Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Nickelodeon

Nickelodeon Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

NickSplat is een streamingkanaal gehost door VRV. De site beweert enorme hoeveelheden nostalgische titels en throwbacks te hosten. De prijzen zijn aanzienlijk goedkoop, maar voelen nog steeds als te veel, tenzij u het volledige pakket voor de hoststreamingsite koopt. Laat je niet misleiden door hun beweringen dat je een enorme bibliotheek hebt; momenteel zijn er slechts 8 titels beschikbaar op de site.

Nickelodeon

nickelodeon live kijken

live nickelodeon

live nickelodeon kijken

live tv nickelodeon

multicanais nickelodeon

nickelodeon app

nickelodeon downloaden

nickelodeon kijken

nickelodeon live

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

nick.tv

De kinderen van de jaren 90 zijn blij! Nickelodeon heeft nu een aangewezen streamingkanaal. Je kunt shows zoals All That, Catdog en meer vinden op NickSplat. Het streamingkanaal is beschikbaar via VRV, een streamingdienst die je op je VR-headset kunt gebruiken.
Er zijn ook een paar speciale aanbiedingen beschikbaar voor abonnees. VRV is een streaming abonnementsdienst waarmee gebruikers toegang hebben tot kanalen. Enkele van de kanalen die VRV biedt zijn NickSplat, Boomerang, Crunchyroll, Cartoon Hangover, Hidive, Mondo, Rooster Teeth en VRV Select. Er zijn meerdere manieren om je te abonneren. U kunt kiezen welke kanalen u afzonderlijk wilt voor ongeveer $ 4.99 per maand of ze allemaal bundelen voor $ 9.99 per maand. Er zijn ook een paar speciale aanbiedingen beschikbaar voor abonnees.
VRV, de moederstreaminghost voor NickSplat's, werd in 2016 gemaakt als een plek voor anime-, animatie-, sci-fi-, strip- en technische fans om contact te maken. In de loop der jaren is VRV zijn line-up van kanalen blijven uitbreiden met enkele opmerkelijke exclusives zoals Shudder en Nerdist. Shudder en Nerdist hebben vrv sindsdien echter allebei verlaten, samen met Geek and Sundry en Funimation.

Website Ontwerp

Ik kan niet vinden wat ik zoek. Het ontwerp van de website op de ouderstreamingdienst is verschrikkelijk. Het is grijstinten met een paar pops van kleur en elk kanaal heeft zijn eigen overeenkomstige kleur. NickSplat krijgt natuurlijk oranje toegewezen. Het hoofdmenu is een puinhoop - ik kan niet vinden wat ik zoek.
Het NickSplat-logo bevindt zich in een vervolgkeuzemenu waarmee kijkers het kanaal kunnen selecteren. Het VRV-logo staat vooraan en in het midden en aan de rechterkant staan symbolen die overeenkomen met de volglijst, zoekopdracht en profiel. Helaas weet je niet echt wat de symbolen betekenen, tenzij je erop klikt. Op het eerste gezicht dacht ik dat de volglijst een symbool was voor het bekijken van de volledige bibliotheek.
Een rij pictogrammen bevindt zich onder het hoofdmenu met een aanbevolen programma dat het grootste deel van het scherm in beslag neemt. De tekst die het programma beschrijft, is het brandpunt, maar ik wou dat de afbeelding het brandpunt was en de beschrijving verscheen wanneer je over de afbeelding zweefde of de tekst wegliet totdat je op show klikte. De rij iconen daaronder heeft een beperkt aantal NickSplat-televisieprogramma's.
Er lijkt geen vast ritme of flow te zijn naar de feed op de hoofdpagina. De groeperingen van de shows op de hoofdpagina zijn niet alfabetisch en er is slechts één echte categorie - populair en bijgewerkt. Het doorzoeken van de shows vanaf de startpagina ziet er misschien chaotisch uit, maar wanneer u op alles weergeven klikt, sorteert het alfabetisch.

Tevreden

De meeste inhoud op het kanaal van NickSplat is alleen voor abonnees, maar er zijn een paar shows en afleveringen die kijkers gratis kunnen bekijken. VRV, de hostingstreamservice van NickSplat, is op dit moment alleen beschikbaar in de VS.
De website van Nickelodeon en VRV zelf beweren dat er een grote bibliotheek met shows beschikbaar is om te bekijken op hun website. Helaas ontdekte ik dat dit niet het geval was. Scrollen door de startpagina ziet er misschien veelbelovend uit, maar als je naar de volledige bibliotheek kijkt, waren de cijfers er gewoon niet.
De gedachte om honderden Nickelodeon-shows te hebben om uit te kiezen, brengt me in een goed humeur, terwijl NickSplat's bibliotheek van slechts acht titels me teleurgesteld maakt. Vermoedelijk laat hun website je zien welke nieuwe shows er naar Nickelodeon komen, maar ik kon niets vinden dat er veelbelovend uitzag. Uiteindelijk is hun bibliotheek schaars en niet zo uitgebreid als ik had gehoopt.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopversie van deze website is geen plezierige ervaring. Aan de ene kant is het ontwerp van de website funky en flauw, terwijl aan de andere kant de video's niet achterblijven en de audiokwaliteit behoorlijk is. In het grote geheel van de dingen valt deze website echter ergens in het midden. De navigatie op het bureaublad is verwarrend.
De mobiele browser van VRV brengt u naar een webpagina met de vraag om de app te downloaden en een account aan te maken. Toen ik op het NickSplat-kanaal klikte, vroeg het me om een gratis proefperiode van 30 dagen te proberen. In plaats daarvan heb ik de app gedownload.
De VRV mobiele app heet NickSplat en heeft een felgeel, zwart en wit logo en kleuren. Mijn eerste reactie op de app is positief. Ik heb een account aangemaakt en er was een handige functie waarmee je je telefoon kon schudden om een willekeurige gebruikersnaam te krijgen. Sommige van de suggesties waren erg slim en de kunst voor de iconen was geweldig.
De startpagina voor de app zit goed in elkaar, maar het kanaal van NickSplat is nog steeds een puinhoop. De organisatie van het onderste menu is schoner en nuttiger. De NickSplat-feed is echter nog steeds erg ongeorganiseerd en overal.

Positieven

Er zijn weinig positieve aspecten van NickSplat. De moederstreamingdienst VRV is iets wat ik niet gewend ben te zien. Het ontwerp is niet erg gebruiksvriendelijk. Het NickSplay-kanaal zelf is geen goede ervaring.
Een van de weinige voordelen van de prijs is dat het $ 4.99 per maand is voor alleen het NickSplat-kanaal. Voor minder dan vijf dollar klinkt dat goed, maar er zit een addertje onder het gras. De bibliotheek is erg klein. Er is een optie om alle kanalen te bundelen voor $ 9,99, wat geen slechte deal is als je de inhoud van de andere kanalen leuk vindt.
Tot slot, het coolste is dat sommige van onze favoriete oude shows nu beschikbaar zijn. Shows zoals Rocket Power, Catdog, All That, Rocko's Modern Life en nog een paar zijn nu beschikbaar. Er zijn niet alleen veel afleveringen beschikbaar, maar sommige zijn ook gratis voor mensen die geen abonnement hebben. Dat is zeker een pluspunt.

Negatieven

Er zijn veel problemen met NickSplat. Het was meer een vervelende ervaring dan een positieve. Een groot probleem is dat de oorzaak van de meeste problemen moeilijk op te lossen is.
Ik denk niet dat VRV de beste streamingdienst is omdat hun website-ontwerp niet gebruiksvriendelijk is en hun grijsschaalthema niet aantrekkelijk is.
De navigatie van de website is verwarrend. Als u niet weet wat u zoekt, duurt het een paar minuten om erachter te komen. De flow van de website is niet goed; er is geen patroon voor de categorieën of aanbevolen shows die zijn geblokkeerd.
Het gebrek aan organisatie op het kanaal van NickSplat is echt frustrerend. Het lijkt erop dat er weinig aandacht of moeite in is gestoken en er is geen rijm of reden voor het hoofdvoer. U kunt alleen shows zien als u het tabblad "alle shows bekijken" bezoekt, dat alfabetisch is. Maar als je er eenmaal bent, is het redelijk georganiseerd.
Een ander probleem is dat het bedrag dat je hebt betaald voor het aantal titels dat je ontvangt. Er zijn momenteel slechts 8 titels op NickSplat. Nickelodeon en VRV beweren dat er een enorme bibliotheek van nostalgische goedheid is. Dat is echter een onderschatting. In mijn mijne is een grote bibliotheek meer dan 100 unieke titels, bij voorkeur meer.
Ik was echt teleurgesteld toen ik de website van Nickelodeon bezocht. De kleuren waren erg saai en misten levendigheid. Bovendien stond er helemaal geen Splat-artwork op de pagina. Het voelde alsof alle energie uit het kanaal was afgevoerd.

Verbeteringen nodig

Er zijn veel manieren om de NickSplat-stream te verbeteren. Enkele eenvoudige wijzigingen zijn het toevoegen van meer titels aan de stream, het regelmatig roteren van shows en het toevoegen van meer afbeeldingen om het kanaal meer op Nickelodeon te laten lijken.
Als Nickelodeon gebruik zou maken van alle titels die voor hen beschikbaar zijn, zouden ze een geweldige streamingdienst kunnen creëren.

Samenvatting

Zoals NickSplat er nu uitziet, is het een nachtmerrie. De prijzen voor het abonnement op het kanaal zijn misschien klein, maar het is het niet waard.
De bibliotheek met titels die beschikbaar zijn voor geabonneerde leden bij Nickelodeon en VRV is vrij klein, met slechts een paar afleveringen van shows die tegelijkertijd beschikbaar zijn. Dit gebrek aan variatie maakt het moeilijk om door een hele kanaalopstelling te komen, en ik zou niet aanraden om je te abonneren als je maar een paar specifieke programma's wilt bekijken. Tenzij er verbeteringen worden aangebracht, zou ik aanraden om deze streamingdienst helemaal te vermijden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Nickelodeon

nickelodeon live kijken

live nickelodeon

live nickelodeon kijken

live tv nickelodeon

multicanais nickelodeon

nickelodeon app

nickelodeon downloaden

nickelodeon kijken

nickelodeon live

nickelodeon live stream

nickelodeon live tv

nickelodeon live tv app

nickelodeon nu op tv

nickelodeon online kijken

nickelodeon online tv

nickelodeon tv

sockshare catdog

storing rocket league

Nickelodeon Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

NickSplat is een streamingkanaal gehost door VRV. De site beweert enorme hoeveelheden nostalgische titels en throwbacks te hosten. De prijzen zijn aanzienlijk goedkoop, maar voelen nog steeds als te veel, tenzij u het volledige pakket voor de hoststreamingsite koopt. Laat je niet misleiden door hun beweringen dat je een enorme bibliotheek hebt; momenteel zijn er slechts 8 titels beschikbaar op de site.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op