Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MyDramaList Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

My Drama List is misschien wel de beste filmrecensiesite waar je nog nooit van hebt gehoord. Als je echter van Aziatische films en televisie houdt, is My Drama List waarschijnlijk de enige filmrecensie- en beoordelingssite die je ooit nodig zult hebben, met filmrecensies, beoordelingen en persoonlijke organisatie met indrukwekkende functies voor sociale media. Als u op zoek bent naar de beste online community voor het bespreken van Aziatische cinema, hoeft u niet verder te zoeken. Kom vandaag nog mijn recensie lezen voor meer informatie!

Mydramalist

my drama list

my drama list app ios

mydramalist

mydramalist.info

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mydramalist.com

Heb je ooit het gevoel dat de wereld van filmbeoordelings- en beoordelingssites een beetje muf wordt? Ik bedoel, denk er eens over na - als je meer wilt weten over een film of een idee wilt krijgen of het wel of niet de moeite waard is om te bekijken, welke sites heb je dan de neiging om te bezoeken? Rotte Tomaten? IMDb? Misschien een site als New York Times of Roger en Ebert als je in de stemming bent om een volwaardige filmrecensie te lezen? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik denk niet dat dezelfde oude filmrecensiesites het echt meer voor me snijden.
Ik ben een beetje moe geworden van de gebruikelijke 'beste filmrecensiesites'. Ik bedoel, natuurlijk, Rotten Tomatoes en IMDb kunnen geweldige bronnen zijn om snel een idee te krijgen van hoe mensen over het algemeen over een film dachten, maar dat is een beetje waar het gesprek stopt. Ik bedoel, natuurlijk zou ik elke individuele beoordeling kunnen opvolgen en bekijken, maar daar zit nog steeds iets van een ontkoppeling in. Ik lees gewoon de gedachten van één persoon over een film, soms jaren na de feiten. Het is vooral een passief proces.
De laatste tijd verlang ik naar iets diepers dan alleen informatie en filmbeoordelingen. Ik wil omringd zijn door gelijkgestemde mensen die diepgaande discussies kunnen voeren over mijn favoriete films en tv-programma's, op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws en hun eigen mening kunnen delen. De beste filmrecensiesite voor mij zal er een zijn die een gevoel van gemeenschap, kameraadschap en gezelschap biedt - niet alleen informatie en beoordelingen.
IMDb en Rotten Tomatoes zijn vaak bevooroordeeld ten opzichte van westerse films en tv-shows. Ik ben een enorme fan van Aziatische films, maar ik zie ze vaak niet genoemd op deze sites. Japanse, Chinese en Koreaanse films zijn enorm populair over de hele wereld, maar ze lijken niet zoveel aandacht te krijgen op enkele van de beste beoordelingssites die ik heb gezien.
Als je op zoek bent naar een geweldige site om Aziatische films en televisie te beoordelen, is mijn topaanbeveling My Drama List. Het is op geen enkele manier een nieuwe site, maar het is er een die ik nog maar net heb ontdekt en het heeft echt indruk op me gemaakt. Het is alsof iemand me eindelijk de perfecte filmrecensiesite heeft gegeven.
My Drama List is een geweldige site die alles combineert wat we leuk vinden aan de beste filmrecensiesites, zoals Rotten Tomatoes, IMDb en sociale netwerksites. Het is zoiets als een combinatie van al die dingen in één!
Dit is geweldig nieuws voor een fan van Aziatische cinema, omdat My Drama List uitsluitend is gewijd aan deze subsectie van cinema, waardoor het tegenwoordig een van de meest hechte filmrecensiegemeenschappen op internet is.
De slogan van My Drama List is "Organiseer, ontdek, bespreek Aziatische films." Het is een eenvoudig uitgangspunt, zeker, maar toch een diepgaande gemeenschap. Is My Drama List in feite de beste filmrecensiesite voor jou? Nou, laten we erin duiken en alles wat het te bieden heeft van dichterbij bekijken om erachter te komen.

Geschiedenis

Het is verbazingwekkend dat ik tot voor kort nog niet van My Drama List heb gehoord, aangezien het al sinds 2011 bestaat. Als een fervent fan van Aziatisch drama en een professionele recensent van een filmstreamingsite, kan ik niet geloven dat deze ongelooflijke site en online community erin geslaagd is om zo lang onder mijn radar te vliegen. Maar altijd beter laat dan nooit, toch?
Interessant genoeg bevindt de site zich nog steeds in bètamodus. Dit zou de reden kunnen zijn waarom ik het niet heb gevonden. Blijkbaar zijn de mensen achter My Drama Lists perfectionistisch en voelen ze zich niet op hun gemak om My Drama List officieel te lanceren totdat het aan hun (zeer hoge) verwachtingen voldoet. Zoals geschreven staat op de About-pagina van de site: "Momenteel bevindt de site zich nog steeds in de bètamodus, omdat deze niet perfect is (omdat we allemaal weten dat perfectie mogelijk is?)."
Ondanks dat de site live en toegankelijk is, klagen sommige mensen dat het niet aan hun behoeften voldoet. Sommige gebruikers zeggen dat de site moeilijk te navigeren is en functies mist die het gebruiksvriendelijker zouden maken. Bovendien hebben sommige mensen het gevoel dat de site geen grote selectie films of series heeft om te beoordelen. Ondanks deze kritiek blijft de My Drama List-website vandaag de dag een van de populairste Aziatische filmrecensiesites op internet.

Ontwerpen

Ik heb wat gemengde gevoelens over de gebruikersinterface van My Drama List. Ik vind het leuk dat het schoon en gemakkelijk te navigeren is, maar ik weet niet zeker of het de beste lay-out van de filmrecensiesite biedt die ik ooit heb gezien.
Het is een beetje chaotisch, maar niet zozeer dat een eerste bezoeker niet in staat zou zijn om erachter te komen hoe het te gebruiken. Het overschrijdt die lijn van intuïtief genoeg zijn voor nieuwe gebruikers, maar laat nog steeds veel te wensen over. De organisatiestructuur van de site is, denk ik, een gebied voor verbetering. Zoals het er nu uitziet, vindt u nieuws- en redactionele artikelen die eenvoudigweg worden vermeld in een kolom in het midden van de pagina. U kunt dit filteren door op aanbevolen, recent of redactionele artikelen te klikken. Ik zou liever zien dat deze worden opgesplitst in duidelijk gedifferentieerde secties.
Rechts van deze kolom staan extra kolommen, wat bijdraagt aan het enigszins ongeorganiseerde karakter van het siteontwerp waar ik het over heb. Hier vindt u populaire stemlijsten, topuitzendingen, aankomende shows, nieuwste recensies en populairste shows. Nogmaals, het is niet onmogelijk om te vinden wat je zoekt, maar ik denk dat de site veel gemakkelijker te navigeren kan worden gemaakt, veel beter georganiseerd.
De site menubalk op My Drama List gaat een lange weg. U kunt Home, Explore, Community of Calendar kiezen om toegang te krijgen tot uitgebreide vervolgkeuzemenu's en snel het gewenste gedeelte te vinden. Ik zou willen dat deze aandacht voor detail ook aan de centrale delen van de startpagina kon worden besteed.

Inhoud en functies

Ik zei al dat My Drama List lijkt op IMDb of Rotten Tomatoes, maar dan aangevuld met een veel betere community. In feite is de community absoluut de kern van wat deze filmrecensiesite zo geweldig maakt. De gemeenschap is deskundig, vriendelijk en zeer actief. De meeste film- en seriepagina's hebben honderden reacties. Elke reactie kan worden beantwoord en/of ?geliked.? Je zou het moeilijk vinden, denk ik, om een betere gemeenschap te vinden die zich toelegt op Aziatische films en tv-series.
Bovendien zijn gebruikersprofielen gedetailleerd, waardoor de sociale media-aspecten van de site verder worden versterkt. Blader door de feeds, recensies, aanbevelingen, lijsten, artikelen, statistieken en meer van elke gebruiker. Gebruikersstatistieken worden zelfs geleverd met coole afbeeldingen om weer te geven hoe ze hun tijd op de site doorbrengen. Om de sociale media-componenten van My Drama List te voltooien, kunt u vrienden toevoegen en directe berichten verzenden voor meer diepgaande gesprekken.
Zelfs als je er niet zoveel om geeft om deel uit te maken van zo'n geweldige gemeenschap van Aziatische filmfans, is My Drama List nog steeds een van de beste filmrecensiesites die er zijn. De site bestaat uit een enorme database met Japanse, Chinese en Koreaanse films en serierecensies, beoordelingen en informatie. Dit is een site die elke fan van Aziatische media onmiddellijk moet kennen!

Mobiele en desktopervaring

Er lijkt vanaf nu geen mobiele app beschikbaar te zijn, maar de site is goed geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. U kunt filmrecensies lezen, shows beoordelen en de community bijhouden, waar u ook bent. Advertenties kunnen echter vervelend zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mydramalist

my drama list

my drama list app ios

mydramalist

mydramalist.info

MyDramaList Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

My Drama List is misschien wel de beste filmrecensiesite waar je nog nooit van hebt gehoord. Als je echter van Aziatische films en televisie houdt, is My Drama List waarschijnlijk de enige filmrecensie- en beoordelingssite die je ooit nodig zult hebben, met filmrecensies, beoordelingen en persoonlijke organisatie met indrukwekkende functies voor sociale media. Als u op zoek bent naar de beste online community voor het bespreken van Aziatische cinema, hoeft u niet verder te zoeken. Kom vandaag nog mijn recensie lezen voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op