Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Matchroom Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik ging naar de winkel en kocht wat brood. Ik ging naar de winkel en kocht wat brood.

Matchroomstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Matchroom Stadium, gewoonlijk Brisbane Road genoemd, werd in 1937 de thuisbasis van Leyton Orient. Het terrein werd al eerder gebruikt door amateurclub Leyton FC. Terwijl Leyton Orient in een stadion aan Lea Bridge Road had gespeeld. Brisbane Road was oorspronkelijk een kleine zitstandaard en sintelbank aan de drie andere zijden. In 1956 kocht de club een nieuwe hoofdtribune van het Mitcham Stadion. In de loop van de volgende decennia werden de terrassen geleidelijk beter en werden ze uitgebreid om het westelijke terras te bedekken. Brisbane Road vestigde een recordaantal toeschouwers in 1964 toen 34.345 mensen een FA Cup-wedstrijd tegen West Ham United bijwoonden. In de late jaren 1990 werd een nieuwe Zuidtribune gebouwd en werd het terras van de Westtribune omgebouwd tot zitplaatsen. In 2005 opende Leyton Orient een nieuwe West Stand en verhuisde hun clubkantoren en faciliteiten van de oude hoofdtribune naar de West Stand. Twee jaar later werd een nieuwe North Stand geopend, waardoor alleen de oude hoofdtribune overbleef. Om de stadionontwikkelingen te financieren, werd een deel van de omliggende grond verkocht aan projectontwikkelaars, wat resulteerde in vier appartementenblokken in elke hoek van het stadion. (Foto's van het huidige The Matchroom Stadium hieronder)

Hoe kom je er

Het Matchroom Stadium ligt in de wijk Leyton in Londen, op ongeveer 5 mijl van de City of London. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar met de metro, want het metrostation Leyton ligt op slechts 5-10 minuten lopen. Leyton ligt aan de Central Line, die dwars door het centrum van Londen loopt. Het Londense overgrondstation Leyton Midland Road ligt ook op loopafstand, hoewel het iets verder weg is. Treinen verbinden het station met haltes meestal in het noorden van Londen, hoewel twee haltes verder naar het westen, op Blackhorse Road, men kan ook overstappen op de Victoria Line. Adres: Brisbane Road, Leyton, London, E10 5NF

Eten, drinken en slapen

Het gebied rond The Matchroom Stadium is voornamelijk residentieel met een paar pubs en restaurants in de buurt op Leyton High Road. De buurt is typerend voor de vele multiculturele wijken van Londen met daaruit voortvloeiende voedselkeuzes. Als alternatief liggen het geregenereerde centrum van Stratford en het aangrenzende Winkelcentrum Westfield op slechts 1,5 mijl ten zuiden van het stadion. Daarom kun je gemakkelijk lopen of de buis naar de wedstrijd nemen. Onnodig te zeggen dat je ook kunt drinken in het centrum van Londen en de metro naar de wedstrijd kunt nemen. Als u op zoek bent naar een plek om zo dicht mogelijk bij The Matchroom Stadium te verblijven, dan is de omgeving van Stratford misschien de beste optie voor u. Voor alle hotels in de omgeving van Stratford, en voor andere opties in het centrum van Londen, klik hier.

Tickets

Tickets voor Leyton Orient-wedstrijden kunnen online, telefonisch of aan de kassa in het stadion worden gekocht. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa op de dag van de wedstrijd. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd aan de kassa worden gekocht. Dit gebeurt echter zelden, dus als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van de volgende wedstrijd van Orient, is het het beste om je tickets van tevoren te kopen. Tickets voor de tribunes achter de doelen kosten $ 23,00, terwijl die voor de West- en Oosttribune $ 25,00 kosten. Tickets zijn $ 2,00 goedkoper als ze van tevoren worden gekocht. Voor meer informatie bel +44 (0) 871 310 1883.

Relevante internetlinks

Leyton Orient is de officiële website van Leyton Orient FC. Het biedt informatie over de club en over Londen, inclusief informatie over het openbaar vervoer van de stad. Als je een van de laatsten bent die aankomt, heb je misschien het geluk om terug te komen voor het begin van de tweede helft. Het uit de grond komen na de wedstrijd ging snel, en we volgden de menigte naar metrostation Leyton deze keer. We verwachtten een beetje in de rij bij de ingang, maar die was er helemaal niet en we konden op de eerste trein stappen die aankwam. Ik ging kijken naar Leyton Orient spelen Preston North End op 24 november 2012. Londen heeft veel meer te bieden dan Premier League-clubs, dus besloten we om Leyton Orient te bezoeken, een League One-team. We kwamen ruim voor op schema met behulp van de London Overground, ondanks een wandeling van 10 minuten van het station naar het stadion. We vonden het loket in de West Stand en stonden 2 minuten in de rij voordat we kaartjes konden kopen. Als u vroeg plant, kunt u uzelf een paar  £ besparen door van tevoren te kopen. We betaalden £ 20,00 voor een stoel op de West Stand, hoewel een promotie van £ 5,00 van toepassing was. Nog steeds niet goedkoop hoor. Het Matchroom Stadium heeft zeker karakter met zijn oude hoofdtribune, nieuwe West Stand en twee kleinere tribunes achter het doel. De flatgebouwen in de hoeken geven het nog meer rand. Het uitzicht vanaf de West Stand was goed, hoewel we het geluk hadden om hoog te zijn toen de regen de onderste rijen van de stand bereikte. De uitfans zaten op de oude hoofdtribune (Oost) en maakten redelijk wat lawaai. De thuisfans waren stiller, met het meeste lawaai afkomstig van de zuidtribune. Afgezien van de uitfans zaten er nauwelijks thuisfans op de resterende delen van de Oosttribune. De andere drie tribunes waren goed gevuld. De concessies en toiletten waren ondergebracht in een krappe ruimte onder de tribune en de wachtrijen waren aanzienlijk tijdens de pauze. Als je als een van de laatsten arriveert, heb je geluk dat je voor het begin van de tweede helft terug bent. We stapten na de wedstrijd snel uit de grond en volgden de menigte naar metrostation Leyton dit keer. We verwachtten geen wachtrijen bij de ingang, maar er was helemaal geen en we konden op de eerste trein stappen die aankwam.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Matchroomstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Matchroomstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Matchroomstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
20 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
8 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1
Speeldag 11
Vandaag
15:00
1
1

Populaire zoekopdrachten

Matchroomstadium

The Matchroom Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik ging naar de winkel en kocht wat brood. Ik ging naar de winkel en kocht wat brood.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op