Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Parken

Telia Parken: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Telia Parken is het grootste voetbalstadion van Denemarken. Het is de thuisbasis van FC Kopenhagen en de standaard speellocatie van het Deense nationale team.

Parken

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Telia Parken is het grootste voetbalstadion van Denemarken en de standaard speellocatie van het Deense nationale team. Het stadion is gebouwd in 1987 en heeft een capaciteit van 33.804 personen. Parken werd gebouwd op de plaats van het vorige nationale stadion van Denemarken, Idrã¦tspark. Het oude stadion werd in 1990 gesloopt en het nieuwe stadion werd in 1992 opgeleverd. Alleen de oude hoofdtribune bleef onderdeel van het nieuwe stadion. Omdat het veld echter 90 graden was gedraaid, werd het een van de korte uiteinden. Verder werden de 16 onderste rijen stoelen verwijderd om ruimte te maken voor een podium om concerten te organiseren. Door een uitgebreide renovatie paste het bij de nieuwe tribunes. Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 1 september 1992 en werd omgedoopt tot Parken omdat het oude stadion door de meeste mensen toch al zo werd genoemd. In 1994 werd de bekerfinale van de Beker der Bekerwinnaars tussen Arsenal en Parma gespeeld. Zes jaar later, in 2000, werd de UEFA Cup-finale tussen Galatasaray en Arsenal gespeeld. Tussen 2007 en 2009 werd de oude tribune gesloopt en vervangen door een nieuwe tribune. Dit verminderde de capaciteit van het stadion, maar verhoogde het aantal bedrijfs- en VIP-faciliteiten. In 2014 werd het stadion omgedoopt tot Telia Parken in een sponsordeal met communicatiebedrijf Telia. Telia Parken is geselecteerd als een van de speellocaties voor het EK dat in heel Europa zal plaatsvinden, met drie groepswedstrijden in de eerste ronde en één ronde van 16 wedstrijden.

Manieren om naar Telia Parken te reizen

Telia Parken ligt ten noorden van het centrum van Kopenhagen. Het ligt op ongeveer 4 kilometer van het centraal station en op 2,5 kilometer van de noordelijke delen van het stadscentrum, de Kastellet-citadel en het standbeeld van de kleine zeemeermin. Parken ligt vlakbij het treinstation van Ãsterport. Vanaf het centraal station van Kopenhagen vertrekken om de paar minuten treinen naar Ãsterport. Vanaf daar volgt u de hoofdader Ãsterbrogade noordwaarts om bij het stadion te komen. De wandeling duurt ongeveer 15 minuten. Het stadion ligt op slechts een paar minuten lopen. Vanaf het Stadhuisplein neemt u bus 14 in de richting van Svanemã ̧llen. Stap uit bij halte Trianglen en loop 10 minuten over de Ãster Allé noordwaarts richting het stadion. Lijn 1A en 3A stoppen ook bij Trianglen. Adres: Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København Ø

Eten, drinken en slapen in de buurt van Telia Parken

In de buurt is de wijk Nyhavn met zijn cafés©en bars, evenals het centraal station. Telia Parken ligt in een woonwijk. Het grenst aan Fã¦lledparken, een aangenaam park op een zomerse dag en heeft cafés in de buurt. In de buurt is de wijk Nyhavn met zijn cafés en bars, evenals het centraal station. De Ãsterbrogade avenue, die ten oosten van het stadion loopt, is bekleed met winkels en restaurants. Het is duidelijk dat de opties verbleken in vergelijking met die in het centrum van Kopenhagen. Hotel Rye ligt op korte loopafstand van het stadion. Het is een eenvoudig hotel met goede recensies. First Hotel Ãsterport is een vergelijkbaar alternatief dat zich in de buurt van het treinstation van Ãsterport bevindt, dus het is ook gemakkelijk om naar het stadscentrum te lopen. Voor alle hotels in de buurt van Parken klik hier. Verblijft u in het centrum van Kopenhagen? Het werkt prima, er zijn veel hotels rond het centraal station. Vanaf daar kunt u een trein nemen naar Ãsterport.

FC Kopenhagen Tickets

Tickets voor FCK-wedstrijden kunnen online worden gekocht, of in de FCK Fanshop in het stadion. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa op de dag van de wedstrijd. FC Kopenhagen is meestal niet uitverkocht, behalve de derby tegen Brondby. Tickets kosten DKK 135,00 voor een stoel achter het doel, of DKK 185,00 voor een stoel aan de lange kant. Als je je tickets op de dag van de wedstrijd koopt, kosten ze DKK 40,00 meer. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]

Relevante internetlinks

De website van F.C. Kã ̧benhavn, de website van Parken en de toeristische informatiewebsite VisitCopenhagen in Kopenhagen hebben allemaal officiële websites. Moviatrafik biedt informatie over kopenhagen bussen en het openbaar vervoer routes. Rejseplanen is een ov-reisplanner. In Kopenhagen spreekt letterlijk iedereen Engels! Ik ben nog nooit op zo'n plek geweest. De stad is prachtig en het stadion is een leuke plek om te bezoeken. Ik liep vanaf het station en zag de grond aan mijn linkerkant. Kopenhagen is een prachtige stad met een leuk stadion om te bezoeken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Parken
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Parken
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Parken
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Parken

Telia Parken: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Telia Parken is het grootste voetbalstadion van Denemarken. Het is de thuisbasis van FC Kopenhagen en de standaard speellocatie van het Deense nationale team.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op