Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

LiveTv Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Livetv.sx is een site waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord? Maar het is er een waar elke sportfan bekend mee zou moeten raken. Met tonnen livestreams van tonnen internationale sporten, evenals de nieuwste scores en resultaten, is Live TV zeker de moeite waard. Lees vandaag mijn recensie van Live TV om meer te weten te komen over de site die uw nieuwe standaard live sportstreamingsite zou kunnen worden!

Livetv

livetv.sx

livetv.ru en

live tv ru

livetv ru

livetv.sx/en

livetv.sx f1

лижетж

live .sx

лижетж.ру

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

livetv.sx

Zoals veel sportfans weten, kan het moeilijk zijn om livestreams van de grote wedstrijden te vinden. En het vinden van livestreams van de kleinere kan soms bijna onmogelijk zijn. Zelfs als de wedstrijden regelmatig op kabel-tv worden gepland, leven we in een wereld waarin traditionele kabel-tv steeds moeilijker te vinden is. Steeds meer van ons hebben de oude kabeldoos ingeruild voor alle geweldige inhoud die we online binnen handbereik hebben. Persoonlijk kon ik niet eens op één kant alle mensen noemen die ik ken die nog steeds een gewone kabel hebben.
Er is altijd de mogelijkheid om de jongens bij elkaar te krijgen en naar de bar te gaan om de wedstrijd te bekijken. Dit is zeker een leuk en eervol tijdverdrijf, daarboven met de sporten zelf die we in pubs verzamelen om te kijken. Maar we hebben niet altijd de tijd en energie om dit te doen. Het laatste wat ik wil doen na een bijzonder stressvolle dag op het werk is naar een drukke bar gaan en vechten voor een plek binnen oogafstand van de tv die toevallig het spel uitzendt dat ik wil zien. Natuurlijk kan dit een leuke weekendactiviteit zijn, maar het is verre van een ideale oplossing voor het probleem dat je de hele tijd geen toegang hebt tot live sport.
Soms wil je gewoon alleen naar de wedstrijd kijken zonder dat je je best hoeft te doen om te socialiseren. Het is de perfecte manier om te decomprimeren.
Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het zoeken naar een streamingsite die sporttoegang biedt: zorg er eerst voor dat de site een goede selectie van live sportevenementen heeft; ten tweede, zorg ervoor dat u op zoek gaat naar sites met lage minimale abonnementsvereisten en / of geen contractvereisten; en zorg er ten slotte voor dat de site gebruiksvriendelijke functies heeft, zodat u er gemakkelijk omheen kunt navigeren.
De site van vandaag heeft de toepasselijke en duidelijke titel 'Live TV'.

Geschiedenis

Er is niet veel historische informatie beschikbaar op de Live TV-site. Het enige wat ik kan zeggen is dat de site sinds 2006 in gebruik is, wat een indrukwekkende run is voor een gratis live tv-site.
Een andere indicator van de lange geschiedenis van betrouwbaarheid van de site kan worden gezien in het forum. Ik vertrouw een site altijd 10 keer meer als ik zie dat het een actief forum heeft. Dit spreekt boekdelen over de lange levensduur en betrouwbaarheid van Live TV als een gratis streamingdienst in de afgelopen anderhalf decennium.

Ontwerpen

Dit is waar de site punten begint te verliezen voor mij. Ik begrijp dat de site gratis is en daarom waarschijnlijk niet het grootste budget ter wereld heeft, maar het ontwerp ziet er erg gedateerd uit. Zelfs als we aannemen dat het voor het eerst in 2014 is gebouwd, zou de site er ook toen niet goed hebben uitgezien. Kijk, ik zeg niet dat Live TV er vreselijk uitziet of zo, het is zeker bruikbaar, het ziet er gewoon niet zo professioneel of scherp uit als het misschien zou kunnen.
De website is eenvoudig en niet voor mij persoonlijk. Het is rommelig en verwarrend - het oog kan niet helemaal beslissen waar het moet kijken als het ernaar kijkt. Er is overal verdwaalde informatie en tekst. En het kleurenschema is overal. Naar mijn mening lijkt het erop dat het is ontworpen door een zeer besluiteloze webdesigner. Ze konden gewoon niet beslissen in welke richting ze de site wilden nemen.
Dat gezegd hebbende, denk ik dat de site goed genoeg functioneert. De sitemenubalk maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker om te vinden wat u zoekt. Hier kunt u kiezen tussen uitzendingen, livescores, resultaten, videoarchief, weddenschappen of fanclubs. En het bekijken van een livestream is net zo eenvoudig als op een matchup klikken en wachten tot de stream verschijnt in een venster dat over de site zelf wordt gelegd. Dit is slim, want hoewel de streams zelf worden gehost door andere sites, dwingen ze je niet om websites van derden te bezoeken - in plaats daarvan brengen ze de gestreamde live-inhoud naar je toe voor ultiem gemak.

Tevreden

Er is veel live streaming beschikbaar voor sportuitzendingen als u ernaar op zoek bent. Voor Europese en Noord-Amerikaanse sporten is het meestal gemakkelijk om ze op live tv te vinden, maar er is ook een goede mix van livestreams van meer populaire sporten zoals NHL-games, NCAA-basketbal, NBA, NFL en FIFA, evenals meer obscure sporten zoals handbal, professioneel badminton, volleybal en wintersporten.
Met de recente toevoeging van live scores en resultaten is Live TV nog waardevoller geworden voor fans van sport. Je kunt niet alleen het spel volgen terwijl het zich ontvouwt, maar je kunt ook op de hoogte blijven van de nieuwste informatie door Live TV te controleren op updates. Dit maakt het een handige bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het bekijken van hun favoriete games.

Mobiele en desktopervaring

Helaas heeft Live TV geen app. Ze raden gebruikers echter aan om een browser genaamd Puffin te downloaden voor hun Android- en iOS-telefoons. Dit betekent dat het het meest compatibel is voor live streaming-inhoud. Dus het feit dat je een extra browser moet downloaden voor een optimale mobiele ervaring is een beetje een domper, maar ze hebben tenminste een oplossing voor het probleem.

Suggesties die ik heb voor Live TV

Mobiele optimalisatie en een make-over van het hele site-ontwerp zouden grote stappen in de goede richting zijn. Bovendien, als gebruikers hun favoriete teams zouden kunnen volgen en updates zouden kunnen ontvangen die alleen betrekking hebben op de teams en sporten waar ze om geven, zou dat ideaal zijn. Misschien is een premium optie het overwegen waard?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Livetv

livetv.sx

livetv.ru en

live tv ru

livetv ru

livetv.sx/en

livetv.sx f1

лижетж

live .sx

лижетж.ру

libetv.sx

livetv.ru

www.livetv. sx

live-tv.ru

livervsx

liverv.sx

live tv .sx

live tv ru en

live tv sx en

live tv sx app

live tv sx ru

live tv.ru

livetv.ru/en

www.livetv.sx

licetv.sx

live tv.sx

live.tv.ru

livetv

livetv.

livetv. ru

LiveTv Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Livetv.sx is een site waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord? Maar het is er een waar elke sportfan bekend mee zou moeten raken. Met tonnen livestreams van tonnen internationale sporten, evenals de nieuwste scores en resultaten, is Live TV zeker de moeite waard. Lees vandaag mijn recensie van Live TV om meer te weten te komen over de site die uw nieuwe standaard live sportstreamingsite zou kunnen worden!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op