Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Olimpicouniversitario

Estadio Olímpico Universitario: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Estadio Olimpico Universitario werd officieel geopend op 20 november 1952. De eerste wedstrijd, een American football-wedstrijd, werd negen dagen later gespeeld.

Olimpicouniversitario

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Olympisch Stadion, officieel geopend op 20 november 1952. De eerste wedstrijd was negen dagen later een American football-wedstrijd. Het Estadio Olimpico Universitario was het middelpunt van de Olympische Spelen van 1968, waar de openings- en sluitingsceremonies en de atletiekevenementen plaatsvonden. Het stadion was een van de locaties van het WK 1986. Het organiseerde drie groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Italië en Frankrijk. Het had op dat moment plaats kunnen bieden aan ongeveer 68.000 toeschouwers. In de loop der jaren nam de capaciteit van het stadion geleidelijk af als gevolg van veiligheidsmaatregelen en renovaties, eerst tot ongeveer 63.000 tijdens het grootste deel van de jaren 2000 en meer recent daalde tot 52.000 zitplaatsen. De oostkant van het stadion heeft een muurschildering van de Mexicaanse kunstenaar Diego Rivera. Rivera was van plan om de hele buitenkant van het stadion te bedekken met muurschilderingen, maar hij stierf in 1957 voordat hij zijn project kon voltooien. Het Estadio Olimpico Universitario maakt deel uit van een complex van UNAM-universiteitsgebouwen dat de werelderfgoedstatus heeft gekregen.

Manieren om naar Estadio Olimpico Universitario te reizen

Het Estadio OlÃmpico Universitario bevindt zich op de hoofdcampus van de UNAM-universiteit in het zuidwesten van Mexico-Stad, op ongeveer 14 kilometer van het historische centrum. Het maakt deel uit van het belangrijkste sportcomplex voor studenten van de universiteit. Het stadion is met de auto te bereiken via de Avenida Insurgentes Sur. Het is een van de belangrijkste lanen van de stad en het brengt je naar het zuiden totdat het stadion aan de rechterkant verschijnt. Met het openbaar vervoer kunt u het stadion bereiken met de metrobus of metro. Metrobus is de handigste optie. Het metrobussysteem is het rode bussysteem met vaste rijstrook van de stad. Lijn 1 loopt helemaal langs de Avenida Insurgentes en kan worden ingescheept rond Avenida Reforma, of bij verschillende haltes in de gebieden Zona Rosa en Condesa. Het kan ook in zuidelijke richting worden genomen en uitstappen bij halte Dr. Galvez. Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen iets bergopwaarts langs Insurgentes. Als alternatief kunt u metrolijn 3 nemen naar het Copilco-station, uw weg vinden naar de universiteitscampus van UNAM en de campus oversteken naar het stadion. De wandeling duurt ongeveer 25 minuten. Adres: Avenida Insurgentes Sur s/n, Ciudad Universitaria, Coyoacán, México DF

Pumas Tickets

Door tickets te kopen via Ticketmaster kunnen fans vooraf tickets kopen en zorgt ervoor dat deze het laagst beschikbaar zijn. Tickets voor Pumas-wedstrijden kunnen online worden gekocht, via een Ticketmaster-outlet of vooraf via de Ticketmaster-website. Op deze manier kunnen fans tickets kopen voordat ze in de verkoop gaan en garanderen dat de stoelen altijd beschikbaar zijn. Tickets zijn ook verkrijgbaar op de dag van de wedstrijd aan de poort. Poema's zijn zelden uitverkocht. Prijzen voor tickets variëren afhankelijk van de tegenstander, maar ze variëren meestal van MXN 140,00 voor een stoel achter het doel tot MXN 230,00 voor de lagere delen van de lange zijden. Prijzen stijgen tot tussen MXN 180,00 en MXN 290,00 voor spraakmakende wedstrijden.

Relevante internetlinks

De websites Clubpumasunam.com, Mexicocity.gob.mx en Metrobus.df.gob.mx zijn allemaal officiële websites van respectievelijk de Pumas UNAM, het toeristenbureau van Mexico-Stad en het metrotransportsysteem. Het is duidelijk dat als het regent, je waarschijnlijk nat wordt. Neem dus voorzorgsmaatregelen of kom vroeg om een overdekte stoel te claimen. Na de wedstrijd verlieten we snel het stadion zonder problemen en namen we de metrobus terug naar het centrum van Mexico-Stad. Datum bezocht: 18 september 2011 Wedstrijd bezocht: Pumas UNAM-Toluca 4-1 We gingen naar een wedstrijd van de PUMAS, een van de meest populaire teams van Mexico, in september 2011 en op dat moment regerend kampioen van Mexico. Ze spelen hun wedstrijden meestal 's middags op zondag, wat betekent dat veel mensen aankomen met hun haar nog nat van het douchen. We kwamen gemakkelijk met metrobus aan bij het stadion. Het vinden van de juiste stop was niet moeilijk, want het betekende gewoon het volgen van de menigte in PUMAS-uitrusting. De mensen waren echter erg vriendelijk en hielpen ons om de verschillende delen te identificeren. Het kostte ons ongeveer een kwartier in de rij voordat we vooraan in de rij aankwamen, en nog eens tien minuten door de veiligheidscontroles te gaan en onze stoelen te lokaliseren. Pas dus op dat je niet op het laatste moment aankomt. Het is niet toegestaan om riemen te dragen in het stadion. Hoewel er speciale service is om je riem tijdens de wedstrijd te bewaken - wat in feite betrouwbaar is - kun je je in het begin ongemakkelijk voelen bij het afgeven van je riem (wat me bij andere wedstrijden overkwam). Er zijn tal van verkopers rond de verkoop van PUMAS jerseys en eten en drinken. We vonden zitplaatsen op de lege betonnen banken helemaal aan het einde van het stadion, dat technisch gezien de hoofdtribune was. Er waren geen stoelnummers, dus het was gemakkelijk om een plek te vinden en tickets te krijgen. Toluca speelde Pumas, hun stoffige kleine regionale rivaal, dus het was gemakkelijk om een wedstrijd uit te kiezen om naar te kijken. De fanatieke fans leken hun eigen ruimte te hebben op de hoofdtribune, wat vrij ongebruikelijk was. De sfeer werd echter op geen enkel moment agressief en het publiek leek meer upper class te zijn dan bij andere Mexicaanse clubs. Het publiek leek erg homogeen te zijn, met vrijwel allemaal PUMAS-truien en meezingend met de meer gebruikelijke gezangen. De wedstrijd begon met de Universiteitshymne en iedereen zong mee met zijn vuist in de lucht. Eén bepaald gezang leek de voorkeur te hebben van de meeste mensen. Er was ook het typische Latijns-Amerikaanse Salsa-type band dat meespeelde. Een leuke sfeer, maar niets te spannend. Misschien het uur? Natuurlijk, als het regent, word je nat. Neem dus voorzorgsmaatregelen of kom heel vroeg om een van de weinige overdekte stoelen te claimen. Na de wedstrijd verlieten we snel het stadion zonder problemen om de metrobus terug te nemen naar het centrum van Mexico-Stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Olimpicouniversitario
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Olimpicouniversitario
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Olimpicouniversitario
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Olimpicouniversitario

Estadio Olímpico Universitario: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Estadio Olimpico Universitario werd officieel geopend op 20 november 1952. De eerste wedstrijd, een American football-wedstrijd, werd negen dagen later gespeeld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op