Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Camp Nou: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Camp Nou werd gebouwd tussen 1954 en 1957 en opende zijn deuren in 1957 om een wedstrijd tussen FC Barcelona en een selectie van spelers uit Warschau te organiseren.

Noucamp

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Camp Nou werd gebouwd in 1954 en officieel geopend op 24 september 1957 met een wedstrijd tussen FC Barcelona en spelers uit de stad Warschau. Een nieuw stadion is gebouwd ter vervanging van het vorige terrein van Barcelona, Camp de les Corts, dat niet langer in staat was om de groeiende fanbase van de club vast te houden. Camp Nou was oorspronkelijk twee niveaus die plaats boden aan 93.000 toeschouwers. Het heette eerst Estadi del FC Barcelona, maar werd al snel Camp Nou genoemd. Het stadion was de locatie van het EK 1964 en het was gastheer van de halve finale tussen de Sovjet-Unie en Denemarken en de wedstrijd om de derde plaats tussen Hongarije en Denemarken. Het stadion organiseerde twee bekerfinales in de volgende decennia, de eerste in 1972 tussen Glasgow Rangers en Dynamo Moskou (3-2), en de tweede in 1982 tussen Barcelona en Standard de Liã ̈ge (2-1). Het Camp Nou-stadion kreeg een derde niveau voor het WK van 1982, waardoor de capaciteit steeg tot 120.000 plaatsen. Tijdens het WK was het gastheer van de openingswedstrijd tussen België en Argentinië (1-0), drie duels in de tweede groepsfase en de halve finale tussen Italië en Polen (2-0). In 1989 werd in Camp Nou de Europa Cup-finale tussen AC Milan en FC Steaua gehouden. Camp Nou was in 1999 gastheer van de Champions League-finale tussen Manchester United en FC Bayern. In de vroege jaren 1990 begon Barcelona met het omzetten van verschillende staplaatsen in zitplaatsen, waardoor de capaciteit afnam. Extra zitplaatsen werden gecreëerd door het verlagen van het veld. Tot de late jaren 1990 had Camp Nou nog steeds enkele staande gebieden in de top van het derde niveau, maar deze werden uiteindelijk geëlimineerd, waardoor de capaciteit werd teruggebracht tot iets minder dan 100.000. Hoewel het Bernabéu enkele renovaties heeft ondergaan, ontbreekt het tegenwoordig nog steeds aan veel van de moderne voorzieningen die in de meeste stadions te vinden zijn. Camp Nou, aan de andere kant, is het afgelopen decennium niet veel veranderd en dus heeft Barcelona onderzoek gedaan naar het herontwikkelen van Camp Nou of het bouwen van een gloednieuw stadion. In het midden van de jaren 2000 presenteerde de club plannen voor een gerenoveerd Camp Nou, ontworpen door Norman Foster. Er was echter geen geld beschikbaar om dit te realiseren, dus begon de club vervolgens een verhuizing naar een nieuw stadion te bestuderen. In 2014 besloten ze het huidige stadion te herontwikkelen. De capaciteit van het stadion zal met ruim 105.000 zitplaatsen iets hoger liggen. De werken zijn gepland om te starten in 2017 en zullen geleidelijk worden uitgevoerd over vier seizoenen om te eindigen in 2021. (foto's van het huidige Camp Nou hieronder)

Manieren om naar Camp Nou te reizen

Camp Nou is gebouwd in 1957 en heeft een capaciteit van 99.354. Het stadion Camp Nou ligt in het oosten van Barcelona en maakt deel uit van een sportcomplex dat ook het Mini Estadi van Barcelona omvat. Camp Nou is gebouwd in 1957 en heeft een capaciteit van 99.354. Verder zijn er ook bussen die rechtstreeks naar het stadion gaan vanaf verschillende haltes in de buurt. Vanuit het centrum van Barcelona neemt u metrolijn 3. Neem de metro in de richting van Zona Universitã ria en stap uit bij station Les Corts. De volgende twee stations, Maria Cristina en Palau Reial, zijn even goede alternatieven. De reis vanuit het centrum duurt ongeveer 25 minuten. Vanaf hier neemt u het pad dat naar de Familia leidt. Als u uit de buurt van de Sagrada Familia komt, kunt u metrolijn 5 nemen. Neem de metro in de richting van Cornell Centre en stap uit bij station Badal of Collblanc. Vanaf hier neemt u het pad dat naar de Familia leidt. Na een paar honderd meter lopen slaat u rechtsaf de Travesãa de las Cortes in. Na een paar honderd meter ziet u het stadion aan uw rechterhand. Als u vanaf de luchthaven komt, neemt u de IP-6 naar de stad. Adres: Calle Arístides Mallol 12, 08028 Barcelona

Eten, drinken en slapen in de buurt van Camp Nou

Camp Nou ligt in een vrij druk stedelijk gebied (vooral naar het oosten en zuiden), en men kan daarom de typische lokale Spaanse bars en restaurants in de buurt van het stadion vinden. Er zijn veel minder aantrekkelijke opties die er zijn, maar ze zijn niet erg ver weg en je kunt veel geweldige dingen vinden in het centrum - dat is slechts een metrorit verwijderd. Het grootste deel van het eten en drinken in Barcelona gebeurt in het historische centrum (Gotische wijk, El Born en Raval), en er is meer nachtleven in de buurt van het strand en de havengebieden. Het hotel NH Rallye heeft een goed uitzicht op het stadion en is goed beoordeeld. De hotels Madanis en Madanis Liceo zijn vergelijkbaar geprijsd tussen ?60,00 en ?80,00 per nacht. Hotel Catalonia Rigoletto en Princesa Sofia Gran Hotel zijn luxere alternatieven, terwijl Hotel L?Alguer iets basicer en dus goedkoper is. Op zoek naar een hotel in de buurt van Camp Nou? Er zijn tal van mogelijkheden in de nabijheid van het stadion, waaronder veel op loopafstand. Bovendien, met tal van metrohaltes in de buurt, is het gemakkelijk om barcelona te verkennen, waar je ook verblijft.

FC Barcelona Tickets

Tickets voor wedstrijden in Barcelona kunnen online worden gekocht, via de clubwebsite of Ticketmaster, bij de kassa's (táquillas) van Camp Nou, of via een van de andere verkooppunten, waaronder de lokale VVV-kantoren en clubwinkels. Er zijn clubwinkels op de Carrer de Provená 439 in de buurt van de Sagrada Familia, op Plaã§a Catalunya en het winkelcentrum Maremagnum in het centrum van Barcelona. Als er nog tickets over zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd (bij gate 9) worden gekocht bij de kassa's in het stadion. Barcelona verkoopt meestal heel weinig wedstrijden per seizoen uit, meestal alleen El Clasico en spraakmakende Champions League-wedstrijden. Viagogo en Ticketbis zijn beide geweldige opties voor het vinden van tickets voor reguliere wedstrijden. Hun prijzen zijn vaak concurrerender dan de nominale waarde, en ze bieden soms tickets met korting, zelfs in vergelijking met officiële ticketsites. Over het algemeen bieden deze bedrijven een grote selectie tickets en hun diensten zijn betrouwbaar. Tickets voor wedstrijden van Barcelona variëren afhankelijk van de tegenstander. Voor een typische wedstrijd kun je verwachten tussen ?50,00 en €70,00 te betalen voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel, tussen €60,00 en ?110,00 voor een stoel op een lager niveau achter het doel, of tussen €110,00 en ?200,00 voor betere stoelen aan de zijkanten. De prijzen voor sommige wedstrijden zullen hoger zijn, waaronder El Clasico en champions league-wedstrijden in een later stadium, en de prijzen voor andere zullen lager zijn. Er zijn ook een paar low-profile games.

Camp Nou stadion tours

De voetbalclub van Barcelona biedt zelfgeleide stadionrondleidingen, de Camp Nou Experience. Deze rondleidingen omvatten een wandeling door het stadion met een audiogids en toegang tot het museum van Barcelona. Privégidsen zijn beschikbaar tegen een toeslag. De Camp Nou Experience duurt meestal tussen de 90 en 120 minuten. De tour opent van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 18:30 uur (een half uur tot een uur langer in de zomermaanden) en op zondag tot 14:30 uur. Er zijn geen rondleidingen op de dag van een wedstrijd of de dag voor een Champions League-wedstrijd. De tour kost $ 24,50, inclusief het museum. Reserveren is niet nodig voor groepen van minder dan 20 personen, maar ze kunnen online worden gemaakt. Bel voor meer informatie +34 93 496 36 00 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van FC Barcelona, Barcelonaturisme.com, geeft informatie over het toerisme in de stad Barcelona. De ov-informatie- en reisplanner, TMB.cat, kan u helpen om gemakkelijk door de stad te reizen. Ik nam een taxi naar het spel, maar het was bijna onmogelijk om er een te krijgen. Het krijgen van een bus was ook moeilijk vanwege het verkeer, dus ik liep uiteindelijk gewoon naar het treinstation (Placa de Sants). Ik voelde niet dezelfde liefdevolle steun van fans die ik heb gehad in vrijwel elk stadion waar ik in het Verenigd Koninkrijk ben geweest. De ventilatorsteun leek een beetje leeg. De dame 2 stoelen van mij viel in de tweede helft in slaap. Het enige goede ding over deze plek is dat de rijen waren niet te lang en het personeel was erg aardig. Ze serveren ook alleen alcoholvrij bier, wat waarschijnlijk een goede zaak is. Ik had echter zin in een biertje en daar was ik dus niet blij mee. Uitstappen was een uitdaging, want ik verbleef aan de andere kant van de stad in El Poblenou. Ik nam een taxi naar het spel, maar het was ongelooflijk moeilijk om er een te krijgen. Het krijgen van een bus was ook moeilijk vanwege het verkeer, dus ik liep uiteindelijk gewoon naar het treinstation (Placa de Sants). Ik heb genoten van een bezoek aan het Camp Nou en zou het elke voetbalfan aanraden. Als ik echter ooit weer in Barcelona ben, zal ik waarschijnlijk in plaats daarvan een Espanyol-wedstrijd bekijken. Ondanks dat Barça met 5-0 won, was de sfeer niet erg aanwezig bij de thuisfans. Ik zou een bezoek aan het stadion aanraden als een ervaring, maar zou hier niet elke week voetbal willen kijken!. Ondanks dat Barcelona met 5-0 won, was de sfeer in de thuiswedstrijd niet erg goed. Ik zou een bezoek aan het stadion aanraden als een ervaring, maar ik zou hier niet elke week voetbal willen kijken!. Ik heb mijn kaart in de pinautomaat gestoken, maar ik ben vergeten mijn pincode in te voeren. Ik realiseerde me dit nadat ik al geld in de machine had gestopt, dus ik bel 's ochtends mijn bank om deze transactie te betwisten. Ik roep de directie op om dit incident te onderzoeken. Ik heb mijn kaart in de pinautomaat gestoken, maar ik heb nooit mijn pincode ingevoerd. Ik realiseerde me dat ik genoeg contant geld had, dus ik bel mijn bank om deze transactie te betwisten. Ik bel ook de directie om dit incident te onderzoeken. Ik ging vorige week kijken hoe Barcelona met 6-0 won van Bilbao. Het was een geweldig resultaat voor Barcelona, maar de Ref verpestte het door de doelman van Bilbao weg te sturen. Ik had graag een game gezien die niet zo eenzijdig was, maar toch geweldig. De tijd die ik had van de rondleiding door het museum, het spel en de stad zelf was geweldig. Ik zat helemaal achteraan bij de cornervlag net op de rand van lateraal/doel sud (53 euro), wat geweldig uitzicht op het stadion was maar te ver van de actie. De spelers zagen eruit als mieren van waar ik zat! Lessen die de volgende keer worden geleerd: ik betaal de extra om in het middengedeelte van het stadion te zitten, in plaats van achterin te zitten. Ik ging vorige week naar Barcelona vs. Bilbao kijken en het resultaat was geweldig - 6-0 voor Barcelona. Het was alleen jammer dat de scheidsrechter het verpestte door Bilbao-goalie weg te sturen, dus ik had graag een wedstrijd gezien die niet zo eenzijdig was, maar nog steeds geweldig. Ik had een geweldige tijd van de rondleiding door het museum, het spel zelf en de stad zelf. Ik zat helemaal achteraan bij de cornervlag net op de rand van lateraal / doel sud (53 euro) - geweldig uitzicht op het stadion, maar te ver van de actie - spelers zagen eruit als mieren! De volgende keer betaal ik de extra om in het middengedeelte van het stadion te zitten, en ik raad iemand anders aan om dat ook te doen. Ik ben daar een keer naar een wedstrijd geweest en het was een ervaring om daar naar een wedstrijd te kijken. Maar het stadion is oud en verouderd en moet worden vernieuwd. Ik ben daar een keer naar een wedstrijd geweest en het was een ervaring om naar een wedstrijd te kijken. Het stadion is echter oud en verouderd en moet worden vernieuwd. Ik ben geen Barcelona-fan. Ik ben een Everton-fan, maar ik hou echt van Barcelona. Ik ging naar het camp nou op 21 februari 2015 voor een wedstrijd vs Malaga, en het resultaat was teleurstellend - Barcelona werd met 1-0 verslagen, maar het stadion is over het algemeen echt cool, vooral als je recht in de goden. Ik ging 2 dagen van tevoren rondkijken en ging in de clubwinkel, en alles aan de ervaring was leuk - maar het resultaat had beter kunnen zijn. Ik ben geen Barcelona-fan. Ik ben een Everton-fan, maar ik hou echt van Barcelona. Ik ging naar het camp nou op 21 februari 2015 voor een wedstrijd Vs Malaga. Het resultaat was teleurstellend: Barcelona werd met 1-0 verslagen, maar het stadion was over het algemeen geweldig. Zodra je binnenkomt, blaast het je weg. Ik ben 2 dagen van tevoren een kijkje gaan nemen op de grond en ben in de clubwinkel geweest. Alles aan de ervaring was leuk, maar het resultaat had beter gekund. Ik kreeg kaartjes om Barcelona op 11 januari tegen Ath Madrid te zien spelen. Ik ben nog nooit naar een wedstrijd geweest, maar ik ga met mijn dochter omdat ze een fan is van het team en sommige spelers. Het wordt leuk! om te gaan Ik kreeg kaartjes om Barcelona vs. Ath Madrid te kijken op 11 januari. Ik ben nog nooit naar een voetbalwedstrijd geweest, dus dit zal mijn eerste keer zijn! Ik ga met mijn dochter, die fan is van het team en een aantal spelers. Ik kan niet wachten om te gaan! William Hogge schrijft: 30 oktober 2014 om 18:48 Uur Dat Barça - Standard finale was in 1982, niet 1980. Gewoon om je dat te laten weten. Het clubmuseum is zeker een bezoek waard, zodat u het sociale en politieke belang van FCB beter kunt begrijpen. Dat De standaardfinale van Barcelona in 1982, niet 1980. Gewoon om je dat te laten weten. Het clubmuseum is zeker een bezoek waard, zodat u het sociale en politieke belang van FCB beter kunt begrijpen. Ik ben zo opgewonden om Sevilla op 23 november te zien spelen. Ik heb mijn ticket van Ticket Masters voor 150 euro. Op de tweede rij, middengedeelte. Supersuccess! Nu wou ik dat ik had gewacht met het kopen van mijn kaartje tot de dag van de wedstrijd. Ik kan niet wachten. Pas op, voetbalfans! Sommige mensen met Valencia-shirts zaten te midden van Barcelona-fans en het was geen enkel probleem. Ik vond Barcelona een krakende plek om als stad naartoe te gaan. Santiago Bernabeu is naar mijn mening een beter stadion, maar Barcelona is een betere plek om naartoe te gaan dan Madrid. Sommige mensen met Valencia-shirts zaten te midden van Barcelona-fans en het was geen enkel probleem. Ik vond Barcelona een krakende plek om als stad naartoe te gaan. Santiago Bernabeu is naar mijn mening een beter stadion, maar Barcelona is een betere plek om naartoe te gaan dan Madrid. Het was niet zo belangrijk meer voor Barcelona, dus er kwamen minder toeschouwers opdagen bij het stadion met 50.000 zitplaatsen. Het is echter ook een mooi massief stadion, maar niet zo mooi als Bernabeau. Uit België, met vriendelijke groet. Er kwamen minder toeschouwers opdagen voor de wedstrijd tussen Barcelona en Dijon, met zo'n 50 aanwezigen. Het stadion is echter nog steeds groot en indrukwekkend. Uit België, bedankt. John Brien schreef: Op vrijdag vlogen Mark en Johnny naar Barcelona in de hoop EL CLASICO te zien. Als grote Celtic-fans wisten we dat het een levenslange ervaring zou worden. We verlieten ons hotel op de zaterdagochtend met onze Celtic Polo-shirts en gingen naar het NOU CAMP in de hoop de wedstrijd te zien. Bij onze aankomst wisten we drie kaartjes te bemachtigen en het spel van ons leven mee te maken. De Barcelona-fans waren geweldig bij ons. Wees trots op je SPECIALE CLUB en DANK JULLIE ALLEMAAL. HAGEL HAGEL BARCA! Op vrijdag vlogen ikzelf, Mark en Johnny naar Barcelona in de hoop EL CLASICO te zien. Omdat we geen kaartjes hadden, verlieten we ons hotel op de zaterdagochtend met onze CELTIC Polo-shirts en gingen we naar het NOU CAMP in de hoop de wedstrijd te zien. Bij onze aankomst wisten we drie tickets te bemachtigen en het spel van ons leven mee te maken. De Barcelona-fans waren geweldig bij ons. Wees trots op je SPECIALE CLUB en DANK JULLIE ALLEMAAL. HAGEL HAGEL BARCA. Jimbo schreef: Maart 9, 2013 bij 4:41 am Ik bezocht Barcelona in de jaren 1970. Franco was net overleden en Juan Carlos was zijn eerste bezoek als koning aan het maken. Ongelooflijke politieke veranderingen vonden plaats in die tijd - ik herinner me dat ik Cruijff en Neeskens Atletico Madrid zag spelen in een geweldige voetbalwedstrijd op de iconische locatie van Barcelona. Het spel was geweldig! Ik bezocht Barcelona in de jaren 1970. Het politieke klimaat was ongelooflijk; Juan Carlos maakte zijn eerste bezoek als Koning en Barcelona speelde Cruijff en Neeskens tegen Atletico Madrid. Het spel was geweldig - een van de beste voetbalwedstrijden die ik ooit heb gezien. Als je een fan bent van voetbal, dan wil je dit stadion zeker eens bekijken. Ik ging de volgende dag terug en deed de tour, die zeker de moeite waard was. Het is enorm, indrukwekkend en heeft een beetje een armoedig gevoel, maar over het algemeen is het geweldig. Als je de kans krijgt, doe jezelf dan een plezier en ga erheen. Wat een geweldige manier om een zaterdagavond door te brengen! Ik kon tickets bemachtigen voor Barcelona tegen Real Madrid en keek naar een spectaculaire verlichte wedstrijd te midden van een uitverkocht publiek van 99.000 mensen. Het is een must-see voor iedereen die van voetbal houdt - of zelfs als je dat niet doet. Ik ging de volgende dag terug en deed de stadiontour - het is het zeker waard - enorm, indrukwekkend, een beetje armoedig maar over het algemeen geweldig! Doe het gewoon als je de kans krijgt. Barcelona is een geweldige stad met veel dingen te zien en te doen. De stadiontour was echt goed en een afwisseling van het bezoeken van de winkelstraten met mijn vriendin. Ik heb veel foto's van de tour en heb een professionele foto laten maken door de fotograaf van de club met de Europa Cup! Het is zeker de moeite waard om te bekijken!. De stadiontour was geweldig en een leuke afwisseling van het bezoeken van de winkelstraten met mijn vriendin. Ik heb genoeg foto's in het stadion en heb ook een professionele foto laten maken door de fotograaf van de club met de Europa Cup! Niet te missen! Jeremy schreef: Ik bezocht het Nou Camp in 2003. Het was een geweldige ervaring en een van de hoogtepunten van mijn reis naar Barcelona. Ik ging naar de Nike-winkel en liet daar mijn shirt bedrukken, wat erg duur was. Het stadion zelf is enorm en geweldig! Ik bezocht het Nou Camp in 2003. Het was een hoogtepunt van mijn reis naar een verder saaie stad. Ik ging naar de Nike-winkel en liet mijn shirt bedrukken (het was erg duur) en deed het museum. Het stadion zelf is enorm. Ik heb barcelonaticketstore.com gebruikt om mijn pakket te kopen en heb geen klachten. Het stadion is een beetje armoedig aan de randen, en de sfeer kan soms verrassend rustig zijn, maar om de grond vol te zien is iets anders! Er zijn een paar bedrijven die dit pakket aanbieden, ik gebruikte barcelonaticketstore.com en heb geen klachten. Als stadion is het een beetje armoedig aan de randen. Het heeft duidelijk een beetje een opknapbeurt nodig in de hallen, en de sfeer kan soms verrassend rustig zijn, maar om de grond vol te zien is iets anders!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Noucamp
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Noucamp
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Noucamp
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Noucamp

Camp Nou: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Camp Nou werd gebouwd tussen 1954 en 1957 en opende zijn deuren in 1957 om een wedstrijd tussen FC Barcelona en een selectie van spelers uit Warschau te organiseren.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op