Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Nissanstadium

Nissan Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is gebruikt voor voetbal, rugby union, honkbal, en andere sporten Het Nissan Stadium is het grootste stadion van Japan. Het is gebruikt voor voetbal, rugby union, honkbal en andere sporten.

Nissanstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gebruikt voor verschillende sportevenementen, waaronder voetbal, rugby, American football en cricket. De faciliteit heeft een capaciteit van 50.000 mensen. Het Nissan Stadium is het grootste stadion van Japan en wordt vaak gebruikt voor verschillende sportevenementen. Het heeft een capaciteit van 50.000 mensen en is gebruikt voor voetbal, rugby, American football en cricket. De bouw van het stadion begon in de vroege jaren 1990 en het werk eraan begon in januari 1994. Na bijna vier jaar werd het stadion officieel geopend op 1 maart 1998. De totale bouwkosten bedroegen Y $ 60,3 miljard. Het Nissan Stadion was het middelpunt van het WK 2002, waar in totaal vier wedstrijden werden gespeeld. Daar vond onder meer de finale tussen Brazilië en Duitsland (2-0) plaats. Tussen 2002 en 2004 was in het stadion de Intercontinental Cup van toepassing. Tussen 2005 en 2008 was het gastheer van de FIFA Club World Cup finale. In 2011, 2012, 2015 en 2016 was het gastheer van de finale van de FIFA Club World Cup. Het Nissan Stadium wordt regelmatig gebruikt voor andere sportevenementen zoals atletiek, rugby en American football.

Manieren om naar Nissan Stadium te reizen

Het Nissan Stadium ligt ten noorden van Yokohama, ongeveer 6 kilometer van het centrum van Yokohama en bijna 10 kilometer van Yokohama Chinatown. Het stadion ligt bovendien zo'n 25 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Tokio. Het stadion is het beste te bereiken met de metro. Shin-Yokohama station ligt op 10-15 minuten lopen ten oosten van het stadion en kan worden bereikt met de blauwe lijn vanaf Yokohama Station (of vanaf Kannai station in de buurt van Chinatown). De reis vanaf Yokohama Station duurt iets meer dan 10 minuten. Het stadion wordt ook bediend door treinen op de Yokohama-lijn. Treinen vertrekken vanaf higashikanagawa station (net ten noorden van Yokohama Station) en minder frequent vanaf Yokohama Station. Kun je naar Shin-Yokohama station op de T?kaid? Shinkansen hogesnelheidslijn in slechts 20 minuten. Het is de tweede stop op de lijn en het is een geweldige manier om enkele van de attracties van Yokohama te zien. Als alternatief is er de mogelijkheid om een trein te nemen naar Yokohama Station (JR T?kaid? Lijn) en stap over op een blauwe metrolijn. Adres: 3300 Kozukue-cho, Kohoku-ku,Yokohama City 222-0036

Yokohama Marinos Tickets

Tickets voor Marinos-wedstrijden kunnen online worden gekocht, of in de officiële clubwinkel Tricolore One in het centrum van Yokohama. De winkel bevindt zich op 6-2 Minato Mirai, op 10 minuten lopen ten oosten van Yokohama Station. Tickets kunnen worden gekocht bij elke Seven-Eleven, Circle K, Family Mart, Lawson, PIA of MiniStop supermarkt of online. Tickets kunnen ook gekocht worden op de dag zelf aan de poort van het stadion voor Yokohama Marinos? de opkomsten behoren tot de hoogste in de J-League, maar ze zijn zelden uitverkocht. Ticketprijzen variëren van $ 2.500 voor een algemene toegangsstoel achter het doel of een deel van de zijkant tot $ 5.300 voor een toegewezen stoel op de hoofdtribune. Tickets zijn duurder als ze op de dag zelf aan de poort worden gekocht. De Yokohama Marinos spelen soms een thuiswedstrijd in het kleinere Nippatsu Mitsuzawa Stadium.

Nissan Stadion tours

Het Nissan Stadium organiseert rondleidingen door de faciliteiten, waaronder de kleedkamers, spelerstunnel, VIP-ruimtes en verschillende tentoonstellingen. De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten. De tochten lopen meerdere dagen per maand, meestal op vier verschillende dagen om tien uur 's ochtends, twaalf uur 's middags, een dertig in de middag en drie uur. U kunt de website van het Nissan Stadium bekijken om te zien welke dagen dat momenteel zijn. Tourreserveringen kunnen worden gemaakt door te bellen naar +81 45 4775000 en de tour kost 500 yen.

Relevante internetlinks

De officiële website van de Yokohama F. Marinos, het Nissan Stadium en Yokohama's bezoekersgids zijn allemaal geweldige bronnen voor informatie over Yokohama. Kijk voor informatie over het openbaar vervoer op Yokohama.lg.jp.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Nissanstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Nissanstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Nissanstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Nissanstadium

Nissan Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is gebruikt voor voetbal, rugby union, honkbal, en andere sporten Het Nissan Stadium is het grootste stadion van Japan. Het is gebruikt voor voetbal, rugby union, honkbal en andere sporten.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op