Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Maracanã: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De Maracana, officieel Estadio Mario Filho genoemd, werd gebouwd om te dienen als de vlaggenschiplocatie voor het WK 1950. Het is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste voetbalstadions ter wereld.

Maracana

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Maracan㣠stadion werd gebouwd met de bedoeling om het grootste voetbalstadion ter wereld te worden. De bouw van het Maracanão-stadion begon in augustus 1948 en werd bijna twee jaar later in juni 1950 voltooid. Het stadion werd officieel geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen een selectie spelers uit Rio de Janeiro en Sã£o Paulo op 16 juni 1950. Acht dagen later organiseerde het Maracanão de openingswedstrijd van het WK 1950 tussen Brazilië en Mexico. Het zou nog vier wedstrijden in de groepsfase van de eerste ronde en nog eens drie in de tweede ronde organiseren, waaronder de beslissende eindstrijd tussen Uruguay en Brazilië. Het stadion is officieel hernoemd in 1966 na de dood van de Braziliaanse journalist Mã¡rio Filho, maar de meeste mensen noemen het Maracanã£. Het Maracan㣠stadion veranderde nauwelijks tot de jaren 1990, toen een dodelijk ongeval en de daaruit voortvloeiende veiligheidsmaatregelen de capaciteit van het stadion sterk verminderden. Kort daarna werd hij omgebouwd tot een all-seater. Toen Brazilië in 2007 het WK kreeg toegewezen, was het duidelijk dat Maracan㣠een enorme herontwikkeling nodig zou hebben om de finale te kunnen organiseren. Een nieuw stadion werd herbouwd, compleet met een nieuw dak en een capaciteit van 79.000 zitplaatsen. De bouw begon in 2010 en het stadion heropende op 2 juni 2013 met een vriendschappelijke interland tussen Brazilië en Engeland. Tijdens het WK van 2014 organiseerde de Maracana zeven wedstrijden, waaronder de kwartfinale tussen Duitsland en Frankrijk (1-0) en de finale tussen Duitsland en Argentinië (1-0). Maracan㣠is een stadion van de staat Rio de Janeiro dat af en toe wordt gebruikt door Flamengo en Fluminense. Ook andere clubs uit Rio, zoals Botafogo en Vasco da Gama, maken van tijd tot tijd gebruik van het stadion. (foto's van het huidige Maracanã hieronder)

Manieren om naar Maracana te reizen

Het Maracan㣠stadion ligt ten oosten van Rio de Janeiro, op ongeveer 5 kilometer van het centrum. Het ligt ongeveer 12 kilometer ten noorden van de stranden Copacabana en Ipanema. Treinen vertrekken om de paar minuten vanaf het station. Openbaar vervoer op het centraal station van Brazilië omvat het nemen van een forensentrein naar veel van de buitenwijken van de stad. Dit is het meest praktisch als u al op het station bent of vanaf het nabijgelegen centrale busstation komt. Anders kan het uitstappen van de metro u gemakkelijker naar uw bestemming brengen. Als u ervoor kiest om een trein te nemen, neem er dan een op de rode Ramal Deodoro-lijn en stap uit bij het Maracanã £ -station. Adres: Rua Professor Eurico Rabelo, s/nº, portão 18, Maracanã, Rio de Janeiro

Eet, drink en slaap in de buurt van Maracana

Het Maracan㣠Stadion ligt in een minder bevolkt deel van Rio de Janeiro. Het is niet een van de betere gebieden van de stad en er is geen echte reden om het voor of tijdens een wedstrijd te bezoeken. Je kunt beter eten en drinken in meer toeristische gebieden van Rio. Er zijn een paar budgethotels in de buurt van het stadion, zoals het Gallant Hotel of Hotel Villa Tijuca, maar als je wat meer geld te besteden hebt, krijg je een beter verblijf als je een van de vele hotels dichter bij de stranden in toeristische gebieden kiest. Het stadion is gemakkelijk te bereiken met de metro. Als u op zoek bent naar een hotel in de buurt van Maracanã in Rio de Janeiro, zijn hier enkele opties om te overwegen. Bekijk voor meer opties ons overzicht van hotels in Rio de Janeiro of ontdek onze andere inhoud over de stad.

Flamengo Tickets

Je kunt Flamengo-tickets online kopen, aan de kassa's van Maracanã, of bij een van de andere verkooppunten. Plan om tussen BR $ 100,00 en BR $ 350,00 te betalen voor een stoel in de bovenste secties of VIP-gebieden. Flamengo speelt af en toe zijn thuiswedstrijden in andere stadions in Rio, hoewel hun populairste en bekendste wedstrijden meestal worden gespeeld in het iconische Maracana-stadion. Zorg er dus voor dat je de wedstrijddetails controleert voordat je daarheen gaat.

Fluminense Tickets

Je kunt online tickets kopen voor Fluminense-wedstrijden met Futebolcard, aan de kassa's van Marcanã of bij een van de verkooppunten. Deze omvatten het centraal gelegen clubkantoor aan de Rua Ãlvaro Chaves 41 in het Laranjeiras-gebied. Tickets beginnen meestal bij BR $ 60,00. Identificatie is vereist om tickets te kunnen kopen. Fluminense speelt hun thuiswedstrijden soms in andere stadions in Rio, dus zorg ervoor dat je de wedstrijddetails controleert voordat je naar de Maracana gaat.

Relevante internetlinks

De officiële websites van zowel CR Flamengo als Fluminense FC zijn respectievelijk flamengo.com.br en fluminensefc.com.br. Bovendien heet de officiële Rio de Janeiro-gids rioguiaoficial.com.br en biedt informatie over alles, van vervoer tot restaurants in de stad. Ten slotte biedt Metrorio informatie over het metrosysteem van Rio de Janeiro, terwijl Supervia informatie heeft over alles wat met het treinsysteem in Rio de Janeiro te maken heeft. Gisteren ging ik Flamengo zien spelen in het Ilha do Urubu Stadium en betaalde drie keer meer voor het ticket dan ik in Maracana zou hebben. Maracana is zeker een bezoek waard. De stoelen zijn zeer comfortabel. De fans zijn luidruchtig en zingen en dansen de hele wedstrijd. De metro stopt voor het stadion. De dag voordat ik Flamengo ging kijken in Ilha do Urubu Stadium, betaalde ik 3 keer meer voor het kaartje. Maracana is zeker een bezoek waard.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Maracana
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Maracana
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Maracana
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Maracana

Maracanã: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De Maracana, officieel Estadio Mario Filho genoemd, werd gebouwd om te dienen als de vlaggenschiplocatie voor het WK 1950. Het is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste voetbalstadions ter wereld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op