Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Olimpico di Torino: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Stadio Olimpico di Torino, voorheen het Stadio Comunale genoemd, werd gebouwd in de jaren 1930 om te dienen als gastheer van de Littoriali Games (georganiseerd door de Fascistische Partij) en World Student Games.

Olimpicoditorino

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadio Olimpico di Torino, voorheen bekend als het Stadio Comunale, werd gebouwd in de jaren 1930 om te dienen als gastheer van de Littoriali Games (georganiseerd door de Fascistische Partij) en World Student Games. Het heeft een capaciteit van 45.000 en is de thuisbasis van Serie A-club SS Lazio. Stadio Comunale (wat gemeentelijk stadion betekent in het Italiaans) officieel geopend op 13 mei 1933. Het is oorspronkelijk vernoemd naar de fascistische leider Benito Mussolini en heeft een capaciteit van 45.000 mensen. SS Lazio speelt momenteel zijn thuiswedstrijden in het stadion. De eerste voetbalwedstrijd in het stadion werd gespeeld op 29 juni van dit jaar. Tussen Juventus en het Hongaarse Ujpest maakte Juventus vervolgens van het stadion hun vaste thuis. Ondertussen bleef Torino spelen in Stadio Filadelfia. Na de oorlog werd het stadion omgedoopt tot Comunale Stadio en in 1958 verhuisde Torino. De voorlopige bouw van het nieuwe stadion begon in 1985 en werd voltooid in 1990. Een paar veranderingen werden aangebracht aan het stadion toen de stad besloot om een nieuw stadion te bouwen voor het WK van 1990. Juventus en Torino verhuisden in 1990 allebei naar het pas geopende Stadio Delle Alpi. De stad Turijn werd bekroond met de Olympische Winterspelen 2006, dus Stadio Comunale onderging een renovatie om klaar te zijn voor de openings- en sluitingsceremonies. Het stadion werd in november 2005 heropend met een nieuw dak. Uit onvrede met de omstandigheden van het te grote stadion Delle Alpi besloot Torino het inmiddels geheten Stadio Olimpico di Torino weer hun thuis te maken. Tussen 2006 en 2011 speelde Juventus ook hun thuiswedstrijden in het stadion in afwachting van de bouw van hun nieuwe Juventus Stadium. (foto's van het huidige Stadio Olimpico di Torino hieronder)

Manieren om naar Stadio Olimpico di Torino te reizen

Het Stadio Olimpico di Torino ligt in het zuiden van de stad Turijn, op ongeveer 3,5 kilometer van het treinstation Porta Nuova en iets meer van het stadscentrum. Verschillende tramlijnen verbinden het stadion met het stadscentrum. Vanaf treinstation Porta Nuova neemt u tram 4, die ook dwars door het stadscentrum rijdt op de Via XX Settembre. Neem de tram richting Drosso en stap uit bij halte Sebastopoli (of Filadelfia). De reis duurt 12 tot 15 minuten. Vanaf treinstation Porta Susa neemt u tram 10 richting Settembrini. Stap uit bij halte Sebastopoli of Filadelfia. Vanaf treinstation Lingotto, dat ten zuiden van het stadion ligt, kunt u bus 14 nemen. Vanuit het oosten en westen van de stad kan bus 17 worden gebruikt. Adres: Via Filadelfia 88, 10137 Torino

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadio Olimpico di Torino

Het Olimpico-stadion ligt in de typisch Italiaanse stadswijk, wat betekent dat er veel cafés©, bars en restaurants omheen zijn. In vergelijking met de opties in het stadscentrum zijn het er natuurlijk niet zoveel, maar ze zijn nog steeds beschikbaar. Er zijn een paar hotels in de buurt van lingotto treinstation, die niet al te ver van het stadion. Sommige van deze hotels zijn Hotel Cairo, Hotel Galimberti en Hotel Parco Fiera. Voor alle hotels in de buurt van Stadio Olimpico di Torino klik hier. Beslissen in welk hotel in Turijn te verblijven kan een lastige taak zijn. Er zijn veel opties in de buurt van porta nuova treinstation, die allemaal gemakkelijke vervoersverbindingen naar Stadio Olimpico bieden.

Torino Tickets

Tickets voor wedstrijden van Torino FC kunnen online worden gekocht, persoonlijk bij de Ticketone-verkooppunten (bijvoorbeeld bij de Fnac aan de Via Roma 56 in het stadscentrum) of bij het loket in het stadion. Tickets zijn ook verkrijgbaar in het stadion op de dag van de wedstrijd. Torinó verkoopt slechts af en toe een spraakmakende wedstrijd uit. Prijsklassen voor tickets variëren afhankelijk van de tegenstander, maar variëren over het algemeen van $ 20 voor een stoel in een van de bochten tot $ 60 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Verwacht $ 5 tot $ 20 meer te betalen voor een spraakmakende match. Bel voor meer informatie +39 (0) 11 317 01 80 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van Torino FC.comune.torino.it heeft informatie over het toerisme in de stad Turijn, terwijl GTT.it  informatie geeft over het openbaar vervoer in de stad. Tijdens mijn bezoek aan het museum op de dag dat ik er was, waren Eleonora en Federico erg vriendelijk en behulpzaam. Het museum zou meer tentoonstellingen kunnen gebruiken, maar het is een doos van Pandora en met de stadiontour was het Stadio een hoogtepunt van mijn bezoek aan Turijn / Turijn. Het museumpersoneel, Eleonora en Federico, waren erg vriendelijk en behulpzaam op de dag dat ik bezocht. Het museum zou kunnen doen met meer tentoonstellingen die worden gelabeld en getiteld, maar het is een doos van Pandora en met de stadiontour was het Stadio een hoogtepunt van mijn bezoek aan de stad Turijn / Turijn.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Olimpicoditorino
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Olimpicoditorino
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Olimpicoditorino
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Olimpicoditorino

Stadio Olimpico di Torino: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Stadio Olimpico di Torino, voorheen het Stadio Comunale genoemd, werd gebouwd in de jaren 1930 om te dienen als gastheer van de Littoriali Games (georganiseerd door de Fascistische Partij) en World Student Games.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op