Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

NSC Olimpiyskiy: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het werd gebouwd in 1959 op de plaats van een vliegveld en heeft een capaciteit van meer dan 50.000. Het nationale voetbalcomplex Olimpiyskiy is ook bekend als Kiev Olympisch Stadion, en het is het thuisstadion van Dynamo Kiev. Het werd gebouwd in 1959 op de plaats van een vliegveld en heeft momenteel een capaciteit van meer dan 50.000 mensen.

Olimpiyskiy

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Nationale Sportcomplex Olimpiyskiy, dat ook bekend staat als Kiev Olympisch Stadion, is de thuisbasis van FC Dynamo Kiev. Op die dag werd een WOII-wedstrijd tussen de Sovjet-Unie en Polen gehouden in het stadion toen het bericht van de nazi-invasie Moskou bereikte. De wedstrijd werd afgelast en alle toeschouwers werden geëvacueerd naar de omliggende gebieden, waaronder het Krushchov-stadion. Op 22 juni 1941 werd een WOII-wedstrijd tussen de Sovjet-Unie en Polen gehouden in het Krushchov-stadion toen het bericht van de nazi-invasie Moskou bereikte. De wedstrijd werd afgelast en alle toeschouwers werden geëvacueerd naar omliggende gebieden, waaronder Republic Stadium MS Krushchov. De openingswedstrijd zou gaan tussen Dynamo Kiev en CBCA Moskou, maar op de openingsdag viel het Duitse leger Rusland binnen en dus moest het evenement worden uitgesteld. Een paar maanden later trokken de Duitsers de stad binnen en bezetten deze. Ondanks de barre omstandigheden werd het stadion officieel geopend op 12 juli 1942. Het stadion werd zwaar beschadigd toen de Duitsers zich een jaar later terugtrokken en het duurde een jaar voordat het stadion werd gerepareerd. Op 25 juni 1944 werd het heropend met de wedstrijd die oorspronkelijk gepland was om in 1941 te worden gespeeld. In 1966 werd het stadion uitgebreid met een tweede niveau tot een capaciteit van meer dan 100.000. Verdere renovaties volgden voor de Olympische Spelen van 1980 in Moskou, waarbij het stadion een reeks wedstrijden in het voetbaltoernooi organiseerde. Na de Olympische Spelen van 2016 werd het stadion weer omgedoopt tot Nationaal Stadion. Volledige reconstructie van het eerste niveau, herbouw van de hele West Stand, installatie van het dak op eerder onbedekt stadion vereist voor euro 2012 definitieve selectie. Het stadion organiseerde drie groepswedstrijden, een kwartfinale en de finale tussen Spanje en Italië tijdens het EK 2012. Dynamo Kiev aarzelde aanvankelijk om al dan niet volledig te verhuizen naar het nieuwe Olimpiyskiy Stadion, maar besloot uiteindelijk om te schakelen en speelde hun eerste competitiewedstrijd in het gerenoveerde stadion op 4 maart 2012 tegen Arsenal Kiev (1-0). NSC Olimpiyskiy is geselecteerd om de Champions League-finale van 2018 te organiseren. (foto's van de huidige NSC Olimpiyskiy hieronder)

Manieren om naar NSC Olimpiyskiy te reizen

Het Olimpiyskiy-stadion ligt in het centrum van Kiev, iets minder dan 3 kilometer ten oosten van het centraal station van Kiev en op minder dan 2 kilometer van het centrale Onafhankelijkheidsplein (Maydan Nezalezhnosti). De dichtstbijzijnde metrostations zijn Olimpiyska (??. ??????????? ) op de blauwe lijn en St. Palats Sportu (??. ????? ??????) op de groene lijn. Beide liggen op 5 minuten lopen van de grond. Als alternatief kunnen bus 69 en trolleybus 3 en 40 worden gebruikt om het stadion te bereiken. Adres: Velyka Vasylkivska 55, Kiev, 03150

Eten, drinken en slapen in de buurt van NSC Olimpiyskiy

Het NSC Olimpiyskiy ligt op een centrale locatie en heeft een verscheidenheid aan opties voor eten en drinken in de buurt. Er zijn verschillende bars en cafés©in het gebied ten noorden van het stadion, en een paar honderd meter verder begint Khreschatyk Street, de belangrijkste sleep van het centrum van Kiev, die is bekleed met winkels, bars en restaurants. Er zijn veel hotels in de buurt van het Olimpiyskiy Stadium. Een die veel mensen leuk lijken te vinden, is het Rus Accord Hotel. Enkele redelijke opties bevinden zich ten noorden van het stadion, in de buurt van Khreschatyk Street, waaronder het Nelly Hotel, Deluxe Hotel en Royal Hotel de Paris. Het Premier Palace Hotel is echter het luxe alternatief. Het huren van een appartement is over het algemeen een betere waarde dan een hotel in Kiev. Voor alle hotels in de buurt van de NSC Olimpiyskiy, klik hier. Het gebied verder naar het westen in de richting van het centraal station en de botanische tuin is echter meestal iets goedkoper. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Dynamo Kiev Tickets

Tickets voor Dynamo-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de kassa in de NSC Olimpiyskiy of in de kantoren van het oude Lobanovskyi-stadion (gelegen in het centrum van de stad aan de oevers van de rivier de Dnipro)?. De ticketprijzen voor de lagere stoel achter het doel variëren van UAH 10,00 tot UAH 250,00, terwijl de ticketprijzen voor een centrale stoel op de hoofdtribune variëren van UAH 20,00 tot UAH 350,00.

Relevante internetlinks

De website van FC Dynamo Kiev en de website van NSC Olimpiyskiy zijn beide officiële websites van de club. De metro website is een website van de Kiev metro. Er was wat moeite tussen beide supportersgroepen, maar dat heeft niets met het stadion zelf te maken. Het is zeker een bezoek waard! Er waren wat problemen tussen beide groepen supporters, maar dat heeft niets met het stadion zelf te maken. Het stadion is zeker een bezoek waard.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Olimpiyskiy
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Olimpiyskiy
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Olimpiyskiy
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Olimpiyskiy

NSC Olimpiyskiy: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het werd gebouwd in 1959 op de plaats van een vliegveld en heeft een capaciteit van meer dan 50.000. Het nationale voetbalcomplex Olimpiyskiy is ook bekend als Kiev Olympisch Stadion, en het is het thuisstadion van Dynamo Kiev. Het werd gebouwd in 1959 op de plaats van een vliegveld en heeft momenteel een capaciteit van meer dan 50.000 mensen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op