Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

NFL Game Pass Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

NFL Game Pass is een streamingdienst die fans toegang biedt tot vooraf opgenomen games uit de NFL. Op het moment dat een game klaar is met uitzenden, wordt deze beschikbaar in het enorme en steeds groeiende archief van de service. Bovendien biedt NFL Game Pass een aantal echt coole en exclusieve functies die een must-have kunnen worden voor elke fan van de NFL. Als je een voetbalfanaat bent, raad ik NFL Game Pass ten zeerste aan!

Nfl Game Pass

nfl gamepass kosten

game pass nfl

mvv fans

nfl game pass

nfl game pass nederland

nfl kijken nederland

serie a pass

www nfl game pass

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

nflgamepass.com

American football is een sport die fans enthousiast maakt. Er is geen andere competitie die in de buurt komt van het aanwakkeren van het niveau van opwinding en toewijding dat de NFL doet. Als mensen naar de bar gaan om naar de wedstrijd te kijken, drinken ze meestal een paar biertjes en bestellen ze wat vleugels. Het is een geweldige manier om een avond door te brengen met vrienden.
We kunnen het spel echter niet altijd vangen. Helaas hebben we allemaal een leven buiten het kijken naar voetbal. Alle minder belangrijke dingen - zoals werk, familie, belangrijke anderen - kunnen in de weg zitten. Als je ooit de game hebt moeten missen, weet je hoe verschrikkelijk het kan zijn. Vooral gezien het feit dat de games live worden uitgezonden, en in plaats van DVR-ing voor als je thuiskomt, kan het erg moeilijk zijn om een opname te vinden van de games die je wilt zien als je ze niet in realtime kunt zien spelen.
NFL Game Pass maakt het mogelijk om de game later te bekijken, nadat deze is uitgezonden.
Waarom zou je de moeite nemen om de hoogtepunten op ESPN in te halen als je gewoon naar de wedstrijd kunt kijken als je van je werk komt of als je klaar bent met je vriendin voor een avondje uit de stad? Je kunt kiezen uit een enorm archief van vooraf opgenomen games en ervoor zorgen dat je niets van de actie mist met NFL Game Pass!

Geschiedenis

De NFL bood vroeger gratis streams van games aan nadat ze waren uitgezonden, maar in 2002 realiseerden ze zich dat ze winst misliepen en stopten ermee.
2002 was ook het jaar dat de internetradio-buste volledig van kracht werd. Dit bracht de competitie ertoe om deel te nemen aan het Real One Super Pass-systeem - een abonnementsservice die vroeger tegen betaling audio-uitzendingen van de wedstrijden op aanvraag aanbood. De NFL is natuurlijk geen onderdeel meer van Real One? Maar deze stap leidde er wel toe dat de entiteit iets soortgelijks (zij het veel beter) voor zichzelf creëerde.
Er is NFL Audio Pass gemaakt, waarmee mensen achteraf naar alle NFL-games kunnen luisteren die al online zijn gebeurd. Deze functie is zojuist toegevoegd aan de lijst met services toen League NFL Game Pass lanceerde - een alles-in-één online video- en audiostreamingplatform. Tegenwoordig werkt NFL Game Pass op dezelfde manier? Je kunt elke NFL-seizoenswedstrijd bekijken (of beluisteren) zodra de live-uitzending tot een einde is gekomen. Dat is althans het geval voor Noord-Amerikaanse abonnees. Elders kunnen gebruikers seizoenswedstrijden live streamen. Voor Noord-Amerikanen kun je echter alleen live preseason-wedstrijden bekijken vanwege contractuele complicaties met verschillende grote kabelnetwerken.

Ontwerpen

Toegegeven, deze service is gratis, maar het is niet bepaald iets dat je zal verbazen. Ik denk niet dat het ontwerp van de NFL Game Pass overdreven indrukwekkend is, sommigen zouden het zelfs behoorlijk lui kunnen noemen. Het enige dat je krijgt, is een zwarte achtergrond met een basisinterface - kies de games aan je linkerkant, bekijk het spel aan je rechterkant (schakel uiteraard over naar volledig scherm als je wilt) en zie statistieken onderaan. Toegegeven, deze service is gratis, maar ik denk niet dat het iets is dat je zal verbazen.
Bij nader inzien is lui misschien geen eerlijke beoordeling van het ontwerp van NFL Game Pass. Misschien komt Spartan dichter bij een accurate weergave. Het is echter zeer eenvoudig te gebruiken en vereist weinig tot geen leercurve om er als een professional doorheen te bladeren. Dus als u het soort persoon bent dat niet geeft om een service met een strak uiterlijk of een ervaringsgerichte toeters en bellen, zult u waarschijnlijk geen last hebben van het ontwerp van NFL Game Pass.
Maar als je net als ik bent en je het prachtige webontwerp in NFL Game Pass echt waardeert, is het misschien niet de beste optie voor jou. Dat gezegd hebbende, het klaart de klus. En als je een serieuze voetbalfan bent, is de kans groot dat je niet veel meer geeft dan zo snel mogelijk toegang te krijgen tot de games en statistieken. Het is dus misschien eerlijk om te zeggen dat NFL Game Pass perfect is ontworpen om zijn gebruikers rechtstreeks aan te sluiten op wat ze willen - games, hoogtepunten en statistieken - en dat doet het zeer effectief.

Tevreden

Dit is waar NFL Game Pass naar mijn mening echt interessant begint te worden. Het zou één ding zijn als deze service gewoon eerder uitgezonden games en statistieken aanbiedt, maar het gaat verder dan dat. Gebruikers zullen ook in staat zijn om gecondenseerde versies van games te bekijken, die zijn gedestilleerd tot ongeveer veertig minuten per stuk, waardoor je alleen de actie krijgt? niets van het wachten, niets van de halftime onzin - alleen de zwaarste raakmomenten. Nogmaals, voor de NFL-fan onderweg is Game Pass een must-have.
Fans kunnen afstemmen op live games door de audio te streamen via de app of site. Hoewel je geen van de games kunt bekijken terwijl ze zich voordoen, is dit beter dan niets, omdat alles beter is dan niets als het gaat om het volgen van een groot spel.
Er zijn een aantal spannende bonusfuncties met NFL Game Pass, zoals de mogelijkheid om commentaar te bekijken op speelrollen die voorheen exclusief waren voor gebruikers. Een van mijn favorieten is het feit dat je beroemde toneelstukken en spellen kunt opsplitsen, naar beneden, met de meest deskundige spelers en coaches die elke stap van de weg uitleggen. Bovendien is er een robuust archief van enkele van de meest legendarische games in de geschiedenis van de NFL op elk moment van de dag of dag van het jaar. Deze service ontbreekt niet als het gaat om functies.

Desktop- en mobiele ervaring

NFL Game Pass werkt geweldig op elk apparaat en streamt inhoud op laptop, desktopcomputer, telefoon, tablet, Roku of smart-tv zonder problemen. De interface is gebruiksvriendelijk en het ontwerp is op elk apparaat hetzelfde.

Prijzen en plannen

Een groot voordeel van NFL Game Pass is dat het een gratis proefperiode biedt! Dit is iets dat zeer zeldzaam is in de wereld van sportstreamingservices, omdat je je niet kunt aanmelden voor de service om een enkele game gratis te bekijken en vervolgens te annuleren. Er is dus echt geen reden om het niet te proberen - vooral omdat je altijd kunt annuleren als je het niet leuk vindt. Als je zelfs maar een beetje nieuwsgierig bent naar deze service, raad ik je ten zeerste aan om het een week uit te proberen!
Als je besluit je abonnement op NFL Game Pass voort te zetten, kost dit $ 24,95 per maand. U kunt op elk moment zonder boete annuleren. Wanneer je deze service vergelijkt met andere streamingopties, is het niet goedkoop. Maar als je een serieuze voetbalfan bent of een hardcore fantasy-voetballer bent, is het de moeite waard om het eens te proberen voor de proefperiode.

Suggesties die ik heb voor NFL Game Pass

Ik denk dat een abonnementsprijs van $ 15 / maand voor NFL Game Pass meer geschikt zou zijn. Tenzij er natuurlijk live wedstrijden in het seizoen worden uitgezonden. In dat geval kan de huidige prijs de moeite waard zijn.

Conclusie

Als je een voetbalfan bent, kun je overwegen om je aan te melden voor NFL Game Pass. Ik denk echter dat het alleen voor de meest toegewijde fans is die bereid zijn om $ 25 / maand te betalen voor de nichefuncties die deze service biedt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Nfl Game Pass

nfl gamepass kosten

game pass nfl

mvv fans

nfl game pass

nfl game pass nederland

nfl kijken nederland

serie a pass

www nfl game pass

NFL Game Pass Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

NFL Game Pass is een streamingdienst die fans toegang biedt tot vooraf opgenomen games uit de NFL. Op het moment dat een game klaar is met uitzenden, wordt deze beschikbaar in het enorme en steeds groeiende archief van de service. Bovendien biedt NFL Game Pass een aantal echt coole en exclusieve functies die een must-have kunnen worden voor elke fan van de NFL. Als je een voetbalfanaat bent, raad ik NFL Game Pass ten zeerste aan!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op