Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Generali Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het eerste stadion op de plaats van de huidige Generali Arena werd gebouwd in 1921. Het heette Stadion Letná en bestond voornamelijk uit open terrassen.

Letna

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het eerste stadion op de plaats van de huidige Generali Arena werd gebouwd in 1921. Het had een bescheiden capaciteit en heette Stadion Letná. De open terrassen vormden het grootste deel van het stadion. Het stadion brandde in 1934 af; vervolgens werd begonnen met de bouw van een nieuwe overdekte hoofdtribune. In 1969 onderging het stadion Letn㡠een grote verbouwing die de capaciteit verhoogde tot 35.880. Het stadion heeft in het verleden een paar renovaties ondergaan, voor het laatst rond 1994. Onlangs zijn er nog een paar renovaties aan gedaan. In 2003 werd het stadion omgedoopt tot Toyota Arena na een sponsordeal. In 2007 werd het omgedoopt tot AXA Arena na een nieuwe sponsorovereenkomst. In 2009 werd het omgedoopt tot Generali Arena na een nieuwe sponsordeal. In 2020 werd het omgedoopt tot Generali ?eská poji?? Ovna Arena. De Generali Arena is een locatie waar het Tsjechische nationale team meestal speelt.

Hoe kom je bij de Generali Arena

De Generali Arena ligt in Letna, net ten noorden van de oude binnenstad van Praag. De wandeling vanaf het Oude Stadsplein duurt ongeveer 20 minuten. Loop naar het noorden over de Parizska-straat, steek de rivier de Moldau over en vervolgens het Letna-park. De wandeling naar de Praagse Burcht duurt ook ongeveer 20 minuten. Als u vanuit het zuidelijke deel van het stadscentrum of het centraal station van Praag (Hlavni) komt, kunt u de metro gebruiken. Neem de groene metrolijn C vanaf bijvoorbeeld halte Muzeum en stap uit bij halte Hradcanska. Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen. Als alternatief kunt u uitstappen bij elke halte in het stadscentrum en naar het stadion lopen. Adres: Milady Horákové 1066/98, 170 82 Praha 7 - Letná

Eet, drink en slaap in de buurt van de Generali Arena

Het gebied rond de GENERALI Arena is meestal residentieel, en hoewel je misschien een enkele bar of restaurant vindt, is het waarschijnlijker dat het een beter idee is om in de oude stad te eten en te drinken en de wandeling naar het stadion te maken voor de wedstrijd. Het aangrenzende Letna Park is leuk op een zomerse dag. Het Art Hotel Prague ligt in de buurt van de arena en krijgt goede recensies. Het Hotel Letna is een even dichtbij alternatief, maar krijgt slechtere beoordelingen. Het Belvedere Hotel en Parkhotel Praha liggen ook op loopafstand, en Hostel Dakura is een budgetoptie. Hotel Hoffmeister kan van uw voorkeur zijn als u meer geld te besteden heeft. Bekijk alle hotels in de buurt van de Generali Arena en ontdek verdere opties in de oude binnenstad van Praag.

Sparta Praag Tickets

Kaarten voor Sparta-wedstrijden zijn vanaf drie uur voor aanvang van de wedstrijd online of in het stadion te koop. Ondanks dat sparta een van de hoogste toeschouwersaantallen in de Gambrinus Liga heeft, lijkt het helaas niet te kunnen om de lokale derby tegen Slavia te vullen. Ticketprijzen zijn er in drie prijscategorieën, beginnend bij CZK 170 voor een stoel achter het doel. Een stoel aan een van de zijkanten varieert in prijs van CZK 250 tot CZK 290. Prijzen lopen op tot tussen de CZK 350 en CZK 590 voor de duurste categorie.

Foto's van generali arena

Hey babe, hoe gaat het met je? Ik hoop dat je een goede dag hebt. Hoe was het vandaag? Hey daar lieverd! Hoe gaat het vandaag met je? Ik hoop dat alles goed gaat. Hoe was het vandaag?

Nuttige internetlinks

Welkom bij Spartan.cz, de officiële website van AC Sparta Praha. Hier vind je al het laatste nieuws, wedstrijdhoogtepunten, spelersprofielen en foto's van de club. Voor reizigers en toeristen in Praag, welkom bij Dpp.cz â de officiële reis- en toerismegids. Hier vindt u alles, van hotelaanbevelingen tot advies over het verkennen van de stad. . Ik ging in augustus met mijn partner naar deze voetbalwedstrijd voor de Europa League-kwalificatiewedstrijd. De tickets waren slechts $ 5 en het bier was goedkoop. De fans waren vriendelijk, omdat we geen Tsjechisch konden spreken. In tegenstelling tot het Verenigd Koninkrijk kun je hier op de tribunes drinken. Ik ging naar de Europa League-kwalificatiewedstrijd hier in augustus voor £ 5 per kaartje. Het bier was goedkoop en de fans waren vriendelijk. Ik kon geen Tsjechisch spreken, maar dat weerhield hen er niet van om vriendelijk te zijn. In het Verenigd Koninkrijk daarentegen kun je niet drinken op de tribune. Ik ging naar Sparta tegen Malmö spelen in een Champions League-kwalificatiewedstrijd. Tickets kunnen worden gekocht aan de poorten, maar houd er rekening mee dat de wachtrijen vrij groot zijn. Roken is toegestaan buiten en u kunt genieten van een lokaal biertje. Fans zijn erg gepassioneerd en zijn voor de hele game. De grond is mooi in een prachtige stad. Ik ging naar Sparta tegen Malmö spelen in een Champions League-kwalificatiewedstrijd. Tickets kunnen gemakkelijk worden gekocht bij de poorten, maar houd er rekening mee dat de wachtrijen vrij groot zijn en probeer vroeg aan te komen. Roken is toegestaan buiten en u kunt genieten van een lokaal biertje. Fans zijn erg gepassioneerd en zingen de hele wedstrijd. De grond is mooi in een leuke stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Letna
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Letna
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Letna
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
20 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
8 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1
Speeldag 11
Vandaag
15:00
1
1

Populaire zoekopdrachten

Letna

Generali Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het eerste stadion op de plaats van de huidige Generali Arena werd gebouwd in 1921. Het heette Stadion Letná en bestond voornamelijk uit open terrassen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op