Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MovieMeter Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Moviemeter.nl wordt algemeen beschouwd als een van de beste filmrecensiesites van Nederland, volgens de honderdduizenden leden. Of u nu filmrecensies, filmbeoordelingen wilt vinden of in het constante discours van een hechte online community van filmliefhebbers wilt springen, Movie Meter heeft u gedekt. Maar dit is slechts een voorproefje van wat deze veelzijdige filmrecensie- en beoordelingssite te bieden heeft. Om alles te ontdekken wat het te bieden heeft, kom vandaag nog mijn review van Movie Meter bekijken!

Moviemeter

moviemeter

moviemeter app

jdownloader database 2022

moviemeter tv

moviemeter.nl

no time to die moviemeter

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

moviemeter.nl

Als je ziek bent van dezelfde oude filmrecensiewebsites, zoals IMDb en Rotten Tomatoes, is Movie Meter misschien precies wat de dokter heeft besteld. Het biedt een enorme lijst met films, tv-series, gebruikersrecensies, beoordelingen en nieuws. Tot nu toe is het bekend geworden als een van de beste filmrecensiesites ter wereld - voor zowel Nederlandse als internationale films.
Op het moment van deze recensie zijn er 139.083 films in de database van Movie Meter. 6.444 tv-series zijn ook inbegrepen; 19.587 seizoenen; 426.559 acteurs en actrices; 270.526 gebruikers; en 8.051.180 stemmen/filmbeoordelingen. Het beste deel van Movie Meter is dat deze site voortdurend groeit en uitbreidt - dankzij de actieve en deskundige community base. Als het gaat om filmrecensiesites, zijn er maar weinig beter dan Movie Meter in termen van het bieden van een gevoel van gemeenschap.
Doe wat je wilt met Movie Meter. Er zijn verschillende manieren om de site te gebruiken, van het bekijken en beoordelen van films tot het reageren op discussies. Of je nu een filmfanaat bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om je tijd door te brengen, Movie Meter heeft iets voor jou.
Maar geloof me niet alleen op mijn woord - de enige manier om zeker te weten of Movie Meter in feite de beste filmrecensiesite voor u is, is door de site zelf en alles wat deze te bieden heeft van dichterbij te bekijken. Dus laten we er helemaal voor gaan, zullen we? Dames en heren, staat u mij toe u kennis te laten maken met uw nieuwe favoriete Nederlandse filmrecensiesite, Movie Meter.

Ontwerpen

Movie Meter biedt een geweldig siteontwerp om te bladeren - een ongewone functie van zelfs de beste filmrecensiesites. Misschien ligt het aan mij, maar Rotten Tomatoes en IMDb bieden geen bijzonder geweldige manier om door filmrecensies en artikelen te bladeren. Deze sites zijn echt het meest effectief wanneer u een film, show of acteur in gedachten heeft waarnaar u specifiek wilt zoeken. Movie Meter biedt echter een heerlijke gebruikerservaring.
De site is uitnodigend, gemakkelijk te gebruiken en scherp. Eerlijk gezegd denk ik dat het het type siteontwerp biedt waardoor ik uren op een site wil blijven. En dat kon ik makkelijk, met Movie Meter. Ik denk dat dit misschien iets te maken heeft met het feit dat Movie Meter niet is bezweken voor het typische ontwerp van de filmrecensiesite. In feite lijkt deze site meer op een entertainmentnieuwssite - een stijlvolle, op dat moment.
Movie Meter maakt uitstekend gebruik van de ruimte op zijn pagina's, maar niet op een minimalistische of krappe manier. Er is eigenlijk best veel inhoud op de pagina in één keer, maar het is allemaal zo goed georganiseerd dat niets voelt alsof het om je aandacht concurreert. Alles heeft zijn plaats en elk gedeelte van de pagina is duidelijk gelabeld en logisch, wat resulteert in een zeer scrollbare gebruikerservaring.
Wanneer u op de startpagina terechtkomt, ziet u aanbevolen nieuws over aankomende films of favoriete acteurs / regisseurs. Dit viel me als eerste op. Net daarboven vind je een handige site menubalk. Dit maakt het zo eenvoudig en eenvoudig als het zou moeten zijn om precies te vinden wat u zoekt op Movie Meter. U kunt kiezen tussen nieuws, films, series, cast & crew, tv, bioscoop, on demand, koop het, forum en updates. Elke keuze wordt ook geleverd met een handig en dynamisch vervolgkeuzemenu voor het geval u nog specifieker wilt worden.
Rechts van de centrale nieuwssectie van de homepage vindt u een op zichzelf staande lijst met wat er op aanvraag nieuw is. Hierdoor kunnen gebruikers snel de populairste films en series ontdekken die beschikbaar zijn op Netflix, Hulu, Prime Video, enz. Blijf naar beneden scrollen om nog een op zichzelf staande lijst te vinden van wat er nieuw te koop is, side-scrolling menu van populaire acteurs, de nieuwste trailers sectie en een kleine feed met gebruikersrecensies.
Nadat u op een filmpagina hebt geklikt, krijgt u een informatiepagina te zien met alle informatie over de film die te vinden is op een van de beste filmrecensiesites, trailers, beoordelingen en meer. Elke filmpagina (en acteur / cast / crew-pagina) is zeer goed gepresenteerd, met een banner bovenaan, profielafbeelding en menu. Het is supereenvoudig om te schakelen tussen filminformatie, statistieken, cast & crew-lijsten, stemmen, filmografie en meer. Spring ook handig tussen acteurs, films, regisseurs, enz. dankzij een zorgvuldig georganiseerd tagging-systeem en aanbevelingen van gerelateerde films, series, acteurs enzovoort.

Inhoud en functies

Eerlijk gezegd was ik een beetje verbaasd dat Movie Meter niet alle functies had die andere filmrecensiesites bieden. Dit is, voor zover ik kan nagaan, een uitgebreide filmrecensiesite. Alles wat kan worden gedaan op de beste filmrecensiesites en filmbeoordelingssites zoals IMDb en Rotten Tomatoes kan worden gedaan op Movie Meter. Zoals we al hebben besproken, kunt u uw favoriete films, series, acteurs, regisseurs en andere castleden ontdekken, doorbladeren en organiseren - dit is slechts de basislijn van hoe Movie Meter functioneert als een filmdatabase. Er is echter ook veel meer aan de hand; je kunt bijvoorbeeld ook meer te weten komen over aankomende films en trailers voor hen bekijken.
Met Movie Meter kunnen gebruikers films beoordelen en beoordelen. Dit wordt gedaan door te stemmen op titels, films en series te scoren op 5 sterren. De gemiddelde beoordeling wordt dan de officiële filmmeterbeoordeling. Bovendien kan elke gebruiker op Movie Meter beoordelingen schrijven om mee te gaan met hun beoordeling als ze dat willen. Deze recensies worden echter achtergelaten als commentaar op de film of serie? bladzijde. Daarom kunnen andere gebruikers reageren op uw beoordeling, wat zorgt voor een zeer interactieve en robuuste gemeenschap van filmliefhebbers.
Movie Meter is een site die veel verschillende functies heeft. Het heeft een uitgebreide film- en tv-database, evenals een regelmatig bijgewerkte nieuwssectie. Bovendien houdt het zijn leden op de hoogte van wanneer shows of films op tv worden uitgezonden, wanneer films in de bioscoop worden uitgebracht en andere tijdgevoelige kijkkwesties. Dit maakt het een van de beste sites voor filmrecensies en informatie. Dankzij dit hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over waar of hoe u iets moet bekijken!
Dankzij het on-demand gedeelte van Movie Meter kunt u bijhouden wat beschikbaar is op uw regionale Netflix-, Prime Video- of Disney Plus-bibliotheek (en waaraan binnenkort wordt toegevoegd). Hetzelfde geldt voor films en series die te koop zijn. Movie Meter heeft een geweldige database met te koop staande films, samen met links om ze te kopen. Al deze informatie is ook handig te vinden op de profielpagina van elke film.
Over het algemeen denk ik dat deze filmrecensiesite een van de beste is die er is. Het heeft een actief en interessant forum van collega-filmliefhebbers, een geweldige online community en een prachtig georganiseerde database van Nederlandse en internationale films en series.

Mobiele en desktopervaring

Helaas is er momenteel geen mobiele app beschikbaar voor Movie Meter. Dat gezegd hebbende, de mobiele site is perfect geoptimaliseerd en achteraf uitgerust voor kleinere schermen. U zou geen enkele moeite moeten hebben met het laden en genieten van Movie Meter op de webbrowser van uw telefoon of tablet. Er zijn misschien een paar advertenties, maar dat is te verwachten. Ze zijn niet erg genoeg om de ervaring te verpesten, naar mijn mening.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Moviemeter

moviemeter

moviemeter app

jdownloader database 2022

moviemeter tv

moviemeter.nl

no time to die moviemeter

MovieMeter Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Moviemeter.nl wordt algemeen beschouwd als een van de beste filmrecensiesites van Nederland, volgens de honderdduizenden leden. Of u nu filmrecensies, filmbeoordelingen wilt vinden of in het constante discours van een hechte online community van filmliefhebbers wilt springen, Movie Meter heeft u gedekt. Maar dit is slechts een voorproefje van wat deze veelzijdige filmrecensie- en beoordelingssite te bieden heeft. Om alles te ontdekken wat het te bieden heeft, kom vandaag nog mijn review van Movie Meter bekijken!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op