Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Millenniumstadium

Millennium Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is gelegen in Cardiff, Wales. Het Millennium Stadium is het nationale stadion van Wales en het op twee na grootste stadion van Groot-Brittannië. Het werd oorspronkelijk gebouwd voor de Millennium-vieringen in 2000 en heeft een capaciteit van 74.500 zitplaatsen.

Millenniumstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gelegen in Cardiff, de hoofdstad van Wales. Het heeft een capaciteit van 74.500 en werd geopend in 1998. Het Millennium Stadium is het nationale stadion van Wales en het op twee na grootste stadion van Groot-Brittannië. Het werd geopend in 1998 en heeft een capaciteit van 74.500 mensen. Het stadion werd gebouwd om de finale van de Rugby World Cup van 1999 te organiseren en verving het vorige nationale stadion van Wales, het Cardiff Arms Park, dat tegen die tijd ernstig verouderd was en niet over de faciliteiten beschikte om zo'n groot evenement te organiseren. De bouw van het stadion begon in 1997 en werd voltooid in 1999. De eerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld was een rugby vriendschappelijke wedstrijd tussen Wales en Zuid-Afrika. De reconstructie van het Wembley Stadium resulteerde in het Millennium Stadium waar de FA Cup- en League Cup-finales en de FA Community Shield plaatsvonden. Het stadion was de standaard speellocatie van het Welshe nationale team voor het eerste decennium, maar met dalende toeschouwersaantallen en kleinere moderne alternatieven beschikbaar in het Liberty Stadium en Cardiff City Stadium, heeft het Welshe team sindsdien de meeste wedstrijden in een van deze kleinere stadions gespeeld. In 2016 veranderde het stadion zijn naam in Principality Stadium na een sponsorovereenkomst voor naamrechten. In 2017 was in het Millennium Stadium de Champions League-finale tussen Real Madrid en Juventus te zien. Het stadion heeft een schuifdak dat in 20 minuten geopend kan worden en wordt opgehouden door vier 90 meter hoge masten.

Hoe kom je bij het Millennium Stadium

Het Millennium Stadium ligt in Cardiff, bijna tegenover het centraal station van Cardiff. Treinen verbinden Cardiff vaak met London Paddington, Birmingham New Street en Bristol. Als u met de auto komt, ga dan naar het centrum van Cardiff en zoek een parkeerplaats in de buurt van het stadion. Bijna altijd is parkeren op loopafstand. Adres: Westgate Street, Cardiff, CF10 1NS

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Millennium Stadium

Dus of u nu op zoek bent naar een snelle snack of een volledige maaltijd, Cardiff heeft u gedekt. Er zijn veel hotels in de buurt van het Millennium Stadium in verschillende prijscategorieën.

Millennium Stadium rondleidingen

Het Millennium Stadium biedt rondleidingen door het stadion met de thuiskleedkamer, persconferentiesuite, spelerstunnel, VIP-suites en President's Box. De rondleidingen duren tussen de 60 en 75 minuten. De tours lopen zeven dagen per week tot zeven keer per dag op het online boekingsformulier. Voor meer informatie kunt u bellen naar +44 (0) 29 2082 2228, of mailen naar [email protected] De tour kost £ 12,50.

Tickets voor het nationale team van Wales

Tickets voor het nationale team van Wales zijn online te koop op de website van de Welsh FA.

Relevante internetlinks

De Millennium Stadium-website, VisitCardiff.com en Nationalrail.co.uk zijn allemaal officiële websites voor Cardiff. We gingen op de halve lijn zitten, net achter Nick Mallett en het Springbok-gevolg. Ik vraag me af of iemand de waarde van het ticket van die wedstrijd weet? We zaten op de halve lijn, net achter Nick Mallett en het Springbok-gevolg. Ik vraag me af of iemand de waarde van het ticket van die wedstrijd weet? Paul Gallagher schreef: 5 februari 2018 om 02:17 Het stadion is fantastisch - midden in het hart van Cardiff. Ik ging naar de groepswedstrijd van de rugbywereldwedstrijd Ierland tegen Canada in 2015 met het dak dicht, en het droeg bij aan de sfeer. Maak op een mooie dag een wandeling door het stadscentrum, naar de haven. Enkele prachtige gebouwen om van te genieten. Het stadion was geweldig, gelegen in het hart van Cardiff. Ik ging naar de ierland tegen Canada rugby world cup groepswedstrijd in 2015 en het was echt spannend met het dak gesloten toevoegen aan de sfeer. Op een mooie dag is een wandeling door het stadscentrum een geweldige manier om te genieten van een aantal prachtige gebouwen. Ik heb drie Welshe rugbywedstrijden in het stadion gezien. Ik reis van Kidderminster om Wales te zien spelen, en ik heb genoten van elke wedstrijd die we kijken. Bedankt aan de ticketmensen die me helpen bij het kopen van mijn tickets. Omdat ik geen hoogtes kan doen, helpen jullie me allemaal altijd. Ik heb drie Welshe rugbywedstrijden in het stadion gezien. Ik reis van Kidderminster om Wales te zien spelen, en ik heb genoten van elke wedstrijd die we kijken. Ik wil graag de ticketmensen bedanken die me helpen wanneer ik mijn tickets koop, omdat ik geen hoogtes kan doen - jullie helpen allemaal altijd, dank je. Daniel Peasley schreef: Het Millennium Stadium is uitstekend met een goed uitzicht vanaf de meeste stoelen. Ik ben ook in het San Siro, Old Trafford en Wembley geweest en het is naar mijn mening net zo goed als een ervaring als elk van de dingen die ik heb genoemd. Het is gemakkelijk om in te stappen voor het spel en uit na het spel, de faciliteiten zijn erg goed voor versnaperingen en toiletten. Al met al een geweldige dag, zelfs als je team niet wint. Het Millenium Stadium is uitstekend met een goed uitzicht vanaf de meeste stoelen. Ik ben ook naar het San Siro, Old Trafford en Wembley geweest en ik geloof dat het net zo'n goede ervaring is als alle andere die ik heb genoemd. Het is gemakkelijk om in te stappen voor het spel en uit te stappen na het spel. De faciliteiten zijn zeer goed voor versnaperingen en toiletten. Al met al een geweldige dag, zelfs als je team niet wint.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Millenniumstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Millenniumstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Millenniumstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
21 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Millenniumstadium

Millennium Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is gelegen in Cardiff, Wales. Het Millennium Stadium is het nationale stadion van Wales en het op twee na grootste stadion van Groot-Brittannië. Het werd oorspronkelijk gebouwd voor de Millennium-vieringen in 2000 en heeft een capaciteit van 74.500 zitplaatsen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op