Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Loftus Road: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Loftus Road werd gebouwd in 1904, maar het duurde tot 1917 voordat QPR naar de grond verhuisde.

Loftusroad

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Loftus Road-grond werd voor het eerst gebouwd in 1904, maar het werd pas de thuisbasis van QPR in 1917 toen ze verhuisden van hun vorige terrein in Park Royal. QPR bracht één overdekte zittribune van hun vorige terrein en de rest van het stadion bestond uit open terrassen. QPR begon zich in 1931 ontevreden te voelen over hun terrein en dus verhuisden ze naar het nabijgelegen White City Stadium. Ze verhuisden echter al snel terug naar Loftus Road nadat ze geen grote veranderingen hadden ondergaan op de nieuwe locatie. In 1938 werd een nieuw overdekt terras geopend, maar dit was de enige belangrijke verandering in de volgende decennia. In de vroege jaren 1960 verhuisde Queens Park Rangers opnieuw naar White City Stadium, maar na slechts één seizoen verhuisden ze terug. Loftus Road kreeg zijn huidige vorm in de late jaren 1960 en vroege jaren 1970 toen de South Africa Road en Ellerslie Road stands werden gebouwd, waardoor de capaciteit tot ongeveer 35.000 werd verhoogd. In 1980 en 1981 werden de twee tribunes aan beide uiteinden herbouwd. In de jaren 1990 werd het stadion omgebouwd tot een volledig staand stadion, waardoor de capaciteit werd teruggebracht tot minder dan 20.000 zitplaatsen. Tussen 2002 en 2004 speelde Fulham zijn thuiswedstrijden op Craven Cottage, terwijl het werd gerenoveerd. QPR onderzoekt momenteel een verhuizing naar een nieuw stadion, dat ze graag op een andere locatie in West-Londen willen bouwen. Concrete plannen zijn nog niet bekendgemaakt. (foto's van de huidige Loftus Road hieronder)

Vervoer naar Loftus Road

Loftus Road ligt in het westen van Londen, met name in het Shepherd's Bush-gebied. Het stadion ligt ongeveer 2 mijl ten westen van de westelijke rand van Hyde Park, iets minder dan 2 mijl ten westen van Portobello Road in Notting Hill en ongeveer 1,5 mijl ten noordwesten van Kensington High Street. Als u met de auto vanaf de A40 komt, slaat u af naar South Africa Road en vervolgens linksaf naar Wood Lane. Het dichtstbijzijnde (metro)station is White City aan de Central Line. Als alternatief liggen de stations Wood Lane en Shepherd's Bush Market op de Hammersmith & City en Circle Line op 10 minuten lopen. Bovendien zijn er Shepherd's Bush station op de Londense bovengrondse en de Central Line, die op 15 minuten lopen van de grond ligt. Adres: South Africa Road, London, W12 7PJ

Eten, drinken en slapen in de buurt van Loftus Road

Beide hebben een scala aan restaurants en Notting Hill is de thuisbasis van the Portobello Road Market, een populaire bestemming voor fijnproevers. Er zijn geen hotels in de buurt van Loftus Road, maar er zijn veel opties in de buurt van shepherd bush en goldhawk rd metrostations. Het J West Hotel, Grantly Hotel, Ibis Shepherd Bush en Royal London Hotel liggen allemaal op minder dan 15 minuten lopen, krijgen goede beoordelingen en bieden kamers voor minder dan £ 100 per nacht. Er zijn echter nog veel meer opties, die u hier kunt vinden. Als alternatief is het niet ver weg Bayswater-gebied een favoriet voor toeristen met een beperkt budget en op slechts een korte metrorit afstand. De wijk Kensington zal handig zijn voor degenen die meer geld te besteden hebben.

QPR-tickets

Tickets voor QPR-spellen kunnen online, telefonisch of aan de QPR-kassa op Loftus Road worden gekocht. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kun je deze voor aanvang van de wedstrijd aan de kassa kopen. QPR verkoopt wedstrijden in de Premier League niet altijd uit, dus het is aan te raden om vooraf tickets te reserveren. Prijzen voor tickets zijn afhankelijk van de tegenstander, beginnend bij £ 30,00 voor een stoel achter het doel en tussen £ 30,00 en £ 50,00 voor een stoel aan een van de zijkanten. Prijzen voor topwedstrijden beginnen bij £ 50,00. Sommige tickets met beperkte weergave kunnen iets goedkoper zijn, maar worden niet aanbevolen. De plattegrond van het stadion vind je hier. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] of bel +44 (0) 8444 777 007.

Stadion tours

QPR biedt self-guided en rondleidingen op geselecteerde data. Rondleidingen omvatten toegang tot de kleedkamers, spelerstunnel, dug-outs, directeurenbox en mediaruimtes. Bezoek de QPR-website voor aankomende datums en tijden. U kunt rondleidingen online of telefonisch boeken op +44 (0) 8444 777 007. De tour kost £ 15,00.

Relevante internetlinks

QPR.co.uk - De officiële website van Queens Park Rangers FC Visitlondon.com - De officiële Londen stadsgids Tfl.gov.uk - De website van de Londense metro en ander openbaar vervoer in Londen Journeyplanner.org - De reisplanner van het openbaar vervoer in Londen Het stadion is omheind en de grens tussen de tribunes en het veld is aaneengesloten. Incidentele kenmerken zijn onder meer een videoscherm dat boven het schooleinde is gemonteerd, een televisieportaal dat onder het dak van de Ellerslie Road Stand hangt en vier elegant slanke schijnwerpermasten die van achter het einde van School en Loftus Road komen. Het stadion is omheind en de grens tussen de tribunes en het veld is aaneengesloten. Er is een videoscherm gemonteerd boven het schooleinde, een televisieportaal opgehangen onder het dak van de Ellerslie Road Stand en vier elegant slanke schijnwerpermasten die van achter het einde van school en Loftus Road komen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Loftusroad
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Loftusroad
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Loftusroad
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Loftusroad

Loftus Road: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Loftus Road werd gebouwd in 1904, maar het duurde tot 1917 voordat QPR naar de grond verhuisde.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op