Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Luzhniki Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

. Het Luzhniki-stadion werd in 1955 en 1956 gebouwd om de sportfaciliteiten van het land te upgraden nadat de Sovjet-Unie zijn eerste naoorlogse successen op de Olympische Spelen van 1952 had geproefd.

Luzhniki

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Luzhniki Stadion werd gebouwd in de vroege jaren 1950 als Centraal Lenin Stadion. Het was het resultaat van de ambitieuze inspanningen van de Sovjetleiding om de sportfaciliteiten van hun land te upgraden nadat ze succes hadden geboekt op de Olympische Spelen van 1952. De bouw van de Grand Sports Arena op het Luzhniki Olympic Complex begon in 1954 en werd officieel geopend op 31 juli 1956. Het stadion werd in slechts 450 dagen voltooid en is een belangrijke bezienswaardigheid in Moskou. Luzhniki Stadium werd gebruikt als het middelpunt van de Olympische Spelen van 1980, gastheer van de openings- en sluitingsceremonies, atletiekevenementen, voetbalfinales en paardensportprogramma. Tijdens een tweede ronde UEFA Cup-wedstrijd in 1982 begonnen mensen zich te haasten naar de uitgangen voordat de wedstrijd eindigde. Toen iemand op de ijzige trappen viel, ontstond er chaos en het resulterende verliefdheids- en domino-effect doodde 66 mensen. Het dakloze stadion bood vroeger plaats aan iets meer dan 100.000 mensen. In 1996 werd het stadion grondig gerenoveerd en kwam er een dak over de tribunes. Hierdoor nam de capaciteit van het stadion af. In 1999 werd de UEFA Cup-finale tussen Parma en Marseille gespeeld in het Luzhniki Stadion en in 2008 werd er ook de Champions League-finale tussen Manchester United en Chelsea gespeeld. Het stadion werd regelmatig gebruikt door Spartak Moskou, die geen eigen huis hadden totdat ze in 2014 naar de nieuw gebouwde Otkritie Arena verhuisden. Toen Rusland het WK 2018 kreeg toegewezen, werd het duidelijk dat het Luzhniki-stadion de finale zou organiseren, dus onderging het een grote herontwikkeling. Het organiseerde zijn laatste voetbalwedstrijd in mei 2013 en sloot na de IAAF Wereldkampioenschappen atletiek in augustus 2013. De herontwikkeling van het stadion omvatte de volledige reconstructie van de tribunes, toevoeging van een tweede niveau, verwijdering van de loopbanen en uitgebreide dakstructuur. De buitenkant van het stadion werd intact gelaten. De werken werden in de zomer van 2017 afgerond en de eerste voetbalwedstrijd in het heropende stadion, een vriendschappelijke wedstrijd tussen Rusland en Argentinië (0-1), werd gespeeld op 11 november 2017. (foto's van het Luzhniki Stadion voor de wederopbouw hieronder)

Manieren om naar Luzhniki Stadium te reizen

Het Luzhniki-stadion bevindt zich op het Luzhniki Sports Complex, een gebied met sportfaciliteiten en parkgrond in een bocht van de rivier de Moskva, ongeveer 6 kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum van Moskou. Het stadion is te bereiken met de rode metrolijn 1. Station Sportivnaya of als alternatief Vorobiyovy Gory, die beide dicht bij het stadion liggen. Lijn 1 verbindt rechtstreeks met het centrum van Moskou en de rit vanaf Okhotny Ryad of Biblioteka duurt niet meer dan 10 minuten. Het Luzhniki-stadion ligt dicht bij de derde ringweg. Als u met de auto in Moskou aankomt, kunt u zich oriënteren met betrekking tot de rivier de Moskou en de eerste afslag nemen na het oversteken in de bocht waar het stadion zich bevindt. Adres: Luzhnetskaya naberezhnaya 24, Moskou

Eet, drink en slaap in de buurt van luzhniki stadion

Luzhniki maakt deel uit van het Luzhniki Sports Complex en wordt omringd door andere sportfaciliteiten en parken. De locatie aan de rivier de Moskva is aangenaam in de zomer, maar er is niet veel in de buurt op het gebied van eten en drinken, dus het kan beter worden gedaan in het centrum van Moskou. Als je op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van Luzhniki Stadium, dan zijn er wel een paar hotels om uit te kiezen. De meeste liggen in de buurt van metrostation Sportivnaya, zoals Yunost Hotel, Business Hotel Spektr, Olimp Hotel en Blues Hotel. Kies een hotel in de buurt van het Luzhniki Stadion om te genieten van een comfortabel verblijf tijdens uw bezoek aan Moskou. U kunt bladeren door onze selectie van hotels in de buurt van het stadion, of lees meer over elk individueel hotel voor een overzicht van de locatie en voorzieningen.

Foto's van Luzhniki Stadium

Ik ben blij om aan te kondigen dat we eindelijk ons fondsenwervingsdoel hebben bereikt! We zijn blij om aan te kondigen dat we eindelijk ons fondsenwervingsdoel hebben bereikt. Foto credits: Ben Sutherland & GPA

Nuttige internetlinks

De Spartak website is de officiële website van FC Spartak Moskou. De internationale portal van Moskou Mosmetro.ru is ook een geweldige site om te bekijken als je in Moskou bent.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Luzhniki
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Luzhniki
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Luzhniki
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Luzhniki

Luzhniki Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

. Het Luzhniki-stadion werd in 1955 en 1956 gebouwd om de sportfaciliteiten van het land te upgraden nadat de Sovjet-Unie zijn eerste naoorlogse successen op de Olympische Spelen van 1952 had geproefd.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op