National Arena Philip Ii Skopje
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

National Arena Philip II: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is de thuisbasis van de Macedonische basketbalclub FK Partizan. National Arena Philip II is omgedoopt tot Telekom Arena en het is de thuisbasis van de Macedonische basketbalclub FK Partizan.

National Arena Philip Ii Skopje

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De National Arena Philip II, onlangs omgedoopt tot Telekom Arena en voorheen Stadion Gradski Skopje genoemd, is een stadion dat werd gebouwd in 1947. Het is een eenvoudig komvormig onbedekt stadion. Het stadion onderging zijn eerste grote verandering in 1978 toen een nieuwe overdekte Zuidtribune werd gebouwd. De grootste veranderingen werden doorgevoerd tussen 2008 en 2013 toen het stadion bijna volledig werd herbouwd. Er werd begonnen met een nieuwe Noordtribune, die werd voortgezet met de bouw van twee tribunes achter de doelen. Tot slot werd een opknapbeurt van de Zuidtribune, de atletiekbaan en de gevel voltooid. Het stadion dat voorheen bekend stond als "Telekom Arena" is hernoemd na een sponsorovereenkomst voor naamrechten. De National Arena Philip II is het thuisstadion van het Macedonische nationale team. Het is geselecteerd om de 2017 European Super Cup-wedstrijd te organiseren.

Hoe kom je bij de National Arena Philip II

De National Arena Philip II is centraal gelegen in Skopje, net ten noordwesten van het stadscentrum. Het is gemakkelijk te bereiken vanaf het centrale Macedonië-plein - u kunt er in ongeveer 15 minuten naartoe lopen. Het centraal station ligt aan de andere kant van het centrum, dat iets verder weg ligt maar nog steeds te voet beheersbaar is. Adres: Aminta the third, Skopje 1000

Eet, drink en slaap in de buurt van National Arena Philip II

De National Arena Philip II ligt in een woonwijk langs de rivier de Vardar. Het is omgeven door parken, andere sportfaciliteiten, rustige overheidsgebouwen en de plaatselijke dierentuin. De trendy en charmante wijk Debar Maalo ligt op slechts een paar straten verderop en zit vol met cafés, bars en restaurants. De perfecte plek om voor of na de wedstrijd iets te eten en te drinken. Er zijn veel hotels in de buurt van de National Arena Philip II. Voor een overzicht van hotels in de buurt, bekijk de lijst op deze pagina. Om andere opties in Skopje te verkennen, ga je naar onze hotelgids.

Vardar & Rabotnicki Tickets

Kaartverkoop voor Vardar en Rabotnicki wedstrijden kan worden gekocht in het stadion voor de wedstrijd. Geen van beide clubs is ooit uitverkocht in de National Arena Philip II.

Tickets voor het nationale team van Macedonië

Tickets voor wedstrijden van het nationale team van Macedonië kunnen online worden gekocht via mktickets.mk of karti.com.mk, of bij een van de geautoriseerde verkooppunten. De verkooppunten voor Neptun elektronicawinkels bevinden zich in de National Arena en Skopje City Mall, en de Jugoton-winkel bevindt zich ook in het centrum van de stad.

Relevante internetlinks

De officiële website van FK Vardar is www.fkvardar.mk, terwijl de website voor FK Rabotnicki www.fkrabotnicki.com is. De Macedonische toeristische informatiewebsite, Exploring Macedonia, is te vinden op www.exploringmacedonia.com. Wojciech schreef: Oktober 20, 2017 op 5:17 PM Het prachtige stadion ligt naast de rivier. Het duurt ongeveer 15 minuten lopen naar het stadscentrum. Vardar-tickets waren op de dag verkrijgbaar bij een tent buiten het stadion en kostten me 600 denars (ongeveer £ 9). Skopje is een erg leuke en goedkope stad om te bezoeken. Het prachtige stadion ligt naast de rivier. Het duurt ongeveer 15 minuten lopen naar het stadscentrum. Op de dag zelf waren tickets voor Vardar verkrijgbaar bij een tent buiten het stadion voor 600 denars (£ 9). Skopje is een erg leuke en goedkope stad om te bezoeken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + National Arena Philip Ii Skopje
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + National Arena Philip Ii Skopje
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + National Arena Philip Ii Skopje
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

National Arena Philip Ii Skopje

National Arena Philip II: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is de thuisbasis van de Macedonische basketbalclub FK Partizan. National Arena Philip II is omgedoopt tot Telekom Arena en het is de thuisbasis van de Macedonische basketbalclub FK Partizan.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op