Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Mixcloud Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Mixcloud is een streamingplatform waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Het biedt een ruimte voor onafhankelijke radiopresentatoren / DJ's / podcasters om hun inhoud te crowdsourcen naar luisteraars zoals jij. Het is zeker de moeite waard om te bekijken! Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie over Mix Cloud!

Mixcloud

"iheart studios"

mixcloud app

mixcloud desktop app

mixcloud free

mixcloud gratis

mixcloud kosten

wat is mixcloud

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 31.Mei 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

mixcloud.com

Met zoveel nieuwe muziekstreamingservices die de hele tijd worden uitgebracht, kan het een beetje moeilijk zijn om je te onderscheiden van de rest. Om uniek en noodzakelijk te zijn, moet een muziekstreaming-app iets doen dat niemand anders eerder heeft gedaan. Of het moet op zijn minst iets doen op een manier die nog nooit eerder is gedaan.
Sommige mensen hebben geprobeerd radio in het digitale tijdperk te brengen door alleen een livestream van lokale radiostations aan te bieden. Anderen hebben elementen van de radioluisterervaring overgenomen en verfraaid of verbeterd, waardoor ze er in de moderne tijd het beste van hebben gemaakt. Een voorbeeld hiervan is iHeart Radio of Pandora, waarmee de luisteraar aangepaste radiostations kan maken, afgestemd op hun eigen unieke smaak en interesses.
Nieuwe sites die opduiken in de muziekruimte blijven maar komen, maar ze lijken allemaal te verbleken in vergelijking met elkaar. Zelfs de meer populaire hedendaagse spins op het traditionele radiomodel voelen zich inmiddels moe, nu we 2020 ingaan. Gelukkig stuit je altijd op een nieuwe site die iets heel anders biedt dan andere muziekstreamingplatforms. Deze frisse kijk op een oud relikwie van de radio is iets dat je niet elke dag ziet.
De site waar ik het over heb, is natuurlijk Mix Cloud - een Britse streamingdienst die erin slaagde een nieuwe en interessante invalshoek te vinden in de wereld van muziekstreamingdiensten.
Mix Cloud is een sociaal netwerk waar mensen hun favoriete radioprogramma's kunnen delen. Het is een uitstervende kunstvorm geweest, maar Mix Cloud heeft het een nieuw leven gegeven door het sociaal te maken.
In het verleden mochten radiostations alleen programma's uitzenden op basis van waar ze zich bevonden. Met Mix Cloud is dit veranderd, zodat iedereen toegang heeft tot onafhankelijke radioprogramma's van over de hele wereld en vervolgens ook zijn eigen uitzendingen kan maken. We zullen later ingaan op alles wat Mix Cloud mogelijk maakt. Laten we voor nu eens kijken hoe het tot stand is gekomen.

Geschiedenis

Mix Cloud begon als een startup in 2008. De oprichters, Nico Perez en Nikhil Shah, ontmoetten elkaar op de campus van de Universiteit van Cambridge. Kort daarna werden ontwikkelaars Sam Cooke en Mat Clayton aan het team toegevoegd.
De website Mix Cloud kende binnen slechts vijf jaar een beetje een snelle stijging in populariteit. Binnen die tijd was Mix Cloud in staat om meer dan 3 miljoen actieve gebruikers te genereren, samen met ongeveer 500.000 gebruikers die zich via Facebook registreerden. En in oktober 2017 tekende Mix Cloud een licentieovereenkomst met Warner Music - waardoor duidelijk werd dat dit bedrijf niet van plan is om binnenkort te vertragen.

Ontwerpen

Ten slotte is alles op de site gemakkelijk toegankelijk en te navigeren, of u nu op zoek bent naar nieuwe muziek om naar te luisteren of gewoon wilt zien wat uw vrienden van plan zijn. Laten we eens kijken... hoe kan ik het siteontwerp van Mix Cloud het meest nauwkeurig beschrijven? Hmm... Ik denk dat het waarschijnlijk het best kan worden afgeschilderd als een soort kruising tussen Sound Cloud en Facebook. Wat ik hiermee bedoel, is dat Mix Cloud een zacht blauw en wit thema gebruikt met een zeer prominente nieuwsfeed aan de voorkant en het midden van alle activiteit op de site. Het is echter op muziek gebaseerd en een app voor audiostreaming, dus wanneer u op profielen klikt, vindt u een lijst met afspeelbare audio die erg doet denken aan Sound Cloud. Ten slotte is alles op de site gemakkelijk toegankelijk en te navigeren, of u nu op zoek bent naar nieuwe muziek om naar te luisteren of gewoon wilt zien wat uw vrienden van plan zijn.
De site is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Vooral voor iedereen die al bekend is met sociale netwerksites en / of sites zoals Sound Cloud. Aan de rechterkant van je nieuwsfeed vind je een paar voorgestelde mensen om te volgen. Hoe meer mensen je volgt, hoe slimmer deze suggesties zullen worden. Aan de linkerkant van uw nieuwsfeed kunt u snel navigeren door een sitemenubalk en gebruikerstoolbox die bestaat uit de volgende opties: Feed, Nieuwe programma's, Favorieten, Geschiedenis, Later luisteren, Afspeellijsten en Trending.
Er is niets om op deze site te graven - het is goed ontworpen en biedt gemakkelijke toegang tot alles wat je nodig hebt. Dat is geweldig om te zien op een site als deze, waardoor het gemakkelijk kan zijn om te verdwalen in een konijnenhol. Het is altijd fijn om een snelle link terug naar huis te hebben.

Tevreden

Mix Cloud is een muziekstreamingdienst die anders is dan andere diensten op de markt. In de inhoud die het biedt, richt Mix Cloud zich op het zijn van een uniek formaat dat geschikt is voor mensen die graag volledige controle hebben over hun luisterervaring. Als u iemand bent die liever meer controle heeft over uw muziek- en audiostreamingservice, is Mix Cloud misschien niet de beste optie voor u.
MixCloud is een website waar dj's en radioshowhosts blokken van programmering kunnen samenstellen die meestal muziek zijn of meestal praten. Als je denkt dat je hebt wat nodig is, zorg er dan voor dat je je programmering op Mix Cloud zet en kijk hoeveel fans je kunt verzamelen.
MixCloud is een geweldige manier voor amateurs en podcasters om ervaring op te doen. Als je getalenteerd en slim genoeg bent, kun je je radiodroom mogelijk financieren via MixCloud. Dus niet alleen kunnen mensen je pagina gewoon volgen als een sociale media-account, maar als ze echt leuk vinden wat je doet, kunnen ze zich abonneren op je inhoud voor X dollar per maand (de omroep bepaalt de prijs).
Dit is geweldig nieuws voor de dj's, hosts en podcasters omdat het profiteert van crowdsourcing. Maar het is ook geweldig nieuws voor luisteraars, omdat je niet hoeft te betalen voor de service in het algemeen, alleen de inhoud die je echt leuk vindt en wilt ondersteunen.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik ben een enorme fan van de desktopervaring. Ik denk dat het een geweldig voorbeeld is van intuïtief siteontwerp (wat niet altijd gemakkelijk is om uit te voeren wanneer uw site een sociale media-component heeft). U kunt uw Facebook-account ook eenvoudig in een Mix Cloud-account rollen, wat erg handig is.
Ondanks dat het een goed ontworpen app is, zijn er veel glitches en bugs om mee te kampen die de luisterervaring frustrerend maken.
Soms kan het pauzeren van een mix ervoor zorgen dat je je plaats in de mix verliest, wat betekent dat je handmatig moet doorschrobben om te vinden waar je was voordat je pauzeerde. Dit is een van de gebreken die heel basaal lijken en al lang geleden hadden moeten worden aangepakt.

Prijzen en plannen

Welnu, Mix Cloud is een gratis service. Als je wilde, kon je nooit iets betalen (behalve voor de shows die je wilt ondersteunen). De gratis versie komt echter met beperkingen, zoals alleen vooruit kunnen zoeken in een mix, slechts 3 shows om de 2 weken kunnen spelen en advertenties moeten verdragen.
De Premium-versie van Mix Cloud kost $ 7,99 per maand en verwijdert alle beperkingen die aanwezig zijn in de gratis versie. Bovendien kunnen Premium-gebruikers tracklists van radioprogramma's van tevoren bekijken, iets dat de gratis versie niet toestaat.

Suggesties die ik heb voor Mix Cloud

Ik denk dat Mix Cloud hun app moet repareren, zodat deze soepeler werkt. Ik hou er niet van om de hele tijd met glitches te maken te hebben, vooral als ik voor de service betaal.
Denk je dat Mix Cloud een functie kan toevoegen waarmee gebruikers naar individuele nummers kunnen luisteren zonder over te schakelen naar Spotify? Het zou super handig zijn als dat mogelijk zou zijn, want momenteel moet ik elke keer omschakelen als ik een nieuw nummer wil horen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mixcloud

"iheart studios"

mixcloud app

mixcloud desktop app

mixcloud free

mixcloud gratis

mixcloud kosten

wat is mixcloud