Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Loftus Versfeld Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Sinds 1903 wordt er gesport op de locatie van het Loftus Versfeld Stadion, maar in 1923 werd een eerste bescheiden stadion gebouwd. De tribune biedt plaats aan ongeveer 2.000 toeschouwers en is gemaakt van beton.

Loftusversfeldstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Sport wordt al sinds 1903 gespeeld op de site van Loftus Versfeld Stadium, maar een eerste bescheiden stadion werd gebouwd in 1923. De ene betonnen tribune bood plaats aan zo'n 2000 toeschouwers. Verdere verbeteringen werden aangebracht in de volgende jaren, en in 1932 werd het stadion vernoemd naar Loftus Versfeld, die had geholpen bij het ontwikkelen van georganiseerde sporten in Pretoria. Loftus Versfeld onderging een geleidelijke ontwikkeling van 1948 tot de jaren 1970, en onderging in het bijzonder verschillende uitbreidingen in de jaren 1980. Het heeft sindsdien zijn huidige vorm bereikt door de vroege jaren 1990. Loftus Versfeld Stadion werd gekozen als speellocatie voor het WK 2010, dus onderging het een grondige renovatie. De halve finalewedstrijd tussen Brazilië en Mexico werd zondag in het stadion gespeeld. Het stadion bood onderdak aan vijf groepswedstrijden in de eerste ronde en de ronde van 16 wedstrijden tussen Paraguay en Japan. Daar werd zondag de halve finalewedstrijd tussen Brazilië en Mexico gespeeld. Het stadion heeft in het verleden echter een verscheidenheid aan evenementen georganiseerd, waaronder concerten en voetbalwedstrijden. Onlangs is Loftus Versfeld bekend geworden om zijn vermogen om grootschalige evenementen zoals de Mandela-herdenkingsdienst te organiseren.

Manieren om naar Loftus Versfeld Stadium te reizen

Het Loftus Versfeld Stadion is centraal gelegen in het oosten van Pretoria. Het ligt ongeveer 2 kilometer ten zuidoosten van de Uniegebouwen van de overheid en ongeveer 3 kilometer ten oosten van het centrale zakendistrict. Het stadion is het gemakkelijkst bereikbaar vanuit het oosten (N1 en N4 snelwegen). Volg de M2 naar Pretoria en ga verder op de N4 Pretorius Street. Sla linksaf Eastwood Street in en volg de borden naar Loftus Versfeld. Rijd door totdat je het stadion aan de linkerkant van de weg ziet. Loftus Versfeld ligt ongeveer 4 km ten oosten van het treinstation van Pretoria, dat met de Gautrain met Johannesburg is verbonden. De metro verbindt het treinstation van Pretoria met Loftus Versfeld, maar het heeft een zeldzame service en een nogal negatieve veiligheidsreputatie. De Sunnyside 1, 2 en 3 diensten lopen van het centrale zakendistrict. Adres: Kirkness Street, Sunnyside, Pretoria 0002 Ik ben geïnteresseerd in het boek.

Mamelodi Sundowns Tickets

Je kunt Mamelodi Sundowns-tickets kopen bij de Computicket-winkels en Shoprite- en Checkers-winkels. Soms zijn de kaarten op de dag van de wedstrijd niet beschikbaar in het stadion. Tickets gaan meestal voor een vaste prijs van R $ 40,00 voor alle stands. De Sundowns spelen slechts een paar van hun thuiswedstrijden in loftus Versfeld Stadium, meestal de spraakmakende. De rest wordt gespeeld in het Lucas Moripe Stadion, dat kleiner is.

Relevante internetlinks

Sundownsfc.com is de officiële website van Mamelodi Sundowns FC. Tshwanetourism.com is de toeristische informatie website voor het Tshwane gebied. Ik heb altijd met veel plezier naar het stadion gegaan. Ik speelde rugby voor het Noord-Transvaal-team op de basisschool, en zelfs toen waren de faciliteiten enkele van de beste ter wereld. Bedankt. Ik ga altijd graag naar het stadion. Ik speelde vroeger voor het Noord-Transvaal Rugby team toen ik een basisschool student was.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Loftusversfeldstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Loftusversfeldstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Loftusversfeldstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Loftusversfeldstadium

Loftus Versfeld Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Sinds 1903 wordt er gesport op de locatie van het Loftus Versfeld Stadion, maar in 1923 werd een eerste bescheiden stadion gebouwd. De tribune biedt plaats aan ongeveer 2.000 toeschouwers en is gemaakt van beton.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op