Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Allianz Field: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De opening van het stadion staat gepland voor 2017. Het Minnesota United Stadium is het geplande nieuwe voetbalspecifieke stadion van het MLS-uitbreidingsteam Minnesota United. De opening van het stadion staat gepland voor 2017.

Minnesota United Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis & beschrijving

Het heeft een capaciteit van 20.000 toeschouwers. Het onlangs geopende Allianz Field is het stadion dat Minnesota United indiende als onderdeel van hun uitbreidingsvoorstel aan MLS. Het biedt plaats aan 20.000 mensen en bevindt zich in het Twin Cities-gebied. De oplevering van het stadion staat gepland voor begin 2020. Het officiële plan voor het nieuwe stadion werd eind 2015 aangekondigd, zes maanden nadat Minnesota de MLS-franchise had gekregen. De eerste spadesteek vond plaats in december 2016, maar de daadwerkelijke bouw begon pas in de zomer van 2017. De oplevering van het stadion staat gepland voor begin 2020. Het stadion kostte 250 miljoen dollar, aanzienlijk meer dan de aanvankelijke schattingen van 150 miljoen dollar. Het project werd volledig privaat gefinancierd, hoewel de stad betaalde voor infrastructuurverbeteringen. Gehoopt wordt dat het stadion zal helpen bij het revitaliseren van het Midway-gebied van Saint Paul. Allianz werd tijdens de bouw aangekondigd als de nieuwe naamsponsor van het stadion en als gevolg daarvan staat het stadion nu bekend als Allianz Field. Minnesota speelde zijn eerste paar seizoenen in MLS in het TCF Bank Stadium voordat Allianz Field in 2019 werd geopend. Op 13 april 2019 ontving MNUFC New York City FC in een competitiewedstrijd.

Manieren om naar Allianz Field te reizen

De Allianz Field ligt in het Midway-gebied van St. Paul, dat ongeveer 7,5 mijl ten oosten van het centrum van Minneapolis en 5 mijl ten westen van het centrum van St. Paul ligt. Er is veel in de buurt van het stadion op Snelling Avenue en een ander aangrenzend perceel op Washington Avenue. Het stadion ligt aan de snelweg Interstate 94 die het centrum van St. Paul verbindt met het centrum van Minneapolis. Je kunt uitstappen op Snelling Ave., hoewel parkeren bij het stadion beperkt is op wedstrijddagen. Er is veel in de buurt op Snelling Ave., en een ander aangrenzend perceel op Washington Ave. Het stadion is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de groene metro lightrail lijn vanuit het centrum van St. Paul of Minneapolis en stap uit bij halte Snelling Avenue, die direct naast het stadion ligt. Het is 20 minuten rijden van het centrum van Minneapolis en een paar minuten sneller van het centrum van St. Paul. Buslijn A, die langs Snelling Avenue loopt, biedt directe verbindingen tussen het stadion en enkele noordelijke en zuidelijke bestemmingen, beginnend bij Rosedale Center in het noorden en lopend naar 46th Street station in het zuiden. Adres: Adres: 400 Snelling Ave N, St Paul, MN 55104

Minnesota United-tickets

Minnesota United tickets kunnen online worden gekocht via SeatGeek. Minnesota United verkoopt wedstrijden consequent uit, maar tickets voor de meeste wedstrijden zijn gemakkelijk beschikbaar als ze van tevoren worden gekocht. Ticketprijzen voor voetbalwedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander, hoewel ze meestal geprijsd zijn van $ 30,00 tot $ 35,00 voor stoelen achter het doel en van $ 70,00 tot $ 80,00 voor de meest centrale stoelen aan de zijkanten.

Foto's van Allianz Field

Wil je een ijsje gaan halen? Wil je een ijsje gaan halen? We konden een van mijn favoriete ijssalons bezoeken! Foto credits: jpellgen

Nuttige internetlinks

Mnufc.com: De officiële website van Minnesota United FC. ExploreMinnesota: De officiële toeristische website voor Minnesota.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Minnesota United Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Minnesota United Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Minnesota United Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Minnesota United Stadium

Allianz Field: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De opening van het stadion staat gepland voor 2017. Het Minnesota United Stadium is het geplande nieuwe voetbalspecifieke stadion van het MLS-uitbreidingsteam Minnesota United. De opening van het stadion staat gepland voor 2017.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op