Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Molineux Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

In 1889 namen wolven hun intrek in het Molineux-stadion. Ze hadden in het eerste decennium van hun bestaan op verschillende terreinen gespeeld.

Molineux

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In 1889 namen wolven hun intrek in het Molineux-stadion. Ze hadden in hun eerste decennium van hun bestaan op verschillende terreinen gespeeld. Molineux was de locatie van de allereerste Engelse voetbalcompetitiewedstrijd, die plaatsvond op 7 september 1889. Wolves versloeg Notts County met 2-0. In 1923 konden de Wolves het terrein waarop het stadion stond kopen en kort daarna begonnen ze met de bouw van een nieuwe hoofdtribune, de Waterloo Road Stand. Ontworpen door Archibald Leitch, werd deze standaard voltooid in 1925. De ontwikkeling ging verder in het volgende decennium met de opening van de nieuwe Molineux Street Stand in 1932 en de renovatie van beide eindterrassen in 1935. De nieuwe tribune stelde Wolves in staat om de capaciteit met meer dan 5.000 te vergroten en gaf supporters een beter zicht op de actie op het veld. In 1939 zagen 61.315 fans Wolves tegen Liverpool spelen in een FA Cup-wedstrijd. In 1988 werd het Molineuxterrein verkocht aan een particuliere ontwikkelaar en werd het stadion gedeeltelijk gesloopt. In 2009 kocht de stad Wolverhampton de site echter en begon met restauratiewerkzaamheden aan het stadion. Molineux bleef de volgende decennia bijna exact hetzelfde. Langzaam begon het in verval te raken en in 1975 werd in plaats daarvan een nieuwe luxe tribune gebouwd. In 1988 werd een deel van molineux grond verkocht aan een particuliere ontwikkelaar en het stadion werd gedeeltelijk gesloopt, maar in 2009 kocht de gemeenteraad van Wolverhampton de site en begon met restauratiewerkzaamheden. Deze nieuwe stand had echter grote gevolgen voor de financiën van Wolves en bracht de club op de rand van het faillissement. Tegen de jaren 1980 waren er slechts twee tribunes in gebruik en de club miste de financiën om verbeteringen aan de grond aan te brengen. Nadat Jack Hayward de club in 1990 kocht, kwam er geld beschikbaar voor de herontwikkeling van Molineux. Tussen 1991 en december 1993 werden de nieuwe tribunes gebouwd. In mei 2010 kondigde Wolves een herontwikkelingsprogramma van £ 40 miljoen van Molineux aan. Het zou gaan om het herbouwen van drie tribunes, wat zou leiden tot een capaciteit van 38.000 zitplaatsen. Het werk aan de Stan Cullis Stand begon in 2011 en werd voltooid in 2012. Omdat de club hun beperkte middelen echter wilde gebruiken om hun jeugdopleiding te ontwikkelen, werden de volgende twee fasen uitgesteld. (foto's van het huidige Molineux Stadion hieronder)

Manieren om naar Molineux te reizen

Molineux Stadium ligt aan de noordrand van het centrum van Wolverhampton, in de buurt van de campus van de Universiteit van Wolverhampton. De wandeling vanaf het treinstation of busstation duurt slechts 10 minuten. Wanneer u het treinstation verlaat, slaat u rechtsaf de ringweg van het stadscentrum van Wolverhampton op en volgt u totdat u het stadion aan de rechterkant van de weg ziet. Meerdere treinen per uur verbinden Birmingham New Street station met Wolverhampton. Afhankelijk van de service duurt de reis tussen de 20 en 25 minuten. Er zijn ook directe treinen van manchester piccadilly en Londen Euston stations naar Wolverhampton, meestal ongeveer een of twee keer per uur. Adres: Waterloo Road, Wolverhampton, WV1 4QR

Wolverhampton Wanderers Tickets

Tickets voor Wolves-wedstrijden kunnen online, telefonisch of persoonlijk worden gekocht bij de kassa in het stadion. De typische ticketprijs voor een stoel aan een van de uiteinden is £ 25,00, terwijl de bovenste Bill Wright-tribune meestal £ 30,00 kost. Een plattegrond vind je hier. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van Wolverhampton Wanderers FC en de toeristische informatiewebsite van de gemeenteraad van Wolverhampton worden beide Wolves.co.uk genoemd. Nationalrail.co.uk is een website die informatie geeft over treintijden en tarieven. Ik hou van Molinuex vanwege hun geweldige sfeer en hun magische ondersteuning. Ik hou gewoon van Molinuex zo'n briljante sfeer hun ondersteuning is magisch Ik hou van de grond op deze locatie. Het is heel dicht bij de actie en het is erg schoon. ! Ik hou echt van dit park. Het is zo dicht bij de actie en het is zo schoon! Kijkend naar de grond, is het een zeer onderscheidende goudoranje gele kleur. Ik heb het gevoel dat het laag bij de grond is, maar ik voel me heel dicht bij de actie. Ik hoop dat ze het niet verpesten Ik hou van de grond bij Molineux. Het heeft vier stands en heeft niet het komeffect dat de meeste gronden hebben. Het is geel, goud of oranje, en het is een behoorlijk onderscheidende grond die niet te groot of te klein is. Mijn uitzicht was laag van toonhoogte, maar voelde echt dicht bij de actie. Het lijkt erop dat ze ervoor zorgen, dus ik hoop dat ze het niet verpesten.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Molineux
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Molineux
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Molineux
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Molineux

Molineux Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

In 1889 namen wolven hun intrek in het Molineux-stadion. Ze hadden in het eerste decennium van hun bestaan op verschillende terreinen gespeeld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op