Primera Division
Vr 01:00
Allsvenskan
Vr 19:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Moses Mabhida Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion biedt plaats aan maximaal 40.000 mensen en kost ongeveer £ 4 miljoen om te bouwen. Moses Mabhida Stadium werd gebouwd voor het WK 2010 en is sindsdien gebruikt voor meerdere sportevenementen. Op 29 november 2009 werd het stadion officieel geopend met een wedstrijd tussen Amazulu en Maritzburg United (0-1). Het stadion biedt plaats aan maximaal 40.000 mensen en heeft naar schatting ongeveer £ 4 miljoen gekost om te bouwen.

Mosesmabhidastadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Moses Mabhida Stadion werd gebouwd om te dienen als speellocatie voor het WK. Het is een indrukwekkend, modern stadion dat een geweldige plek zal zijn om de wedstrijden te bekijken. Op 29 november 2009 werd het stadion officieel geopend met een wedstrijd tussen Amazulu en Maritzburg United. Tijdens het WK was het Moses Mabhida Stadium gastheer van vijf groepswedstrijden in de eerste ronde, de 16e speelronde tussen Nederland en Slowakije (2-1) en de finale tussen Spanje en Duitsland (1-0). Na het WK werd de capaciteit van het stadion teruggebracht van 70.000 naar 56.000 door het schrappen van het derde niveau. Het meest opvallende kenmerk van het stadion is de 106 meter hoge boog, die is geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse vlag en het met teflon beklede glasvezelmembraandak ondersteunt.

Manieren om naar Moses Mabhida Stadiume te reizen

Moses Mabhida Stadium ligt in het noorden van de stad Durban, dicht bij de kust van de Indische Oceaan. Het ligt op ongeveer 3 kilometer van de centrale zakenwijk van Durban en iets minder van het centraal station van Durban. Het stadion ligt vlakbij de snelweg M4 die langs de kust loopt. Als u vanuit het noorden komt, verlaat u de M4 bij de Blue Lagoon afslag, sla rechtsaf onder de brug en kort daarna linksaf naar Masabalala Yengwa Avenue. Ga door tot je bij het stadion bent. Het is een korte wandeling van de belangrijkste voetgangersstraat, A. J. de Klerk Avenue, en het stadion is goed geïntegreerd in het stadsbeeld. Vanuit het centrale zakendistrict kan Masabalala Yengwa Avenue naar het noorden worden gevolgd om het stadion te bereiken. Het is een korte wandeling van A. J. de Klerk Avenue, en het stadion is goed geïntegreerd in het stadsbeeld. Als u met het openbaar vervoer reist, kan het stadion worden bereikt door de Metrorail-trein te nemen vanaf het centraal station van Durban. Stap uit bij het volgende station, Moses Mahbida. Veel mensen geven de voorkeur aan de People Mover-bussen die langs de stranden rijden. Neem een bus op de Northern Line, die u naar Suncoast Casino brengt, op korte loopafstand van het stadion. Adres: 44 Isaiah Ntshangase Rd, Durban 4001 Ik heb genoten van het boek.

Amazulu-tickets

Tickets voor wedstrijden van Amazulu FC kunnen online, bij de Computicket-verkooppunten of in de winkel worden gekocht. Niet alle tickets zijn altijd beschikbaar in het stadion op de dag van de wedstrijd, dus het is aan te raden om ze van tevoren te kopen. Tickets voor de meeste wedstrijden gaan voor een vaste prijs van R $ 40. De meeste wedstrijden van Amazulu worden gespeeld in het Moses Mabhida Stadium, maar soms verhuizen ze naar een kleinere locatie.

Stadion tours

Moses Mabhida Stadium biedt rondleidingen door het stadion met de kleedkamer, de spelerstunnel, de gemengde zone, horecafaciliteiten en de kunstgalerie van het stadion. Er zijn twee soorten tours die kunnen worden genomen: all-access tours die negentig minuten duren en kortere express tours. All-access tours lopen op dinsdag en zondag 's middags, terwijl de kortere express tours lopen elk uur tussen elf uur 's ochtends en vier in de middag op weekdagen, en tussen negen uur 's ochtends en vier uur 's middags in het weekend. Alle tours kosten R $ 90,00, met express tours die R $ 30,00 meer kosten. Bel voor meer informatie +27 (0) 31 582 8222.

Relevante internetlinks

De officiële website van Amazulu FC is amazulufc.net, terwijl de website van Moses Mabhida Stadium msmstadium.com is. De website van de toerisme-autoriteit van KwaZulu-Natal is zulu.org.za.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Mosesmabhidastadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Mosesmabhidastadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Mosesmabhidastadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
2 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Mosesmabhidastadium

Moses Mabhida Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion biedt plaats aan maximaal 40.000 mensen en kost ongeveer £ 4 miljoen om te bouwen. Moses Mabhida Stadium werd gebouwd voor het WK 2010 en is sindsdien gebruikt voor meerdere sportevenementen. Op 29 november 2009 werd het stadion officieel geopend met een wedstrijd tussen Amazulu en Maritzburg United (0-1). Het stadion biedt plaats aan maximaal 40.000 mensen en heeft naar schatting ongeveer £ 4 miljoen gekost om te bouwen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op