft dat je er thuis voelt en de lokale bevolking die je het gevoel geeft dat je daar thuishoort. Een klein stadion maar vol energie. Het was gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum. Er waren geen bars in de buurt, alleen een supportershuis voor een biertje voor de wedstrijd. Als internationale stad kon ik verschillende talen horen spreken. Waarschijnlijk door hun grote vriendschappen met Legia Warschau, Juventus en FC Brugge. Er is een geweldig uitzicht op het veld vanaf alle stoelen. Er is een gemiddelde publieksgrootte van 11.000 mensen, maar het klinkt meer als 30.000 mensen. In tegenstelling tot de meeste stadions, waar de sfeer uit één specifiek gebied komt, komt bij ADO het geluid van Vak G aan de noordkant van het terrein en van Midden Noord aan de lange kant (noordzijde). Dit creëert echt een geweldige ervaring wanneer beide zones naar elkaar zingen. Fans van het team staan bekend om hun geweldige banners, enkele van de beste kunstwerken die je in elk stadion zult zien. Als buitenlandse bezoeker vond ik de lokale bevolking erg vriendelijk. Toen ze me Engels hoorden spreken, spraken ze me gretig aan en vertelden me over de club en waarom ik op bezoek was. Ik voelde me echt welkom. Ik ben er nu meerdere keren geweest en ik vind het geweldig. Vrienden die zich bij mij hebben aangesloten die ook ground hoppers zijn, zijn het daarmee eens, een speciale club die je het gevoel geeft dat je er thuishoort en de locals die je het gevoel geven dat je erbij hoort.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Kyocerastadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Kyocerastadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Kyocerastadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Kyocerastadion

cars jeans stadion capaciteit

Cars Jeans Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het nieuwe Cars Jeans Stadion verving het oude Zuiderpark van ADO Den Haag, dat qua voorzieningen niet voldeed aan de moderne normen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op