Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Letzigrund: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Letzigrund stadion werd in 2007 gebouwd ter vervanging van het oude stadion dat er sinds 1926 voor in de plaats stond.

Letzigrund

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het oude Letzigrund stadion werd in 2007 gesloopt en er kwam een nieuw stadion, Stadion Letzigrund, voor in de plaats. Er bestonden al lang plannen om het oude Letzigrund-stadion te renoveren, maar deze plannen werden plotseling versneld toen een voorgesteld 30.000-stadion in Hardturm werd uitgesteld en Zürich een stadion nodig had voor de komende Euro 2008-kampioenschappen. Het oude Letzigrund stadion werd in 2006 gesloopt en een jaar later, op 30 augustus 2007, werd de nieuwe Letzigrund officieel geopend met de Weltklasse ZÃ1/4rch atletiekkampioenschappen. Op 23 september werd in het stadion de eerste voetbalwedstrijd gespeeld tussen FCZ en Grasshopper. Tijdens het EK 2008 werden drie groepswedstrijden gespeeld op Letzigrund. De capaciteit van het toernooi werd tijdelijk verhoogd tot iets meer dan 30.000 zitplaatsen. Het oude Letzigrund is sinds de inauguratie de thuisbasis van FC ZÃ1/4rich, maar Grasshopper heeft zijn thuiswedstrijden altijd in Stadion Hardturm gespeeld. In 2007 werd Hardturm echter gesloten in afwachting van de bouw van een nieuw stadion en verhuisde Grasshopper tijdelijk naar Letzigrund. Verschillende projecten kwamen echter niet door en momenteel werkt de stad aan het nieuwste project dat een nieuw stadion zou omvatten, de Credit Suisse Arena, met een capaciteit van 18.000 zitplaatsen. Naast het organiseren van voetbalwedstrijden en andere atletiekevenementen, wordt Letzigrund op grote schaal gebruikt voor concerten en andere culturele evenementen.

Manieren om naar Letzigrund te reizen

Dit park ligt ten westen van de stad Zürich, op ongeveer 2,5 kilometer van het stadscentrum en op 500 meter meer van het centraal station. U kunt ook lopen vanaf het stadscentrum. De wandeling duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf station Hauptbahnhoff kunt u tram 3 richting Albisrieden of tram 14 richting Triemli nemen. Stap uit bij de halte Stauffacher en stap over op tram 2. U kunt ook tram 3 nemen naar Albisriederplatz en vanaf daar 5 tot 10 minuten lopen naar het stadion. Adres: Badenerstrasse 500, 8048 Zürich

Eten, drinken en slapen in de buurt van Letzigrund

De wijk Letzigrund ligt in een woonwijk dicht bij de spoorlijnen. Het is levendig en heeft een paar lokale restaurants en bars. Er zijn veel andere plaatsen om te eten en te drinken rond het stadion, en het geregenereerde gebied aan de overkant van de spoorlijnen is ook een goede optie. ZÃ1/4rcher Old Town heeft ook veel bars en restaurants. Er zijn een paar hotels in de buurt van Letzigrund, hoewel deze meestal in de bovenste prijsklassen komen. Het Ramada Hotel ZÃ1/4rich City en Crowne Plaza Zurich liggen bijna naast het stadion en krijgen goede recensies. Zijn er hotels in de buurt van Letzigrund die u misschien wilt overwegen? U kunt de mogelijkheden in het centrum van Zürich verkennen door hier te klikken.

FC Zürich Tickets

Tickets voor fc ZÃ1/4rich wedstrijden kunnen online worden gekocht, in de FCZ fan shop op Letzigraben 89, of bij een van de Ticketcorner verkooppunten. Tickets kunnen ook op de dag van de wedstrijd aan de poorten van het stadion worden gekocht. Tickets voor de wedstrijden variëren in prijs van CHF 25,00 voor een van de curves tot CHF 60,00 voor een zitplaats op de hoofdtribune. De prijzen worden verhoogd met CHF 10,00 voor een aantal spraakmakende spellen.

Sprinkhaan tickets

Tickets voor de Grasshopper games zijn online te koop, bij Eventim verkooppunten of bij Ticketcorner. Kaarten zijn op de dag van de wedstrijd verkrijgbaar aan de poorten van het stadion. Geen van de clubs is zeker van een uitverkoop. Er zijn verschillende prijzen voor zitplaatsen bij de bochten en hoofdtribune. Van CHF 20,00 voor een zitplaats bij een van de bochten tot CHF 50,00 voor een zitplaats op de hoofdtribune, er is voor ieder wat wils. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC ZÃ1/4rich, de Grasshoppers Club ZÃ1/4rich, Stadionletzigrund.ch en Zuerich.com zijn allemaal geweldige bronnen voor informatie over de stad Zürich. De informatie over het openbaar vervoer op Zvv.ch is een fantastische manier om door de stad te reizen zonder je zorgen te hoeven maken dat je verdwaalt!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Letzigrund
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Letzigrund
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Letzigrund
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Letzigrund

Letzigrund: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Letzigrund stadion werd in 2007 gebouwd ter vervanging van het oude stadion dat er sinds 1926 voor in de plaats stond.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op