Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Mixer Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Meta: Mixer is een platform voor het streamen van videogames. Hiermee kunnen streamers en kijkers in realtime verbinding maken. De website bevat honderden contentmakers die games streamen. Het platform stelt echte mensen in staat om hun eigen streams op te zetten en te maken. De website groeit snel en biedt een geweldige bron van entertainment. Er zijn enkele gebreken, maar over het algemeen is Mixer een prachtige website.

Mixer

metamixer

mixer live streams

mixer stream

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mixer.com

Mixer is een streamingplatform dat gamers kunnen gebruiken om video's te bekijken van andere mensen die videogames spelen. In de afgelopen paar jaar heeft Mixer hun spel opgevoerd en meer streamers zijn onlangs overgestapt naar de website. Mixer is anders dan Twitch, maar op een goede manier!
In 2017 werkte Beam samen met Microsoft en hernoemde hun streamingwebsite Mixer. Ze hebben een grote ontwerprevisie uitgevoerd aan het logo, dat nu herkenbaar is op alle platforms.
Een van de grootste verrassingen die het bedrijf heeft bereikt, is het sluiten van een deal met Ninja, een populaire streamer. Hij tekende op 1 augustus 2019 bij Mixer en heeft sindsdien exclusief op Mixer gestreamd, waardoor het verkeer voor de website aanzienlijk is toegenomen.

Website Ontwerp

Ik hou van het ontwerp van Mixer omdat het zo eenvoudig en gemakkelijk te navigeren is. Het stroomt mooi en is zeer directioneel, waardoor het een geweldig platform is voor iedereen die streaming videogames probeert te bekijken.
Een ander groot voordeel van Mixer is het consistente ontwerp. Vergelijk dit met de verschillende ontwerpen voor desktopplatforms versus mobiel. Terwijl Mixer op beide versies erg op elkaar lijkt.
De organisatie van de pagina valt in het midden. De eerste categorieën zijn prima. Scrollen om meer categorieën te zien is niet slecht en stelt je in staat om een groot aantal streamers te bekijken. Ik hou echter van subcategorieën om doorheen te filteren. Dit is echter vooral een persoonlijke voorkeur.

Tevreden

Hoewel de primaire focus vanMixer absoluut videogames is, zijn er een paar streamers die meerdere dingen doen, zoals cosplay, videogames spelen en kunstwerken laten zien die aan de gang zijn. Sommige mensen hebben geklaagd dat de inhoud op Mixer te gevarieerd is, maar het lijkt over het algemeen een geweldig platform voor streaming.
Het platform biedt e-commerce genaamd "Ember" om favoriete makers te ondersteunen. Er zijn ook abonnementen. Een geweldige functie van streamingsites zoals "Mixer" is dat u in realtime kunt communiceren met uw favoriete internetpersoonlijkheden.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Ik vond de desktop website erg gebruiksvriendelijk. Het blauwe kleurenschema is aangenaam voor de ogen en de categorieën zijn gemakkelijk naar beneden te scrollen. Uitgelicht, Partner Spotlight en Up and Coming zijn enkele van de categorieën die u zult vinden. Als u uw favoriete games wilt sorteren, is het tabblad Games gemakkelijk te vinden. De ingebouwde brose-functie biedt een gids naar de topstreams in realtime.
De mobiele browse-ervaring lijkt erg op de desktopbrowser. De app is goed geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en behoudt de branding. De consistentie van het ontwerp tussen alle versies is geweldig! De set-up in de app vraagt kijkers naar hun likes en doet aanbevelingen op basis daarvan, wat een andere coole functie is.

Positieven

Over het algemeen denk ik dat Mixer geweldig werk levert bij het ontwerpen van hun website. Er zijn veel positieve punten over Mixer. Ten eerste is hun website-ontwerp geweldig en gemakkelijk te gebruiken. De categorieën zijn eenvoudig en uitgesplitst op het tabblad Games. Dit maakt het browsen van populaire streams een fluitje van een cent. Bovendien plaatst de website alle topstreams op een centrale locatie - het tabblad Bladeren. Al met al denk ik dat Mixer geweldig werk levert bij het ontwerpen van hun website.
Er zijn geen advertenties bij het gebruik van Mixer, wat een broodnodige opluchting is in vergelijking met sites die constant advertenties weergeven. Als de site deze functie behoudt, is dit een geweldige toevoeging.
Stream op Mixer! Het is super eenvoudig om een account aan te maken en te beginnen met het uitzenden van uw favoriete inhoud. Er zijn een heleboel genres en categorieën om uit te kiezen, dus of je nu een streaming beginner of een pro bent, Mixer heeft iets voor jou. De community is super gastvrij en ik heb tot nu toe geweldige interacties met hen gehad.
Een van mijn favoriete functies van Mixer is dat het categorieën heeft gemarkeerd voor samenkomende streamers. Elke streamer heeft zijn eigen kleine gedeelte om doorheen te bladeren, wat geweldig is omdat ik kan voorkomen dat ik mijn games met hen speel en in plaats daarvan hun professionele headshots zie! De profielen zien er ook heel goed uit.
Ten slotte zijn de subs van Mixer zeer betaalbaar. Een eenvoudige manier om makers van inhoud te ondersteunen, is door u erop te abonneren. Voor slechts $ 4,99 kunnen kijkers een aankoop doen en dingen ontgrendelen zoals emoticons en andere speciale manieren om te communiceren in de chat.

Negatieven

Ondanks dat het een opkomende site is, heeft Mixer wat groeipijnen. Er zijn nog steeds een paar functies in de bètamodus en het lijkt erop dat het team nog steeds een paar dingen aan het uitzoeken is. De meeste negatieve uitspraken die ik heb over het platform zijn te wijten aan groeipijnen.
De zoekbalk op de landingspagina is niet gemakkelijk te herkennen, waardoor het voor mij een probleem is. Als u naar beneden begint te scrollen, wordt deze in de rechterhoek weergegeven en wordt de muisaanwijzer geplaatst. Een andere manier om de zoekopdracht te vinden door op het bladerveld of de categorie games te klikken.
De verscheidenheid aan inhoud op de site is een beetje beperkt. Bijna alle categorieën zijn gerelateerd aan videogames. Sommige van de meer populaire games missen echter streamers. Dit is grotendeels te wijten aan de groeiende populariteit van het platform. Als het bedrijf zich blijft richten op streamers van grote namen, zullen waarschijnlijk meer kijkers converteren. Ik hoop dat de diversiteit aan stromen snel zal toenemen. Ik zou graag meer artiesten, cosplayers en crafters online zien. Ik zou ook graag meer tafelspellen op de site zien.
Ik heb een kleine klacht over het gebrek aan censuur. Ik weet niet zeker of alle streams zo zijn of niet, maar een paar keer zag ik enkele scheldwoorden verschijnen in de chat. Dit is geen groot probleem voor mij, omdat ik een volwassene ben. Als het platform zichzelf echter als een website voor iedereen in de markt wil zetten, is censuur tot op zekere hoogte noodzakelijk.

Verbeteringen nodig

De website zou meer verkeer kunnen gebruiken om de prestaties te verbeteren. Het zal echter waarschijnlijk enige tijd duren voordat dit gebeurt.
Een andere grote verbetering voor Mixer zou zijn om meer grote streamers te contracteren. Het bedrijf moet niet alleen vertrouwen op de paar grotere namen die ze hebben. Het actief overtuigen van andere streamers met grote namen om hun site exclusief te gebruiken, zou geweldig zijn. Nogmaals, aangezien het bedrijf groeit, is dit een taak die tijd zal kosten. Ik weet zeker dat Mixer hier al mee bezig is en het zal nog even duren voordat we de voordelen zien.
Ten slotte zou ik graag meer variatie in inhoud willen. Meer dan zestig procent van de streams op Twitch zijn videogames, maar dat is slechts een kleine druppel op de gloeiende plaat. Als artiesten, cosplayers en doe-het-zelvers vaker op de website zouden worden vermeld, zou dit veel meer verkeer genereren.

Samenvatting

Over het algemeen ben ik blij met Mixer. Over het algemeen denk ik dat Mixer een goed streamingplatform is. Er zijn veel positieve punten en slechts een paar negatieve kenmerken. De geschiedenis achter Mixer is interessant; het bedrijf slaagde erin om een van de beste gamingstreamers ter wereld te strikken en blijft indruk maken op kijkers. Over het algemeen ben ik blij met Mixer!
Enkele van de positieve aspecten van het websiteontwerp en de consistentie van Mixer zijn het uiterlijk, het gebruiksgemak en de algehele branding. De website is visueel aantrekkelijk en maakt gebruik van consistente kleurenschema's op alle versies, inclusief desktop, mobiele browser en mobiele app. Bovendien slaagt de website erin om schoon en georganiseerd te blijven ondanks frequente updates.
Enkele negatieve kenmerken van Mixer zijn het ontbreken van categorieën buiten videogames en de plaatsing van de zoekbalk. De zoekbalk die zweeft na het scrollen is vervelend, maar geen deal-breaker. De diversiteit van de site is ook vergeeflijk. Het zal ongetwijfeld groeien zoals de website dat doet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mixer

metamixer

mixer live streams

mixer stream

Mixer Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Meta: Mixer is een platform voor het streamen van videogames. Hiermee kunnen streamers en kijkers in realtime verbinding maken. De website bevat honderden contentmakers die games streamen. Het platform stelt echte mensen in staat om hun eigen streams op te zetten en te maken. De website groeit snel en biedt een geweldige bron van entertainment. Er zijn enkele gebreken, maar over het algemeen is Mixer een prachtige website.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op