Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Mubi Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Mubi.com is misschien wel de beste filmstreamingservice waar je nog nooit van hebt gehoord! Mubi biedt een vakkundig samengestelde filmstreamingervaring als geen ander en is een opwindend nieuwe en unieke premium filmstreamingsite. Met alleen de beste cultklassiekers en hedendaagse meesterwerken is Mubi perfect voor de innerlijke filmfanaat in jou. Kom vandaag nog naar mijn recensie van deze unieke site om meer te weten te komen over waarom ik denk dat het zo'n geweldige keuze is voor filmliefhebbers!"

Mubi

mubi gratis

mubi

mubi aanbod

mubi app

mubi ervaringen

mubi kosten

mubi notebook issue 1

sportek chelsea

wat is mubi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mubi.com

Denk je dat het alleen aan mij ligt, of beginnen andere mensen een beetje ziek te worden van dezelfde oude inhoud van de premium streamingdiensten? Of het nu Gaat om Netflix, Hulu, Prime Video of zelfs nieuwere services zoals Peacock - het voelt alsof er tegenwoordig veel te veel overlap is (vooral in vergelijking met de originele inhoud van elke service). Er is gewoon te veel herhaling gaande (behalve de originele inhoud van elke service natuurlijk).
Ik denk niet dat veel van de meest populaire premium streamingdiensten zo geweldig zijn als het gaat om kwaliteit. Netflix lijkt af te wisselen tussen het uitbrengen van geweldige films die prijzen krijgen en het produceren van afval dat het niet eens verdient om een trailer te worden genoemd.
Nu streamingdiensten zoals Netflix en Hulu zich richten op een breder scala aan kijkers met meer reguliere inhoud, lijkt het erop dat er een groeiende trend is om minder inhoudelijke inhoud te tonen ten gunste van meer weergaven. Voor elke kwaliteitsshow zoals Queen's Gambit zijn er schijnbaar vijf Turn Up Charlies die nauwelijks interesse hebben voor kijkers.
Ik heb het natuurlijk over Mubi, de streamingdienst die alleen voor de meest serieuze cinefielen ter wereld is. Als je nog nooit van Mubi hebt gehoord, bereid je dan voor om wat ruimte te maken in je maandelijkse streamingbudget voor wat misschien wel de beste filmstreamingsite van allemaal is - zolang we de term 'beste' kunnen gebruiken. om een streamingsite te bedoelen die gespecialiseerd is in het leveren van alleen de beste films.
Het curatieteam van Mubi selecteert alleen de beste films van legendarische en opkomende filmmakers om op hun website te worden getoond. Ze zijn trots op hun expertise in het kiezen van de beste films van over de hele wereld.
Sommige mensen zeggen misschien dat Mubi een anti-Netflix is omdat hun strategie draait om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Mubi heeft een grote selectie films, maar ze geven vooral om films van de beste kwaliteit en originele inhoud.
Mubi voegt elke dag een nieuwe film toe aan zijn service, zodat u nooit zonder inhoud van hoge kwaliteit komt te zitten om te bekijken. Laten we eigenlijk het woord 'inhoud' niet gebruiken. Netflix brengt 'content' uit, terwijl Mubi capital-F Films produceert. Als je het ondermaatse beu bent, wordt het misschien tijd dat je je abonneert op een premium streamingdienst die geniaal zijn M.O. maakt.
Er zijn veel factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een nieuwe streamingdienst, en tegenwoordig zijn er zoveel om uit te kiezen. Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor u is, maar laten we Mubi eens proberen en zien wat het te bieden heeft.

Geschiedenis

Mubi was voorheen bekend als The Auteurs en is een filmstreamingsite die in 2007 is opgericht door Efe Cakarel. Hij begon aan Mubi te werken nadat hij teleurgesteld was dat hij op een dag in een café© in Tokio niet naar In the Mood for Love kon kijken.
Mubi, een distributeur en producent van films, werd in 2013 opgericht door Alexandra Patsavas en Michael Patsavas. Ze bieden een samengestelde filmkijkervaring met productiecredits voor Mubi, te zien in Port Authority, Farewell Armor, Tickled en Our Men. Mubi is gericht op het bieden van een verhoogde filmstreamingervaring met één nieuwe door medewerkers samengestelde film per dag.

Ontwerpen

Mubi heeft een interface die net zo strak, dynamisch en gebruiksvriendelijk is als enkele van de grootste streamingdiensten in de buurt. Met een zwart-wit en grijs thema knallen filmminiaturen op. U vindt een zoekbalk, navigatiemenu en een overloopmenu met veel instellingen en functies als u ze nodig hebt. Het hoofdmenu biedt echter 5 keuzes: Nu weergeven, Bibliotheek, Feed, Notitieblok en uw profiel. Af en toe kan er ook een Live-tabblad zijn (voor de gelegenheden waarin Mubi live gestreamde evenementen organiseert).
Tot slot, daaronder staan de beoordelingen en recensies van de film. Bovenaan Now Showing vind je de film van vandaag. Daaronder zijn verschillende secties van side-scrolling filmminiaturen om uit te kiezen, gescheiden door categorie (zoals gebruikelijk is bij premium streaming site-ontwerp). Tot slot, daaronder staan de beoordelingen en recensies van de film.
Ik hou van het Mubi-ontwerp - het is intuïtief, gebruiksvriendelijk en het ziet er goed uit. Het doet alles wat een goed ontwerp zou moeten doen: het maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de vele functies van de site.

Inhoud en functies

Daarnaast biedt de site ook een verscheidenheid aan bronnen voor filmliefhebbers. Als u op zoek bent naar informatie over een bepaalde film of filmgenre, heeft Mubi u gedekt. Ten slotte biedt Mubi gebruikers de mogelijkheid om alle inhoud die ze zien te beoordelen en te beoordelen. Over gesproken, er zijn veel geweldige functies over Mubi. Om te beginnen, zoals ik eerder al zei, organiseert Mubi zijn eigen live gestreamde evenementen. Dit betekent dat je als lid op de hoogte wordt gesteld van wanneer deze gebeurtenissen zullen plaatsvinden. Over het algemeen omvatten deze evenementen prijsuitreikingen, filmfestivalbeelden en meer. Bovendien heeft Mubi een verscheidenheid aan bronnen voor filmliefhebbers. Als u op zoek bent naar informatie over een bepaalde film of filmgenre, heeft Mubi u gedekt. Ten slotte biedt Mubi gebruikers de mogelijkheid om alle inhoud die ze zien te beoordelen en te beoordelen.
Mubi heeft ook sociale functies die ongeëvenaard zijn in de filmstreamingruimte. Twee van dergelijke nieuwe functies zijn The Notebook en de Feed. De feed, zoals je op elke oude sociale mediasite zou vinden, is een live feed van berichten op sociale media en gebruikersrecensies van Mubi-films. Hoewel dit niet de meest nuttige functie blijkt te zijn in termen van het ontdekken van nieuwe inhoud, is het leuk en voegt het een bepaald niveau van community toe aan Mubi waar ik naar heb verlangd in andere filmstreamingservices.
The Notebook is een ingebouwde filmblog met recensies en redactionele inhoud geschreven door de filmliefhebbers die bij Mubi werken. Dit voegt een mooie extra laag toe aan de Mubi-ervaring en biedt deskundig inzicht in wat en hoe te kijken.
Je profiel op Mubi is erg krachtig en je hebt toegang tot veel verschillende functies. U kunt bijvoorbeeld uw lijst met volglijsten, beoordelingen, recensies en favorieten bekijken. Dit is geweldig voor het vinden van inhoud om te bekijken of het lezen van recensies van films waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. Als je wilt dat je filmopvattingen privé blijven, kun je dat ook met Mubi doen.

Mobiele en desktopervaring

Mubi is beschikbaar op veel apparaten, waaronder desktopcomputers, smartphones, smart-tv's en meer. Het is altijd gemakkelijk om toegang te krijgen tot je favoriete Mubi-klassiekers, waar je ook bent.
De iOS mobiele app is geweldig! Het is soepel, intuïtief, snel en foutloos - wat waarschijnlijk de gemiddelde beoordeling van 4,8 in de App Store verklaart. Bovendien kunt u films downloaden naar uw telefoon en ze bekijken wanneer u zonder WIFI of mobiele service bent.

Prijzen en plannen

Als je twijfelt of je je wel of niet moet aanmelden voor Mubi, is er een gratis proefperiode van 7 dagen. Als je aan het einde van die tijd denkt dat het niets voor jou is, geen probleem - annuleer gewoon binnen die eerste week en er zijn geen kosten. Als je echter na het uitproberen van Mubi besluit dat het de perfecte match voor je is, kost het $ 10.99 / maand. Als alternatief, als u zich verbindt aan 1 jaar, krijgt u een korting van 36%, oplopend tot $ 83.88 / jaar.
Studenten kunnen zich abonneren op Mubi voor slechts $ 6.99 / maand, die de volledige reikwijdte van de service biedt tegen dit gereduceerde tarief.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mubi

mubi gratis

mubi

mubi aanbod

mubi app

mubi ervaringen

mubi kosten

mubi notebook issue 1

sportek chelsea

wat is mubi

Mubi Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Mubi.com is misschien wel de beste filmstreamingservice waar je nog nooit van hebt gehoord! Mubi biedt een vakkundig samengestelde filmstreamingervaring als geen ander en is een opwindend nieuwe en unieke premium filmstreamingsite. Met alleen de beste cultklassiekers en hedendaagse meesterwerken is Mubi perfect voor de innerlijke filmfanaat in jou. Kom vandaag nog naar mijn recensie van deze unieke site om meer te weten te komen over waarom ik denk dat het zo'n geweldige keuze is voor filmliefhebbers!"

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op