Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Maksimir: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion Maksimir werd gebouwd in 1912 en had aanvankelijk slechts één tribune.

Maksimir

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het onderging een renovatie in 2007 en heeft nu een schuifdak dat voor het eerst dit seizoen is gebruikt. Het Stadion Maksimir werd gebouwd in 1912 en is geopend sinds 5 mei van dat jaar, hoewel het oorspronkelijk slechts één stand had. Het onderging een renovatie in 2007 en heeft nu een schuifdak dat voor het eerst dit seizoen is gebruikt. HA? K Gra?anski speelde zijn eerste decennia in Stadion Maksimir, maar breidde zich snel uit en veranderde in het belangrijkste sportstadion van Zagreb. Dinamo trok er in 1948 in. Tot het einde van de Tweede Wereldoorlog was het Maksimirstadion een vrij kaal komvormig stadion dat voornamelijk uit terrassen bestond. Het stadion had een capaciteit van ongeveer 45.000 mensen. In 1976 vond het EK plaats in het stadion. Het was gastheer van de halve finale tussen Tsjechoslowakije en Nederland (3-1) en de wedstrijd om de derde plaats tussen Nederland en Joegoslavië. Grote verbouwingen vonden plaats in Stadion Maksimir in 1997 en 1998. Eerst werden de Oost- en Zuidtribune volledig herbouwd en een jaar later was het de beurt aan de Noordtribune om gereconstrueerd te worden. Tegelijkertijd werden alle resterende staanplaatsen omgebouwd tot zitplaatsen. Het stadion kreeg in 2011 een kleinere upgrade, voornamelijk gericht op de faciliteiten van het stadion en het veld. Op dit moment worden geen ontwikkelingen verwacht. (zie foto's van Stadion Maksimir hieronder)

Manieren om naar Stadion Maksimir te reizen

Stadion Maksimir ligt ten noordoosten van de stad Zagreb, op ongeveer 4 kilometer van het centraal station van de stad en op vergelijkbare afstand van het historische centrum van de stad. Het stadion wordt aan de noordkant begrensd door Maksimir Park, het grootste park van de stad. Het stadion ligt dicht bij twee van de belangrijkste lanen van Zagreb, Maksimirska en Zvonimirova. Deze twee lanen verbinden het stadion met de ringweg van de stad in het oosten. Er zijn verschillende tramopties om het stadion te bereiken, afhankelijk van waar u zich in de stad bevindt. Ban Jela?i? Square (in het centrum van de stad) is een optie voor het nemen van tram 11 (die naar Dubec gaat) of 12 (die naar Dubrava gaat). Beide trams passeren het stadion ten noorden van de Maksimirskalaan. Stap uit bij halte Bukova?ka of Hondlova om naar het stadion te lopen. Vanaf het centraal station kan men tram 4 of 9 nemen. Tram 4 (die naar Dubec gaat) neemt Maksimirska avenue over de rivier, terwijl tram 9 (die naar Borongaj gaat) Zvonimirova over de rivier brengt. Men kan tram 7 (naar Dubrava) of 5 (naar Maksimir) nemen vanaf het busstation (Autobusni Kolodvor). Trams rijden om de paar minuten tijdens de spitsuren en elke 8 minuten tijdens de daluren. Adres: Maksimirska 128, 10 000 Zagreb

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadion Maksimir

Het Stadion Maksimir ligt in een woonwijk in de stad Zagreb. Het grenst aan Maksimir Park, wat een aangename plek is om een paar uur door te brengen op een mooie dag. Er is ook een dierentuin in de buurt. Er zijn enkele plaatsen om te eten en te drinken langs de Maksimirska-laan, hoewel je dit net zo goed kunt doen in het centrum van Zagreb en dan een snelle tram naar de wedstrijd kunt nemen. Er zijn een paar hotels en huurappartementen rond Stadion Maksimir aan of in de buurt van Maksimirska Avenue. Hotel Maksimir is betaalbaar en ontvangt fatsoenlijke beoordelingen, terwijl Funk Lounge Hostel is perfect voor budgetreizigers. Op zoek naar een hotel in de buurt van Stadion Maksimir? Probeer deze opties in het centrum van Zagreb.

Dinamo Zagreb Tickets

Tickets voor Dinamo-wedstrijden kunnen online worden gekocht, in het stadion op de dag van de wedstrijd of aan de kassa. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de poort vanaf een paar uur voordat de wedstrijd begint. Dinamo heeft nooit een reguliere competitiewedstrijd uitverkocht. Identificatie kan nodig zijn om een ticket te kunnen kopen. Ticketprijzen voor reguliere competitiewedstrijden variëren meestal van 5 euro (voor een stoel achter het doel) tot 15 euro (voor een stoel op de hoofdtribune). De prijzen zijn meestal hoger voor belangrijkere wedstrijden, zoals de Champions League, maar Dinamo biedt ook af en toe gereduceerde prijzen aan vanaf 1 euro.

Relevante internetlinks

De officiële website van GNK Dinamo Zagreb is gnkdinamo.hr, terwijl de officiële website van het Zagreb Tourist Board zet.hr is. Tot slot is informatie over het openbaar vervoer te vinden op zet.hr. Ik pakte tram nummer 7 van buiten het busstation. Er zijn verschillende trams die naar het stadion gaan, dus ik zou er nog een keer naartoe gaan, maar misschien voor de wedstrijd tegen Hajduk of Europese tegenstander. Ik pakte tram nummer 7 van buiten het busstation. Er zijn verschillende trams die naar het stadion gaan. Ik zou er weer naartoe gaan, maar misschien voor de wedstrijd tegen Hajduk of Europese tegenstander.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Maksimir
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Maksimir
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Maksimir
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Maksimir

Stadion Maksimir: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion Maksimir werd gebouwd in 1912 en had aanvankelijk slechts één tribune.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op