Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Orlando City Stadium

Exploria Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is gelegen in het zuidelijke centrale gebied van de stad en heeft een capaciteit van 25.500 zitplaatsen. Exploria Stadium is het onlangs geopende nieuwe voetbal-specifieke stadion van Orlando City. Het is gelegen in het zuidelijke centrale gebied en heeft een capaciteit van 25.500 personen.

Orlando City Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 zitplaatsen en bevindt zich in het Downtown Central Business District in Orlando, Florida. Exploria Stadium is het onlangs geopende voetbalspecifieke stadion van Orlando City. Het was onderdeel van het voorstel voor Orlando City om in 2015 toe te treden tot de MLS. Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 zitplaatsen en bevindt zich in het Downtown Central Business District in Orlando, Florida. In 2015 werden de plannen voor een nieuw stadion bekend gemaakt. Kort daarna begonnen de bouwwerkzaamheden. Orlando City speelde zijn eerste twee seizoenen in MLS in de Orlando Citrus Bowl voordat het in 2017 naar het nieuwe Orlando City Stadium verhuisde. Het stadion was aanvankelijk gepland om 19.000 zitplaatsen te hebben, maar dit aantal werd later verhoogd tot 25.500 vanwege de sterke opkomst in de eerste twee MLS-seizoenen van Orlando City. Het stadion was het eerste in de MLS met een staanplaats. Het werd volledig privaat gefinancierd. Orlando City Stadium werd officieel geopend op 24 februari 2017 en de eerste wedstrijd, een competitiewedstrijd tussen Orlando City en New York City FC, werd een paar weken later op 5 maart gespeeld. Het stadion werd in 2019 omgedoopt tot Exploria Stadium na een sponsordeal.

Manieren om naar Exploria Stadium te reizen

Exploria Stadium ligt in het centrum van Orlando, op slechts een korte loopafstand van het centrum van Orlando. Het is slechts 10 minuten lopen naar het stadion vanaf het Amway Center. Adres: 655 W Church St., Orlando

Orlando City-tickets

Orlando City tickets zijn online te koop via Ticketmaster. Orlando City is regelmatig uitverkocht, dus vooraf reserveren wordt sterk aanbevolen. . Tickets kunnen kosten van $ 25,00 voor een stoel in een van de bovenhoeken tot $ 214,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Tickets voor een centrale plek aan de andere kant variëren van $ 54,00 tot $ 84,00.

Exploria Stadion tours

Orlando City biedt rondleidingen door het stadion met een spelerstunnel, kleedkamers, persruimte en VIP-ruimtes. Rondleidingen duren ongeveer 45 minuten. Rondleidingen lopen de meeste dinsdagen en donderdagen om 15.00 uur. Tickets kosten $20,00 en zijn online te boeken.

Foto's van Exploria Stadium

Ik bezocht het park met mijn vrienden vandaag. Het was echt leuk! Er waren zoveel verschillende dingen te doen en iedereen in het park was zo vriendelijk. Ik kan niet wachten om de volgende keer terug te gaan. Foto credits: Porsche997SBS & elisfkc

Relevante internetlinks

De officiële website van Orlando City SC is Orlandocitysc.com, terwijl visitororlando.com is gewijd aan het verstrekken van informatie over attracties in Orlando, Florida. Ik ging naar de wedstrijd Orlando City vs Seattle Sounders en tickets waren gemakkelijk online verkrijgbaar en vervolgens via mijn telefoon te gebruiken. Ik liep vanaf het busstation (ongeveer 15 minuten) en het stadion is erg mooi en modern. Het spel zelf was rustig goed, maar de sfeer was slecht vanuit Europees perspectief. Ik ging naar de wedstrijd Orlando City vs Seattle Sounders. Het ticket was gemakkelijk online verkrijgbaar en vervolgens werd het via mijn telefoon gebruikt. Ik liep vanaf het busstation (ongeveer 15 minuten). Het stadion is erg mooi en modern. Het spel zelf was rustig goed, maar de sfeer was slecht vanuit Europees perspectief.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Orlando City Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Orlando City Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Orlando City Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Orlando City Stadium

Exploria Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is gelegen in het zuidelijke centrale gebied van de stad en heeft een capaciteit van 25.500 zitplaatsen. Exploria Stadium is het onlangs geopende nieuwe voetbal-specifieke stadion van Orlando City. Het is gelegen in het zuidelijke centrale gebied en heeft een capaciteit van 25.500 personen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op