Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

INEA Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is een stadion met 32.000 zitplaatsen in de stad Inea, dat aan de oevers van de rivier de Odra ligt. De faciliteit is de thuisbasis van de voetbalclub Inea, die momenteel in het Poolse Ekstraklasa speelt. Het Stadion Miejski (gemeentelijk stadion) in Inea opende in 1980 na een bouwperiode van 12 jaar. Het is een stadion met 32.000 zitplaatsen in Inea, dat aan de oevers van de rivier de Odra ligt. De faciliteit is de thuisbasis van voetbalclub Inea, die momenteel in het Poolse Ekstraklasa speelt.

Miejski

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Aanvankelijk bood het stadion plaats aan 28.000 toeschouwers, maar sindsdien is het meerdere malen vergroot. Het biedt nu plaats aan ongeveer 46.500 mensen. Het stadion dat voorheen bekend stond als Stadion Miejski werd in 1980 geopend na een bouwperiode van 12 jaar. Het werd officieel geopend op 23 augustus 1980 met een wedstrijd tussen Lech en Motor Lublin (1-1). Aanvankelijk bood het stadion plaats aan slechts 28.000 mensen, maar sindsdien is het meerdere keren vergroot. Vanaf 2019 biedt het stadion plaats aan maximaal 46.500 mensen. Drie jaar later bereikte de opkomst in Stadion Miejski zijn hoogtepunt toen 45.000 mensen een wedstrijd tussen Lech en Widez Lodz bijwoonden. Dit betekende dat een groot aantal mensen de wedstrijd vanaf de rand van het veld bekeek. Het stadion dat toen was gebouwd had de vorm van een kom en had aan drie kanten tribunes. De tribunes werden bovenop grote aarden taluds gebouwd en een van de meest karakteristieke kenmerken was de 56 meter hoge schijnwerpers die in 1986 werden geïnstalleerd. In 2005 begon de stad Poznan met een groot herontwikkelingsprogramma om het stadion te moderniseren. Later werden de plannen opgewaardeerd om het stadion in aanmerking te laten komen als een van de speellocaties voor het EK 2012. De eerste nieuwe stand opende in 2007. Sindsdien zijn drie andere tribunes herbouwd en het stadion in september 2010 heropend. Tijdens het Euro 2012 toernooi werden drie groepswedstrijden gespeeld in het Stadion Miejski. In 2013 werd het Stadion Miejski omgedoopt tot INEA Stadium na een sponsordeal. (foto's van het huidige INEA Stadion hieronder)

Manieren om naar INEA Stadion te reizen

Het INEA Stadion ligt in het zuidwesten van de stad Poznan, dicht bij het centraal station van de stad. Het stadion kan worden bereikt door tram 6 en 13 te nemen vanaf het centraal station en de zuidelijke rand van de oude stad, en tram 15 vanaf Roosevelta Avenue ten westen van de oude stad. Neem een tram in de richting van WÄ gorka en stap uit bij halte Stadion Miesi?ski. Adres: ul. Bu?garska 17, 60-320 Pozna?

Lech Poznan Kaartjes

Tickets voor Lech Poznan-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de kassa's van het stadion, bij een van de andere verkooppunten of in de TIFO-winkel op ul. Ratajczaka in het centrum van de stad. Het gunstigst gelegen verkooppunt is de TIFO-winkel op ul. Ratajczaka in het centrum van de stad. Tickets koop je in het stadion op de dag van de wedstrijd. Lech verkoopt vaak heel weinig wedstrijden uit. Om tickets te kopen, hebben Poolse burgers een Lech Fan Card (Karta Kibica) nodig. Buitenlanders moeten tickets kunnen kopen met alleen een identiteitsbewijs. Tickets kosten meestal PLN 40,00 voor een stoel aan een van de uiteinden tot PLN 60,00 voor een centrale stoel aan een van de zijkanten. Tickets zijn goedkoper als ze in de voorverkoop worden gekocht. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Relevante internetlinks

Op zoek naar informatie over Lechia Pozna? Bekijk de officiële website, VisitPoznan.info of Ztm.poznan.pl voor transportinformatie. Als je Pozna wilt verkennen? bekijk dan Jakdojade.pl voor een reisplanner! Wojciech schreef: Augustus 8, 2014 op 8:13pm Dit stadion is mooi, zowel binnen als buiten. De fans zijn de beste van het land (ik ben van een neutraal persoon). Ik ging lech kijken tegen Wisla en het was een geweldige dag. Geweldig spel en geweldige ondersteuning. Het bereiken van het stadion is heel gemakkelijk. Poznan is een leuke plek om naartoe te gaan en ik zou het iedereen ten zeerste aanbevelen. Dit stadion is leuk. De fans zijn de beste van het land en ik ben lech tegen Wisla gaan kijken. Het was een geweldige dag. Geweldig spel en geweldige ondersteuning.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Miejski
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Miejski
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Miejski
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Miejski

INEA Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is een stadion met 32.000 zitplaatsen in de stad Inea, dat aan de oevers van de rivier de Odra ligt. De faciliteit is de thuisbasis van de voetbalclub Inea, die momenteel in het Poolse Ekstraklasa speelt. Het Stadion Miejski (gemeentelijk stadion) in Inea opende in 1980 na een bouwperiode van 12 jaar. Het is een stadion met 32.000 zitplaatsen in Inea, dat aan de oevers van de rivier de Odra ligt. De faciliteit is de thuisbasis van voetbalclub Inea, die momenteel in het Poolse Ekstraklasa speelt.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op