Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Online Radio Box Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Online Radio Box is een geweldige manier om naar traditionele radiostations van over de hele wereld te luisteren. Het enige dat u nodig hebt, is een computer en een internetverbinding, en u kunt afstemmen op uw favoriete stations, waar u ook bent. Bovendien kunt u met de aangepaste ervaring bladeren op genre, favorietenlijsten maken en stations beoordelen. Het is echt gemakkelijk om van te genieten! Ik raad Online Radio Box aan als je op zoek bent naar een manier om altijd en overal naar traditionele radiostations te luisteren.

Online Radio Box

live voetbal radio

online radio maken gratis

"iheart studios"

"iheart"

box radio online

online radio box

online radiobox

onlineradiobox

radio box

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

onlineradiobox.com

Radio lijkt niet meer zo populair te zijn als vroeger. Dat betekent echter niet dat mensen geen radio nog steeds gebruiken voor hun entertainmentdoeleinden. In feite zijn er nu veel andere manieren om van muziek te genieten die voorheen niet bestonden.
Persoonlijke inhoud wordt snel de norm, met diensten zoals Spotify die complexe algoritmen gebruiken om ons kennis te laten maken met nieuwe muziek waar we waarschijnlijk van zullen genieten, op basis van onze individuele luistergewoonten. Andere sites, zoals Pandora en iHeart Radio, hebben het idee van radiostations overgenomen en volledig aangepast aan onze smaak.
Tegenwoordig kun je je favoriete artiest of nummer invoeren en een radiostation hebben dat volledig aan die artiest / nummer is gewijd. Bovendien worden andere artiesten en nummers met vergelijkbare stijlen gekozen op basis van uw voorkeuren. Dit is een veel handigere en persoonlijkere manier om tegemoet te komen aan uw specifieke smaak dan traditionele radio ooit zou kunnen hopen te bieden. Dat is een gegeven, gezien het feit dat radiostations bedoeld zijn om zoveel mogelijk mensen aan te spreken - zelfs degenen die normaal gesproken niet naar de openbare radio luisteren.
Dat betekent echter niet dat traditionele radiostations niet nog steeds hun charmes en voordelen hebben. Om te beginnen neemt een radiostation de keuze uit de zaak - dit klinkt op het eerste gezicht misschien als een slechte zaak, maar hoor me uit? - wat op het eerste gezicht misschien als een goede zaak klinkt, maar ook nuttig kan zijn bij het ontdekken van liedjes waarvan je anders nooit had gedacht dat je ze zelf zou zoeken.
Hoezeer je je ook voorbereidt, soms komt er een liedje op de radio dat je verrast en je blij of nostalgisch maakt. De publieke radio zorgt voor deze onvoorspelbaarheid, wat het een grote kracht maakt.
De publieke radio zal nooit sterven omdat mensen het soms beu worden om altijd controle te hebben over wat ze consumeren. Af en toe laten we in ieder geval graag de teugels los en kijken we wat er gebeurt. Dat is waar radio floreerde - de audio-wildcard waar we nooit helemaal voorbij zullen gaan.
We hebben echter niet altijd radio's tot onze beschikking. Wanneer was de laatste keer dat je buiten de auto een radio tegenkwam die publieke golflengten kon oppikken? Nou, gelukkig voor ons radiofielen die er zijn, zijn er online bronnen die je computer of mobiele apparaat op elk moment van de dag of nacht in een radio kunnen veranderen. Haal je favoriete lokale stations vandaag nog live op via streamingtechnologie. Dankzij sites als Online Radio Box zal radio tot ver in het digitale tijdperk overleven.

Geschiedenis

De internetradio werd in 1993 uitgevonden door de Amerikaan Carl Malamud. Het heette Internet Talk Radio en het werd beschreven als de eerste computer-radio talkshow. Elke week interviewde hij een computerexpert. Op 24 juni 1993 zond de show het eerste live concert uit via internet, met de band Severe Tire Damage. De technologie die dit mogelijk maakte, nam snel een vlucht over de hele wereld en ging in 1994 naar Ierland en daarna terug naar de Verenigde Staten.
Op 7 november 1994 werd WXYC (89.3 FM in Chapel Hill, North Carolina) het eerste traditionele radiostation dat via internet uitzond. WXYC maakte dit mogelijk door gebruik te maken van een FM-radio die was aangesloten op een computersysteem genaamd SunSite (later omgedoopt tot Ibiblio), met software gemaakt door Cornell, CU-SeeMe. Kort daarna kondigde een ander station, WREK uit Atlanta, Georgia publiekelijk aan dat ze die dag ook voor het eerst online werden uitgezonden. Van daaruit verspreidde de technologie zich en een toenemend aantal radiostations ging het web op.
Ik ben blij te kunnen zeggen dat zowat elk radiostation tegenwoordig online toegankelijk is. Ga gewoon naar een site zoals Online Radio Box en selecteer het station van uw keuze, leun achterover en geniet ervan.

Ontwerpen

De Online Radio Box is een eenvoudig site-ontwerp. Het functioneert goed en probeert niet meer te zijn dan het is. Ik vind dit leuk, omdat ik meestal de voorkeur geef aan sites met meer een ervaringsgericht ontwerp. Van daaruit kunt u een station zoeken op stad, genre, taal of land. Zodra je er een hebt gevonden die je leuk vindt, open je je oren en geniet je van de muziek!
Daarnaast biedt Online Radio Box een paar browse-opties. U kunt bladeren op staat, land, stad, enz. U kunt ook bladeren op genretag, wereldwijde en nationale hitlijsten, lijsten die nu worden afgespeeld en topnummers in specifieke genres. Als Online Radio Box alleen stations zou bieden die u kunt streamen, zou dat voldoende zijn. Maar daar bleef het niet bij. Ze deden er alles aan om zoveel mogelijk manieren te bieden om door de wijde wereld van radio te bladeren. Dat is alles wat ik echt ooit vraag op een site - om een stapje extra te zetten.

Tevreden

Ik heb alle functies van Online Radio Box al in detail beschreven. Ik wil echter herhalen wat ze hier te bieden hebben in een handige lijst:
Met behulp van onze app kunt u eenvoudig elk FM- of AM-radiostation live streamen, waar ook ter wereld.
of postcode. U kunt zoeken naar stations op genre, taal, land, staat, stad of postcode op onze stationszoeker.
Als u stations aan uw favorietenlijst wilt toevoegen, tikt u op de drie regels in de linkerbovenhoek van het scherm.
om anderen te helpen beslissen naar welk station ze willen luisteren Ik schrijf en lees stationsrecensies om anderen te helpen beslissen naar welk station ze willen luisteren.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik was aangenaam verrast om te ontdekken dat de Online Radio Box-app een app heeft. Om de een of andere reden had ik dit niet verwacht, en het maakt mijn liefde voor deze site alleen maar enthousiaster. De app is behoorlijk spartaans - er is helemaal niets flitsends of heel overdadig ontworpen. Het heeft gewoon een lijst met stations, genres, favorieten en een basisaudiospeler. Er zijn geen franje, alleen radio.

Prijzen en plannen

Zowel de site als de app zijn gratis te gebruiken. Er zijn advertenties, maar die zijn niet zo invasief of frequent. En ze onderbreken de stream niet (deze advertenties staan natuurlijk los van de commercials die radiostations gewoon zijn om tussen uitzendingen door te spelen). Ze zijn strikt visueel.
Dat gezegd hebbende, kunt u de app upgraden naar een Pro-abonnement om van de advertenties af te komen. Dit is een in-app aankoop voor $ 4,99 en het is een goede deal als je het mij vraagt. Zeker gezien alles wat Online Radio Box doet voor radioliefhebbers.

Suggesties die ik heb voor Online Radio Box

: Ik denk dat Online Radio Box luisteraars meer datazichtbaarheid moet geven. Ik vind het niet leuk dat de meeste radiostations op Online Radio Box geen gegevens over nummers of artiesten zichtbaar hebben. Dit maakt het moeilijk om te zien wat er wordt afgespeeld en het zou echt cool zijn als Online Radio Box luisteraars toestaat om deze informatie bij te werken.
Dus als u op zoek bent naar een online streaming radio-oplossing die goed werkt, is Online Radio Box zeker de moeite van het bekijken waard. Over het algemeen denk ik dat Online Radio Box een geweldige manier is om online naar de radio te luisteren. Of je nu je favoriete stations vanuit huis wilt streamen of wilt afstemmen op een radiostation in Guam, het is gemakkelijk met Online Radio Box. Afgezien van het feit dat informatie over nummers en artiesten leuk zou zijn, doet de app vrijwel al het andere goed als het gaat om het streamen van live radio. Dus als u op zoek bent naar een online streaming radio-oplossing die goed werkt, is Online Radio Box zeker de moeite van het bekijken waard.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Online Radio Box

live voetbal radio

online radio maken gratis

"iheart studios"

"iheart"

box radio online

online radio box

online radiobox

onlineradiobox

radio box

radio box app

radio box app download

radio live voetbal

radio online box

radioboxonline

voetbal radio live

Online Radio Box Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Online Radio Box is een geweldige manier om naar traditionele radiostations van over de hele wereld te luisteren. Het enige dat u nodig hebt, is een computer en een internetverbinding, en u kunt afstemmen op uw favoriete stations, waar u ook bent. Bovendien kunt u met de aangepaste ervaring bladeren op genre, favorietenlijsten maken en stations beoordelen. Het is echt gemakkelijk om van te genieten! Ik raad Online Radio Box aan als je op zoek bent naar een manier om altijd en overal naar traditionele radiostations te luisteren.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op