Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

New Luton Town Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Onlangs bereikte de stad een deal om de grond waarop het stadion zou worden gebouwd te verkopen aan een particuliere ontwikkelaar. De stad Luton probeert al een tijdje een nieuw stadion te bouwen en onlangs bereikten ze een deal om de grond waarop het stadion zou worden gebouwd te verkopen aan een particuliere ontwikkelaar.

New Luton Town Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Beschrijving

De afgelopen twee decennia heeft Luton Town geprobeerd een nieuw stadion te bouwen ter vervanging van hun huidige terrein, Kenilworth Road, dat niet over de faciliteiten van moderne stadions beschikt. De plannen bleven echter lang uit door een gebrek aan financiering.Plannen om een nieuw basketbalveld te bouwen op de Power Court-site in het centrum van Luton hebben in 2015 een stap voorwaarts gezet nadat de club de locatie als hun voorkeurslocatie had geïdentificeerd en een openbaar raadplegingsproces was gestart. De club startte in de zomer van 2016 een formeel aanvraagproces, maar sindsdien is de vooruitgang vertraagd bij het aanvragen van een bouwvergunning.De club had aanvankelijk gehoopt om in 2020 het stadion te betrekken, maar dit is nu op zijn vroegst verschoven naar 2024. Als de bouwwerkzaamheden begin 2022 moesten beginnen, was dit de laatste geweest.Het geplande nieuwe Luton Town-stadion zal een capaciteit van 17.500 zitplaatsen hebben, die met ongeveer 7.500 kan worden verhoogd als de omstandigheden (bijvoorbeeld promotie naar de Premier League) veranderen.Het stadion zal deel uitmaken van een grotere regeneratie van de Power Court-site met nieuwe woonappartementen, een hotel, winkelruimte en verschillende bars en restaurants. De club hoopt het project te financieren door elders langs de snelweg M1 grond te ontwikkelen die het bezit.

Beelden van New Luton Town Stadium

Ik weet zeker dat het terrein ook een geweldige plek zal zijn voor andere evenementen. Ik ben sinds 1968 in Australië en ben al die tijd een Luton-man geweest. Succes!Ja, natuurlijk kan het terrein gebruikt worden voor andere evenementen. Ik woon sinds 1968 in Australië en ben altijd een Luton-man geweest. Veel succes!We wonnen de replay met 3-1 op Maine Road! We stonden in de dakloze Kenilworth Road end in de stromende regen en Dennis Law scoorde de zes doelpunten. Er waren 29.000+ bij die wedstrijd en het nieuwe stadion is te klein. Het moeten er 30000 of meer zijn om iedereen tegemoet te komen die onze wedstrijden wil bekijken.Het zal nog wel even duren voordat het nieuwe stadion klaar is. Ik steun Luton sinds 1957 en ging naar de FA Cup-wedstrijd toen we met 6-2 verloren van Man City en verliet vervolgens de tweede helft. We wonnen de replay op Maine Road met 3-1! Ik stond in het dakloze Kenilworth Rd-uiteinde in de stromende regen. Dennis Law scoorde de 6 doelpunten. Er waren 29000+ bij die wedstrijd. Het nieuwe stadion is te klein en moet drie0000 worden.Het is beschamend dat de gemeenteraad van Luton voortdurend vooruitgang in de weg staat. Ze moeten achter het team staan en de voortgang ondersteunen.Om voortdurend gedwarsboomd te worden door bureaucratie en gezichtsloze planners die geen begrip hebben van de commerciële waarde van de schade die hun trage besluitvorming heeft veroorzaakt, zou zich moeten schamen. Kom op Luton, sta achter je team en help vooruitgang te boeken.- Roderic Fountain schreef: Het is een geweldige locatie voor een stadion, maar het ontwerp is fantasieloos en doet me denken aan de New Den, waarschijnlijk het meest ellendige stadion van Europa. Er is veel beter nodig.Het is een geweldige locatie voor een stadion, maar het ontwerp is fantasieloos en doet me denken aan de New Den, waarschijnlijk een van europa's meest ellendige stadions. Er is veel beter nodig.!

Barrie Evans schreef: Januari 9, 2018 op 12:14 am

supporter sinds 1945,speelde voor schooljongens 1950_51. Na alle tegenslagen van de clubpromotie dit seizoen en een nieuw stadion is welverdiend, kom op de TOWN steun je erfgoed!Een supporter van de club sinds 1945, speelde voor schooljongens in 1950-51. Na alle downs die de clubpromotie dit seizoen heeft doorstaan en een nieuw stadion welverdiend is, kom op, TOWN, steun je erfgoed!Brian Block schreef: 3 januari 2018 om 21:09 ik volg de Hatters al sinds 1948. In de jaren vijftig herinner ik me dat ik met Charles Jeyes (toen voorzitter) sprak over een nieuw terrein. Het nieuwe ontwerp (hoewel best leuk) is voor mij erg beperkend. Na al die jaren zou je denken dat het er minimaal 25.000 zou bevatten en dichter bij de snelweg zou liggen.De ploeg doet het nu heel goed en zou eventueel door de competities kunnen (a la Swansea City) Na al die jaren moet je groot denken om een grote club te worden en geen provinciale.Ik ben al fan van Hatters sinds de jaren 50. Ik herinner me dat ik destijds met Charles Jeyes (toen voorzitter) sprak over een nieuw stadionontwerp. Het nieuwe ontwerp (hoewel leuk) is voor mij vrij beperkend. Na al die jaren zou je denken dat het minstens 25.000 mensen zou bevatten en dichter bij de snelweg zou liggen.Het team doet het nu goed en zou mogelijk door de competities kunnen gaan. Na al die jaren moet je groot denken om een grote club te worden en geen provinciale.Ik had hoge verwachtingen van de nieuwe ontwikkeling naast de M1, maar ik ben teleurgesteld om te horen dat ze een beperkte alternatieve locatie hebben voorgesteld. Vroeger was ik fan van de club, maar nu volg ik het alleen nog via de media.Ik ben al mijn hele leven supporter van de club en ik ben nu 52 jaar oud. Na langdurige ambities van nieuwe faciliteiten naast de M1, die voor mij een uitstekend zakelijk inzicht voor ontwikkeling zouden suggereren, was ik teleurgesteld om te horen dat een beperkte teleurstellende alternatieve locatie is voorgesteld? Ik volg de club niet meer thuis en uit zoals ik eerder in het verleden deed, omdat ik zo teleurgesteld ben over dit voorstel.George schreef: 7 december 2017 om 03:55 uur: Luton Town Football Club verdient een nieuw stadion. De huidige heeft betere tijden gekend. Ga achter de club staan om het te laten gebeuren. Kom op jullie Hatters.

Het stadion is aan vervanging toe omdat het niet meer in goede staat verkeert.

Ga achter de club staan om het te laten gebeuren.

Kom op jullie Hatters.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + New Luton Town Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + New Luton Town Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + New Luton Town Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

New Luton Town Stadium

New Luton Town Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Onlangs bereikte de stad een deal om de grond waarop het stadion zou worden gebouwd te verkopen aan een particuliere ontwikkelaar. De stad Luton probeert al een tijdje een nieuw stadion te bouwen en onlangs bereikten ze een deal om de grond waarop het stadion zou worden gebouwd te verkopen aan een particuliere ontwikkelaar.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op