Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

NOS Live Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Is Nos.nl een van de meest vertrouwde en gerenommeerde journalistieke media in Nederland? Hebben ze up-to-date nationale en internationale berichtgeving? Zijn enkele van hun beste gratis live tv-nieuwsprogramma's enkele van de beste op het web van vandaag? Kom mijn review bekijken om erachter te komen!

Nos Live

nos live tv

nos 1 live

nos tv live

nos.nl live

nos live kijken

nos live voetbal

nos live kijken op internet

nos live voetbal kijken

storing nos app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

npostart.nl

We gaan een kijkje nemen bij NOS, een van de populairste gratis live tv-streamingsites in heel Nederland. NOS is een acroniem voor Nederlandse Omroep Stichting, en het is een van de vele omroeparmen van de Nederlandse Publieke Omroep. NOS is al een van de meest vertrouwde, gerespecteerde en vertrouwde nieuwsorganisaties in Nederland, en we denken dat het ook een van de beste gratis live tv-streamingsites op internet is.
Nou, laten we zelf eens kijken en erachter komen, zullen we?

Ontwerpen

Nos heeft een strak design dat minimalistisch van aard is. De moderne uitstraling van de site maakt het gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. Het heeft een standaard uiterlijk dat populair is onder de nieuwssites van vandaag.
Wanneer je bijvoorbeeld op de homepage belandt, zie je een mooi georganiseerde hiërarchie van verhalen. Helemaal bovenaan de pagina vindt u twee belangrijke videoverhalen. Daaronder nog een klein beetje berichtgeving over de actualiteit. Een leuke functie die je niet elke site zoals NOS in hun siteontwerp ziet inbouwen, is een mini-feed aan de rechterkant van de pagina; hier kunt u de laatste NOS-nieuwsverhalen snel doorzoeken op nieuws, sport of het laatste nieuws.
Als u terug scrolt naar de bovenkant van de pagina, vindt u de menubalk van de site. Het is kenmerkend voor het algehele NOS-siteontwerp om het eenvoudig en sober te houden. Je vindt hier 3 opties: Nieuws, Sport en Uitzendingen. Dat wil echter niet zeggen dat de menubalk van de site niet effectief is - dat is het zeker. Beweeg uw cursor over een van deze tabbladen om een submenu op ware grootte te activeren, zoals een miniatuurinkijkje in de pagina zelf.
Klik in het uitzendgedeelte van de website en u vindt een eenvoudige galerij met miniaturen die alle beschikbare live nieuwsshows van NOS vertegenwoordigen. Er is geen manier om daadwerkelijk live tv te streamen op de NOS-website; in plaats daarvan wordt u gekoppeld aan NPO Start (een zeer capabele gratis live tv-streamingsite op zich).
Ik ben een beetje teleurgesteld dat er niets rechtstreeks vanuit NOS gestreamd kan worden. Ik ben meestal geen grote fan van het moeten invoeren van extra sites wanneer ik live televisie probeer te streamen. In dit geval weet ik op zijn minst dat de streamingsite van derden er een is die ik kan vertrouwen. Maar toch, waarom zou ik niet gewoon direct naar NPO Start gaan en het NOS-programma van mijn keuze bekijken?
Ik denk dat het beter zou zijn als ik de live NOS-uitzendingen vanaf de NOS-site zou bekijken in plaats van NPO Start, omdat de NOS-site een uitgebreidere journalistieke ervaring biedt. Naast het klikken op NPO Start van NOS, kan ik ook zoveel verhalen lezen als ik wil, korte, snelle video's van nieuwsberichtgeving bekijken en zelfs mijn favoriete sportteams bijhouden.
Over het algemeen denk ik dat NOS een aantal van de beste gratis live tv-streamingsite-ontwerpen biedt die ik in een tijdje heb gezien. Deze toevoeging plaatst NOS op de toch al omvangrijke lijst van hoogwaardige Nederlandse streamingsites waarmee gebruikers gratis live tv kunnen streamen. Bovendien bieden nationale openbare media zoals NOS tal van waardevolle voordelen, zoals goed gefinancierd zijn en geweldige streaming-inhoud bieden.

Inhoud en functies

Ik ben begonnen met het bespreken van de functies van NOS door te praten over het ontwerp van de site. Het zal geen nieuws voor u zijn nu ik dit heb besproken, aangezien het algemeen bekend is dat NOS een nieuwssite is. Ik kan nog steeds het verhaal breken van wat voor soort nieuws je op NOS kunt vinden, en bovendien is het belangrijk om op te merken dat niet alle nieuwsbronnen gelijk zijn gemaakt. Is de NOS een eerlijke en evenwichtige nieuwsbron?
Het merendeel van de nieuwsberichten die nos laat zien, gaat over Nederland. U kunt nieuwsberichten per regio of breder vinden. Maar dat is nog niet alles. Nos biedt verschillende andere secties die voor u van belang kunnen zijn: Buitenland, Politiek, Economie, Koninklijke Familie, Tech, Cultuur en Media, en Opmerkelijk (voor zover ik kan zien, klassieke human-interest verhalen). Dus wat je interesses ook zijn, je zult iets interessants kunnen vinden op NOS.
Dan is er natuurlijk ook nog een sportrubriek op NOS. Hier kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de wereld van wielrennen, formule 1, voetbal, schaatsen en tennis. En ja, er zijn een handvol live tv-streamingprogramma's te vinden op NOS die zich volledig met sport bezighouden.
Veel van de inhoud van NOS wordt 24 uur per dag live gestreamd, dus ongeacht uw schema kunt u altijd op de hoogte blijven van het laatste live nieuws. Sommige mensen houden misschien niet van NOS omdat het niet zoveel vermakelijke inhoud heeft als sommige andere gratis streamingsites. Maar als je jezelf iemand waant die graag op de hoogte is van de actualiteit, is NOS zeker een gratis streamingsite die je moet kennen.
Dat gezegd hebbende, vindt u niet veel extra gebruikersfuncties op NOS. Dit is ook jammer, want voor een nieuwsstreamingsite zijn er zoveel gemiste kansen die de gebruikerservaring echt kunnen verbeteren. Het zou bijvoorbeeld ideaal zijn als een gratis live tv-streamingsite zoals deze die zich uitsluitend op nieuws richt, u in staat stelt om specifieke onderwerpen te volgen. Als ik aangepaste meldingen zou kunnen ontvangen met betrekking tot het nieuws waar ik het meest om geef, zou NOS het potentieel hebben om mijn nummer één go-to gratis live tv-nieuwsstreamingsite te worden.
Uitzendingen. De site mist een gids; er is geen manier om te onderscheiden wanneer ik kan kijken naar welke nieuwsprogramma's op NOS. Gelukkig is er echter een uitstekend interactief schema op NPStart, de site die je moet gebruiken om live NOS-uitzendingen daadwerkelijk te streamen.
Hoe dan ook, ik denk dat ik zou willen dat NOS meer gratis live tv-streamingfuncties bood dan het in werkelijkheid doet, in plaats van bijna alles uit te besteden aan NPO Start.

Mobiele en desktopervaring

Er zijn verschillende NOS-apps beschikbaar. De officiële NOS-app is het meest relevant. Het is een behoorlijk fatsoenlijke app op zich, vooral als het gaat om gemakkelijk en snel bladeren door nieuwsverhalen en op de hoogte blijven van uw mobiele apparaat. Als je echter gratis live tv wilt kunnen streamen, haat ik het om het te zeggen, maar ik denk dat je voor de NPO Start-app moet gaan.
De app is gratis beschikbaar op iOS- en Android-apparaten.
Dat gezegd hebbende, de mobiele versie van de site is ook heel goed. De refit- en resized lay-out is perfect voor kleinere schermen, wat resulteert in een perfect passende en aangepaste ervaring, voor het geval u geen app-persoon bent.

Suggesties die ik heb voor NOS

Zoals ik al eerder zei, is mijn grootste kritiek op NOS het feit dat het meer een nieuwssite is die linkt naar een andere gratis live tv-streamingsite voor kijkers die live NOS-uitzendingen willen bekijken. Ik weet dat daar een veel complexere reden voor is, die te maken heeft met de herstructurering van NOS en NPO die eind jaren 1990 plaatsvond. Toch is het mijn taak om gratis live tv-streamingsites op hun eigen merites te evalueren. Dus ik zou echt willen dat NOS on-site gratis live tv-streamingmogelijkheden zou introduceren.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Nos Live

nos live tv

nos 1 live

nos tv live

nos.nl live

nos live kijken

nos live voetbal

nos live kijken op internet

nos live voetbal kijken

storing nos app

nos app storing

wielrennen vandaag live op tv nos

ajax live stream nos

live nos kijken

nos live

nos live streaming

nos nl 1 live

nos tv kijken

nos voetbal live

nos voetbal stream

nos-app live

npo start downloaden

live nos 1

live schaatsen kijken

live schaatsen nos

live stream nos

live tv nos

live uitzending nos

live voetbal kijken nos

livestream nos

NOS Live Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Is Nos.nl een van de meest vertrouwde en gerenommeerde journalistieke media in Nederland? Hebben ze up-to-date nationale en internationale berichtgeving? Zijn enkele van hun beste gratis live tv-nieuwsprogramma's enkele van de beste op het web van vandaag? Kom mijn review bekijken om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op