Eliteserien
Nu
Eliteserien
20'' geleden
Eliteserien
28'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Olympiastadion München: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is een spectaculair stadion dat is gebruikt voor een breed scala aan evenementen, zoals voetbalwedstrijden, concerten en andere sportevenementen. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 80.000 mensen en beschikt over geweldige architectuur en faciliteiten.

Olympiastadion Munchen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Olympisch Stadion in München werd gebouwd om te dienen als het vlaggenschip van de Olympische Spelen van 1972. De bouw begon in 1969 en werd drie jaar later officieel geopend op 24 mei 1972. Het was in de grond ingebouwd, viel op door het brede dak van de luifel en bood plaats aan ongeveer 80.000 toeschouwers. Het stadion maakt deel uit van het Olympiapark en was gastheer van onder andere de openings- en sluitingsceremonies en atletiekevenementen tijdens de Olympische Spelen. Zowel TSV 1860 München als Bayern München vierden meerdere successen tegelijk en hun thuisbasis, Grunwalder Stadion, was te klein. Dus verhuisden ze allebei na voltooiing naar het Olympiastadion. TSV zou echter in de komende decennia terugkeren naar hun oude terrein totdat ze in 1995 voorgoed naar het Olympiastadion verhuisden. Uiteindelijk verhuisden zowel TSV als Bayern in 2005 naar de Allianz Arena. In 1974 was het Olympiastadion een van de speellocaties van het WK 1974. Het was gastheer van drie groepswedstrijden, de wedstrijd om de derde plaats en de finale tussen Duitsland en Nederland (1-0). In 1988 zou het stadion opnieuw een speellocatie worden voor een internationaal toernooi. Dit keer zou het één groepswedstrijd in de eerste ronde en de finale tussen Nederland en Sovjet-Unie (2-0) organiseren. In 1979 versloeg Nottingham Forest Malmö met 1-0 om de Europa Cup te winnen. In 1993 versloeg Marseille Milaan met 1-0 om de Europa Cup te winnen. Uiteindelijk, in 1997, versloeg Borussia Dortmund Juventus met 3-1 om de Europa Cup te winnen. Het stadion wordt voornamelijk gebruikt voor concerten en andere grote evenementen sinds Bayern en TSV 1860 in 2005 verhuisden. Het onderging een bescheiden opknapbeurt in 2010. In 2020 besloot TÃ1/4rkgÃ1/4cÃ1/4 MÃ1/4nchen om de helft van hun thuiswedstrijden in het Olympiastadion te spelen na hun promotie naar de 3. Liga.

Manieren om naar Olympiastadion Munich te reizen

Het Olympiastadion München ligt in de buurt van het Olympiapark in het noorden van München, op iets minder dan 5 kilometer van het centrum van München. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar met de metro (U-Bahn). Metrostation Olympiazentrum ligt op korte loopafstand van het stadion. Olympiazentrum ligt aan de oranje lijn U3 die rechtdoor aansluit op het centrum van München. Neem de U3 op bijvoorbeeld Odeonsplatz of Marienplatz station. Het is een korte reis van iets meer dan 10 minuten. Vanaf het Hauptbahnhof neemt u lijn U1 en stapt u op odeonplatz over op de U3. U kunt het stadion ook vanuit het westen benaderen door de U3 rechtstreeks naar station Westfriedhof te nemen en vervolgens 15 minuten te lopen. Adres:

Olympiastadion München Tours

Self-guided tours duren ongeveer een uur en omvatten alle belangrijke delen van het stadion. Het stadion opent om 9 uur 's ochtends en sluit om 16 uur 's middags. Kijk online voor actuele data en boekingen van rondleidingen. Zelfgeleide kosten afleiden ? 3.50, de kosten van de rondleiding ? 8.00. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Foto's van Olympiastadion München

Hé, jij! Kom hier! Ik wil met je praten.

Nuttige internetlinks

De Olympiapark website is de officiële website voor het Olympiapark in München. MVV-Muenchen is een ov-informatie- en reisplanner, handig voor bezoekers van de stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Olympiastadion Munchen
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Olympiastadion Munchen
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Olympiastadion Munchen
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Olympiastadion Munchen

Olympiastadion München: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is een spectaculair stadion dat is gebruikt voor een breed scala aan evenementen, zoals voetbalwedstrijden, concerten en andere sportevenementen. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 80.000 mensen en beschikt over geweldige architectuur en faciliteiten.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op