Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Millerntor-Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Millerntor-Stadion opende in 1963 en bood aanvankelijk plaats aan ongeveer 32.000 mensen.

Millerntor Stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Millerntor-Stadion opende in 1963 en biedt in eerste instantie plaats aan ongeveer 32.000 toeschouwers. In de loop der jaren werden verschillende kleinere renovaties aan het stadion uitgevoerd, hoewel het geleidelijk aan capaciteit verloor tot iets minder dan 20.000 vanwege veiligheidsmaatregelen. In 1970 werd het stadion omgedoopt tot Wilhelm-Koch-Stadion ter ere van de ex-voorzitter van de club, maar later bleek dat hij tijdens de 2e Wereldoorlog lid was geweest van de nazi-partij. Dus in 2000 werd het stadion weer omgedoopt tot Millerntor-Stadion. In 2006 kondigde St. Pauli een groot herontwikkelingsprogramma aan dat tot doel had millerntor-stadion te veranderen in een arena met 30.000 zitplaatsen. Over een periode van acht jaar zouden alle tribunes geleidelijk worden herbouwd. In 2007 werd een nieuwe zuidtribune geopend. Toen liepen de werken echter vertraging op door de economische crisis. Ze gingen door in 2009 toen de hoofdtribune werd gesloopt en er een nieuwe voor in de plaats werd gebouwd. Een reconstructie van de tribune tegenover de hoofdtribune startte in de zomer van 2012 en werd begin 2013 afgerond. (foto's van het huidige Millerntor-Stadion hieronder)

Manieren om naar Millerntor-Stadion te reizen

Het Millerntor-Stadion ligt in de buurt van het beursterrein Heiligengeistplatz en het park Planten und Bomen, evenals het uitgaansgebied Kiez. Het stadion ligt op minder dan 30 minuten lopen van het centrale Rathaus-plein in het centrum van Hamburg en is ook bereikbaar met de metro. Het station Stop St. Pauli ligt het dichtst bij het stadion en ligt op lijn U3, die dwars door het stadscentrum loopt. Adres: Heiligengeistfeld, 20359 Hamburg

St. Pauli-tickets

Tickets voor St. Pauli-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch +49 (0) 0 18 05 99 77 19, of in het ticketcentrum in het Millerntor-Stadion. Het wordt geadviseerd dat als u het St. Pauli-voetbalteam thuis wilt zien spelen, u uw tickets van tevoren moet kopen. Tickets variëren in prijs van $ 28,00 voor een stoel achter het doel tot $ 43,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Staan kost $12,50 achter het doel, of $14,50 aan de zijkanten.

Stadion tours

Het St. Pauli-stadion biedt rondleidingen die 120 minuten duren en de VIP-ruimtes, kleedkamers en de tribunes omvatten. Er zijn tours die meerdere keren per week worden uitgevoerd, meestal om 14.30 uur, maar ook eerder of later in het weekend. Bekijk dus het actuele schema online om erachter te komen welke tijd tours momenteel lopen. Tours kosten dertien dollar en kunnen online worden geboekt, of bij het ticketcentrum in het stadion.

Relevante internetlinks

Fc St. Pauli's officiële website, Hamburg toerisme informatie website, en HVV openbaar vervoer reisinformatie website zijn allemaal geweldige bronnen voor reizigers in Hamburg. Ik verwacht dat de faciliteiten veel beter zullen zijn, omdat de toiletten vrijwel een porta-cabine waren. Al past dit eerlijk gezegd wel een beetje bij het aardse imago van St. Pauli. Ik weet dat het wordt gezien als het favoriete hipsterteam, maar alle fans met wie we stonden, leken behoorlijk oprecht en meestal te oud om als hipsters te worden beschouwd. De grond is gemakkelijk te bereiken met metrostations aan beide uiteinden van het stadion en er zijn tal van pubs en bars op de Reeperbahn en de omliggende straten. We gingen naar de wedstrijd St Pauli vs Ingolstadt aan het begin van het seizoen 2014/15. De sfeer was uitstekend en ik hield vooral van Hells Bells. Hoewel sommige mensen dit soort kleding misschien geschikt vinden voor het aardse imago van St. Pauli, weet ik dat de meeste fans met wie we stonden oprecht waren en meestal te oud om als hipsters te worden beschouwd. Metrostations zijn gemakkelijk bereikbaar aan beide uiteinden van het stadion, en er zijn tal van pubs en bars in de Reeperbahn en de omliggende straten.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Millerntor Stadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Millerntor Stadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Millerntor Stadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Millerntor Stadion

Millerntor-Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Millerntor-Stadion opende in 1963 en bood aanvankelijk plaats aan ongeveer 32.000 mensen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op