Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Metacritic Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Metacritic is een go-to-resource als het gaat om nieuwe films, televisie, muziek en videogamerecensies. Door het gemiddelde te nemen van scores van de meest vertrouwde entertainmentrecensenten ter wereld, biedt Metacritic een nauwkeurig en betrouwbaar kritisch overzicht van elke nieuwe release. Lees vandaag nog mijn review van Metacritic voor meer informatie!

Metacritic

klacht viaplay

metacritic app

pathe thuis koppelen

pathe-thuis/koppelen

viaplay commentatoren

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 31.Mei 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

metacritic.com

In de hypertemporijke wereld van vandaag, waar films, albums, liedjes, videogames en televisieprogramma's met meer frequentie dan ooit tevoren worden uitgepompt, kan het moeilijk zijn om bij te blijven. Bovendien zijn er voor elk nieuw persbericht honderden recensies die onmiddellijk uit alle richtingen naast hen stromen. Het maakt niet uit wat voor soort entertainment je verkiest, het kan overweldigend zijn om te proberen op de hoogte te blijven en een idee te krijgen van wat de moeite waard is om te bekijken, naar te luisteren of te spelen en wat niet.
Het internet heeft veel geweldige opties om onze vrije tijd door te brengen, maar het is moeilijk om te zeggen welke beoordelingen geloofwaardig zijn en welke niet.
Trouwens, als het gaat om artistieke media zoals muziek en film, kan het moeilijk zijn om erachter te komen welke recensenten (of zelfs welke websites, wat dat betreft) het meest waarschijnlijk genoeg smaak hebben om vertrouwen in hun mening te rechtvaardigen.
Was er maar een site die binnen een paar seconden een geaggregeerd overzicht gaf van algemene kritiek op een bepaald tv-programma, film, album of videogame. Gelukkig voor filmliefhebbers, muziekliefhebbers, tv-bingers en serieuze gamers is er zo'n site. En die site heet Meta Critic.
Misschien heb je al eerder van Meta Critic gehoord. Misschien ben je zelfs afhankelijk geweest van een van hun beoordelingen om te beslissen welke film je wilt bekijken. Meta Critic is een van de meest betrouwbare autoriteiten op het gebied van mediakritiek omdat Meta Critic geen beoordelingen van één recensent geeft.
In plaats van te moeten zoeken naar individuele beoordelingen, verzamelt deze site alle gerenommeerde beoordelingen van een nieuwe release en gemiddeld deze in een score. Dit is veel gemakkelijker dan elke recensie afzonderlijk te vinden en het is een geweldige manier om een snel en vertrouwd overzicht te krijgen van het kritieke succes van iets.

Geschiedenis

Meta Critic werd in 1999 opgericht door een broer-zus duo en een rechtenstudent, Marc Doyle, Julie Doyle Roberts en Jason Dietz. Het werd pas officieel gelanceerd in januari 2001.
In het begin was de feedback over de aard van de site gevarieerd. Veel mensen geloofden dat het te veel leek op een site die al bestond, Rotten Tomatoes. Doyle, Roberts en Dietz geloofden echter dat hun site zich voldoende kon onderscheiden van Rotten Tomatoes om er een waardige bezigheid van te maken.
Deze drie visionairs begonnen een site die film-, tv-programma-, videogame-, muziek- en boekrecensies verzamelt en gemiddeld. De site heeft zijn boekbesprekingen inmiddels afgebouwd.
De website Meta Critic werd in 2005 gekocht door CNET en later in 2011 overgenomen door de CBS Corporation. Tegenwoordig is het een belangrijke autoriteit op het gebied van mediarecensies en wordt het dagelijks vaak geciteerd door entertainmentjournalisten en fans.

Ontwerpen

Dit is mijn eerste en grote klacht over het ontwerp van Meta Critic - het is toe aan een opknapbeurt. Nogmaals, dit kan gewoon een kwestie van persoonlijke smaak zijn, maar ik vind de site helemaal niet gemakkelijk te navigeren of intuïtief te scannen. Er is naar mijn mening te veel aan de hand en dus heeft het oog moeite om uit te zoeken waar het heen moet.
De inhoud op de Meta Critic-website is enigszins georganiseerd in vakken, maar het is niet gemakkelijk om door te bladeren. De manier waarop deze tekstvakken zijn georganiseerd, is verwarrend en onhandig. Er is hier niet veel van een gestroomlijnde webervaring. De boosdoener is volgens mij dat Meta Critic te zwaar leunt op tekst en te weinig op gebruikerservaring. Het doorlopen van deze site is een beetje alsof je door de pagina's van een leerboek bladert.

Tevreden

Als u op zoek bent naar showbeoordelingen, zijn ze daar. En tot slot, om nog een stap verder te gaan, opent het klikken op "Wat anderen zeggen" een hele wereld van spraakzame commentatoren die altijd graag hun gedachten over een bepaald stuk inhoud delen. Meta Critic biedt gemiddelde scores voor muziek, films, tv-programma's en videogames. Dat is dus het grootste deel van de inhoud die hier te vinden is. Nieuwe releases worden gerangschikt op basis van hun Meta Critic-score van 100%, en deze grafieken zijn te vinden op de startpagina gescheiden door het medium. Naast het louter verstrekken van de gemiddelde scores, maar Meta Critic verbindt je ook met alle benodigde middelen om een bepaald project op te volgen en verder te graven, zoals klikken op een filmtitel zal je naar de pagina van die film brengen als je op zoek bent naar showbeoordelingen, ze zijn daar. En ten slotte opent het klikken op "Wat anderen zeggen?" een hele wereld van spraakzame commentatoren die altijd graag hun gedachten over een bepaald stuk inhoud delen
Hier kunt u uw eigen beoordeling van de film geven (wat betekent dat u zowel een metascore als een gebruikersscore voor elke release kunt vinden), op links kunt klikken van alle professionele recensies waarnaar wordt verwezen en die zijn gebruikt om de geaggregeerde score te maken en alle details en credits van de film te lezen. Meta Critic is echt een van de meest nuttige bronnen voor het lezen van films, shows, albums en games.
Naast dat alles publiceert Meta Critic lijsten met de beste inhoud, samengesteld en geredigeerd door hun eigen personeel van media-experts en journalisten. Bovendien houden ze je op de hoogte van alle aankomende releases, lezen ze entertainmentnieuws en bekijken ze trailers op het moment dat ze worden uitgebracht. Meta Critic is echt als een one-stop-shop voor alles wat met de entertainmentwereld te maken heeft. Het kan zelfs een perfecte startpagina zijn als je geobsedeerd bent door muziek, films en televisie zoals ik!

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik al zei, wordt de algehele ervaring van Meta Critic enigszins belemmerd door het minder dan ideaal onhandige en tekstrijke siteontwerp. Dit is natuurlijk het geval voor zowel de desktopversie van de site als de mobiele versie. Een andere klacht die ik heb als het gaat om gebruikerservaring is het feit dat Meta Critic nog steeds geen app beschikbaar heeft. Misschien kan het vrijgeven ervan, als het effectief wordt uitgevoerd, het antwoord van Meta Critic zijn voor degenen onder ons die de voorkeur geven aan een meer minimalistische benadering van webdesign.
Een andere factor om te overwegen: advertenties. Er zijn een behoorlijk aantal advertenties op deze site en ze kunnen soms de ervaring van het gebruik van de site verslechteren. Gezien het feit dat Meta Critic een volledig gratis service is, kun je dit probleem misschien over het hoofd zien.

Prijzen en plannen

Zoals ik al zei, Meta Critic is volledig gratis te gebruiken. Er zijn geen ?pro? of ?premium? upgrades om je te verleiden om je portemonnee tevoorschijn te halen. Dit is een site die gebruikers echt een nauwkeurig overzicht van media wil bieden. Gebruik deze site zo vaak als u wilt zonder ooit een betaalmuur te hoeven confronteren.

Suggesties die ik heb voor Meta Critic

Persoonlijk denk ik dat Meta Critic echt een volledige revisie van het site-ontwerp kan gebruiken. Als de site minder onhandig en onnatuurlijk zou worden om te navigeren, denk ik dat ik het waarschijnlijk één keer per dag zou bezoeken. Ik zou zelfs overwegen om er mijn startpagina van te maken, omdat het zo'n handige bron is. Het is jammer dat al deze geweldige informatie moet worden ontsierd door een ondermaatse gebruikerservaring.
Ik hoop dat Meta Critic in het komende jaar of zo een app uitbrengt. Het verbaast me dat ze er nog geen hebben - het is tenslotte 2020? heeft niet iedereen een app?

Conclusie

Al met al denk ik dat Meta Critic een geweldige site is voor het verstrekken van nauwkeurige en geloofwaardige mediarecensies. Door scores te gemiddelden op basis van het beste van het beste in mediakritieken, is Meta Critic in staat om betrouwbare metascores voor releases te bieden. Bovendien doet Meta Critic geweldig werk door gebruikers te koppelen aan alle daaropvolgende informatie, credits en recensies die beschikbaar zijn op een bepaalde release. Als u op zoek bent naar een van de beste informatiebronnen als het gaat om persberichten, hoeft u niet verder te zoeken dan Meta Critic.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Metacritic

klacht viaplay

metacritic app

pathe thuis koppelen

pathe-thuis/koppelen

viaplay commentatoren