Eliteserien
Nu
Eliteserien
25'' geleden
Eliteserien
33'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Nemesio Diez: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het bood op dat moment plaats aan ongeveer 50.000 toeschouwers. De officiële opening van Estadio Nemesio Diez was op 8 augustus 1954. Toluca speelde daarvoor al jaren op de site. Op dat moment bood het plaats aan ongeveer 50.000 toeschouwers.

Nemesiodiez

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd aanvankelijk gebruikt als recreatieterrein voor de nabijgelegen bevolking. Het Estadio Nemesio Diez werd officieel geopend op 8 augustus 1954, hoewel Toluca al enkele jaren op het terrein speelde. Het werd aanvankelijk gebruikt als een recreatiegebied voor de nabijgelegen bevolking. Het stadion heette oorspronkelijk Estadio Héctor Barraza, later Estadio Luis Gutiã©rrez Dosal, vervolgens Estadio Toluca 70, Estadio Toluca 70-86 en ten slotte Estadio Nemesio Diez Riega. Het wordt echter vaak La Bombonera genoemd. Het WK 1970 werd georganiseerd in Estadio Nemesio Diez in vijf speellocaties. Het organiseerde drie groepswedstrijden in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Italië en Mexico (4-1). zestien jaar later, in 1986, werd het stadion opnieuw gebruikt als speellocatie tijdens het WK. Deze keer organiseerde het drie wedstrijden in de eerste ronde. In 2016 onderging het stadion een grote herontwikkeling waarbij de bovenste lagen bovenop de gelijkvloerse tribunes werden gebouwd en een nieuw dak, ondersteund door vier kolommen in de hoeken, werd gebouwd. Hierdoor steeg de zitcapaciteit met 3000 zitplaatsen naar 30.000.

Manieren om naar Estadio Nemesio Diez te reizen

Het Estadio Nemesio Diez ligt in het centrum van Toluca, net ten zuidwesten van het centrum van Toluca. De wandeling duurt ongeveer 15 minuten. Vertrekken bussen van Mexico-stad naar Toluca de Lerdo regelmatig vanaf het westelijke busstation (Poniente) in de buurt van het metrostation Observatorio? Adres: Felipe Villanueva 300, Colonia San Bernardino, Toluca

Toluca Kaartjes

Tickets voor Toluca-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de kassa van het stadion vanaf een dag voor de wedstrijd of persoonlijk. De kassa's van het stadion gaan over het algemeen twee uur voor de aftrap open. Tickets zijn over het algemeen ook verkrijgbaar bij de stadiontickets op de dag van de wedstrijd, hoewel een paar spraakmakende wedstrijden (bijvoorbeeld Amerika) uitverkocht kunnen zijn. De stadiontickets gaan over het algemeen twee uur voor aanvang van de wedstrijd open. Tickets kosten meestal tussen MX $ 100,00 en MX $ 600,00, afhankelijk van het niveau waarin het ticket zich bevindt. De meeste andere tickets variëren in prijs tussen MX $ 150,00 en MX $ 300,00. Prijzen zijn aanzienlijk duurder voor geselecteerde spellen.

Foto's van Estadio Nemesio Diez

(pre-2016 herontwikkeling)

Relevante internetlinks

Deportivotolucafc.com - De officiële website van Toluca FC.Toluca.gob.mx - Toluca tourist information. De sfeer was geweldig en het was gemakkelijk om na de wedstrijd het stadion uit te komen. Het stadscentrum ligt op korte loopafstand als je daarna iets wilt eten. Wedstrijd bezocht: Toluca vs Santos Laguna Datum bezocht: 21 oktober 2012 We besloten om een competitiewedstrijd van Toluca vs Santos Laguna te bezoeken. De wedstrijd werd gespeeld op een zondagmiddag, wat een vroege wake-up betekende omdat we uit Mexico-Stad kwamen. We namen eerst een bus vanaf het westelijke busstation (Poniente) in de hoofdstad. Er waren regelmatige vertrekken en de reis duurde ongeveer 75 minuten. Bij het busstation in Toluca namen we vervolgens een taxi naar het stadion, die ons MX$50 kostte. De taxichauffeur zette ons na een korte rit af bij het stadion. Ik vond het makkelijk om een kaartje te kopen. Er stonden meerdere ramen open, nauwelijks wachtrijen en enkele duidelijke borden over secties en prijzen (al hadden we al wat onderzoek gedaan via de Site van Ticketmaster). We kochten kaartjes voor de Sombra Preferente kant en ze kosten (MX $ 150). Zitplaatsen waren vrij en er waren veel zitplaatsen met een uitzicht dat beperkt was, dus het is logisch om niet te laat te komen als het een spraakmakende wedstrijd is en de tribune volledig volloopt. Deze keer liep de tribune echter niet helemaal vol en konden we op heel wat stoelen zitten zonder een beperkt zicht te hebben. De wedstrijd was erg leuk en de Toluca-fans op de tribunes hadden er echt zin in. De sfeer was echt geweldig en het overtrof onze verwachtingen. Na de wedstrijd was het makkelijk om het stadion te verlaten. Het stadscentrum ligt bovendien op korte loopafstand als u daarna iets wilt eten.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Nemesiodiez
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Nemesiodiez
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Nemesiodiez
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Nemesiodiez

Estadio Nemesio Diez: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het bood op dat moment plaats aan ongeveer 50.000 toeschouwers. De officiële opening van Estadio Nemesio Diez was op 8 augustus 1954. Toluca speelde daarvoor al jaren op de site. Op dat moment bood het plaats aan ongeveer 50.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op