Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estádio do Morumbi: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Na het eten ging ik naar de woonkamer om tv te kijken. Ik ging na het eten naar de woonkamer om tv te kijken.

Morumbi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In de vroege jaren 1950 ging São Paulo op zoek naar een nieuwe stadionsite. Ze slaagden er uiteindelijk in om een stuk grond te kopen in het Morumbi-gebied, een bewoond gebied in die tijd van bossen en moerassen die nog buiten de stad liggen. In de vroege jaren 1950 presenteerde de club plannen voor een enorm betonnen stadion dat plaats zou kunnen bieden aan 120.000 fans. In het begin twijfelden de meeste mensen aan het idee en was het moeilijk om er geld voor in te zamelen. De bouw van het Morumbi-stadion begon uiteindelijk in 1956 en tegen het midden van 1960 waren de werken aanzienlijk gevorderd. De club besloot in te trekken ten voordele van de toegenomen inkomsten en op 2 oktober 1960 werd het stadion officieel geopend met een wedstrijd tussen São Paulo en Sporting Clube do Portugal (1-0). Het stadion heette oorspronkelijk Estã¡dio Cãcero Pompeu de Toledo, maar het werd al snel Morumbi genoemd. Hoewel de club oorspronkelijk van plan was om aan het project te blijven werken, kwamen ze in de problemen door een gebrek aan financiering en het was pas in 1969 dat de bouw werd hervat. Het stadion werd uiteindelijk een jaar later in 1970 voltooid en werd ingehuldigd met een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Porto. Op dat moment kon het in totaal 140.000 toeschouwers bevatten. Weinig veranderingen werden aangebracht aan het stadion in de volgende twee decennia totdat het een upgrade onderging in de late jaren 1990. Dit verminderde ook de capaciteit van het Morumbi-stadion tot het huidige totaal. Hoewel de officiële capaciteit 72.809 is, zijn er vaak niet meer dan 62.000 tickets te koop. Onlangs werden plannen aangekondigd voor een grote herontwikkeling van het Morumbi-stadion in Sao Paulo, Brazilië. Deze herontwikkeling omvat de bouw van een dak dat alle zitplaatsen zal bedekken. Tot op heden zijn alleen renovaties, waaronder de installatie van nieuwe stoelen, in het stadion voltooid. (foto's van de huidige Morumbi hieronder)

Manieren om naar Morumbi te reizen

Het Estã¡dio do Morumbi ligt in het zuidwesten van Sao Paulo, op ongeveer 11 kilometer van het centrum van de stad en op ongeveer 8 kilometer van de Avenida Paulista - Jardim Paulista. Er is geen metrostation in de buurt van het stadion, maar het is te bereiken met verschillende bussen. Bus 5118 (de richting Term. João Dias) en 5119 (de aan Term. Capelinha) kan worden genomen van Avenida Brig. Luis Antonio in het centrum. Lijn 647A, 647P en 775F vertrekken allemaal vanaf de Av Brig. Faria Lima in het Pinheiros-gebied. Adres: Praça Roberto Gomes Pedroza 1, Morumbi, São Paulo

Eten, drinken en slapen in de buurt van Morumbi

Morumbi ligt in een woonwijk die over het algemeen welgesteld is, maar er zijn niet veel plaatsen om te eten, drinken of plezier te hebben in de buurt. Dat gezegd hebbende, de uitgaansgebieden Vila Olãmpia en Moema liggen op slechts een paar kilometer ten oosten van het stadion. Er zijn geen hotels in de directe omgeving van het stadion, maar vanaf Novotel Morumbi kunt u gemakkelijk naar het stadion lopen. De verschillende hotels in de buurt van WTC Sà £ o Paulo, in de wijk Vila Olãmpia of in de omgeving van Itaim Bibi zijn ook goede opties, vanwaar het slechts een korte taxirit naar het stadion is. Voor hotels in de buurt van Morumbi, klik hier. Voor meer hotels in São Paulo, klik hier.

Sao Paulo Tickets

Kaartverkoop voor wedstrijden in São Paulo kan online worden gedaan via Total Acesso, bij de kassa in Morumbi of een ander verkooppunt, hoewel geen van deze verkooppunten bijzonder centraal staat. Zorg ervoor dat u een ID meeneemt bij het kopen van tickets, want het is vaak ook mogelijk om tickets te kopen in het stadion op de dag van de wedstrijd, maar er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn. Ticketprijzen variëren meestal van R $ 30,00 tot R $ 140,00.

Morumbi stadion tours

Rondleidingen door het stadion in SÃo Paulo omvatten de kleedkamers, persruimtes, controlekamer, spelerstunnel en dug-outs. Kijk op de website voor aankomende data en tijden om te zien wanneer rondleidingen plaatsvinden. De tour kost 50 Braziliaanse Reais. Stuur voor meer informatie een e-mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van São Paulo FC, Cidadedesaopaulo.com.br, is de go-to bron voor informatie over de stad São Paulo, terwijl de officiële toeristische site, Sptrans.com.br, informatie biedt over het reizen door São Paulo met het openbaar vervoer. Je kunt een taxi nemen om bij het stadion te komen. Het stadion is erg goed, de sfeer is nog beter in de Libertadores Cup-wedstrijd. En het team dat eigenaar is van het stadion, São Paulo FC, is het meest succesvolle van Brazilië. Het stadion is echt goed, de sfeer is nog beter in de Libertadores Cup. En het team dat eigenaar is van het stadion, São Paulo FC, is het meest succesvolle van Brazilië.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Morumbi
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Morumbi
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Morumbi
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Morumbi

Estádio do Morumbi: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Na het eten ging ik naar de woonkamer om tv te kijken. Ik ging na het eten naar de woonkamer om tv te kijken.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op