Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Peacock Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Peacocktv.com is de thuisbasis van de nieuwe NBC-streamingdienst, Peacock. NBC is al lange tijd een leverancier van inhoud van hoge kwaliteit voor zijn kijkers, en die traditie geldt voor Peacock. Met al je favoriete NBC-shows, klassieke films, nieuwe originele Peacock-inhoud, nieuws en live sport, is er veel om van te houden over dit platform. Maar is het je geld eigenlijk wel waard? Kom vandaag nog mijn review van Peacock bekijken om erachter te komen!

Peacock

peacock nederland

nbc kijken nederland

npo start plus storing

peacock belgie

peacock den bosch

peacock nederlands

peacock streaming nederland

peacock tv nederland

yelo play chromecast

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

peacocktv.com

De televisie-industrie worstelde enorm om gelijke tred te houden met de veranderende getijden van het internet, waarbij computerschermen uiteindelijk televisies inhaalden als de primaire bron van entertainment voor veel mensen.
Sommige bedrijven, zoals Netflix, wilden zich graag positioneren in de voorhoede van de streamingrevolutie. Ze verspilden geen tijd aan het maken van de overstap van het aanbieden van dvd-verhuur via de postdienst naar zichzelf ondersteunen als het bedrijf waarvan de naam synoniem is met streaming zelf. Of ze nu van plan zijn om Netflix, Hulu of Amazon Prime Video te kijken, mensen gebruiken vaak gewoon "Netflix" als de handige afkorting voor het streamen van tv of films - het best weerspiegeld in de salacious zin "Netflix en chill?"
In 2020 hebben veel traditionele kabelnetwerken zich aangepast aan de tijd door live en on-demand tv-streaming rechtstreeks op hun websites in te sluiten. Sommigen zijn zelfs zo ver gegaan om hun eigen premium streamingplatforms te creëren om te concurreren met Netflix. HBO is een goed voorbeeld van een traditioneel netwerk dat snel de kloof tussen tv en internet overbrugde.
Disney Plus, de premium streamingdienst van NBC, is eerder deze maand gelanceerd.
Eerlijk gezegd, als een traditioneel tv-netwerk zijn eigen streamingplatform verdient, zou het NBC moeten zijn. Ze pompen al bijna 100 jaar kwaliteitstelevisie uit en ze zijn een van de weinige kanalen die ik af en toe van de oude tv veeg. Er zijn maar heel weinig shows die ik me gedwongen voel om live te kijken terwijl ze worden uitgezonden, en NBC zendt er verschillende uit.
Peacock is veel meer dan alleen de originele inhoud van NBC. Het biedt duizenden uren aan gesyndiceerde films en tv-programma's, waardoor het een levensvatbaar alternatief is voor Netflix of Hulu. Sterker nog, het zou me niet verbazen als Peacock er niet vandoor gaat met een aanzienlijk deel van het kijkerspubliek van Netflix - al was het maar omdat The Office binnenkort exclusief beschikbaar is op Peacock vanaf 1 januari 2021 (wanneer de show wordt teruggetrokken uit zijn oude thuisbasis Netflix).
Naast al je favoriete originele NBC-shows, evenals honderden gesyndiceerde tv-series en klassieke films, biedt Peacock een echt unieke mix van inhoud - inclusief live sportevenementen, een dagelijkse dosis nieuws (van NBC, CNBC, MSNBC en E! Nieuws), en nieuwe originele Peacock exclusieve serie. Inhoudelijk (zowel qua kwaliteit als kwantiteit) begint Peacock er best aantrekkelijk uit te zien, nietwaar?
Ik ga Peacock reviewen, een nieuwe streamingdienst die steeds populairder wordt. Er zijn veel dingen om te behandelen, dus laten we beginnen met wat ze aanbieden. Ze hebben films, tv-programma's en muziek, zodat je kunt kijken wat je maar wilt. De kosten per maand zijn $ 8,99, maar als u zich voor een jaar aanmeldt, is dit slechts $ 59,99. Ik denk dat het de moeite waard is om te bekijken, dus probeer het eens!

Ontwerpen

Ik hou echt van het strakke, moderne ontwerp van Peacock. Het is gelikt en het is vrij intuïtief. Ik hou van de manier waarop het eruit ziet - in feite zou ik zo ver gaan om te zeggen dat het de best uitziende premium streamingdienst is die er op dit moment is. Het ziet er ongeveer zo uit als ik had verwacht dat Apple TV eruit zou zien - met zijn zeer strakke lijnen en app-achtige navigatiestijl (blader door de secties van de service door op een van de 9 tabbladen bovenaan de pagina te klikken: Kanalen, Bladeren, Aanbevolen, Tv-programma's, Films, Kinderen, Nieuws, Sport of Latino).
Ik denk dat de bruikbaarheid van peacock's inhoud een beetje ontbreekt. Er is geen 'skip' of 'next episode' knop, wat het bingen van je favoriete comfortshows vervelender maakt dan het zou moeten zijn. Je moet de moeite nemen om terug te keren naar de afleveringenlijst (die ook niet gemakkelijk toegankelijk is tijdens het bekijken van inhoud) elke keer dat je vooruit wilt springen in een serie.
Kortom, ik zou zeggen dat Peacock er geweldig uitziet, maar dit gaat ten koste van de bruikbaarheid.

Inhoud en functies

Peacock compenseert zijn tekortkomingen in de bruikbaarheid door inhoud van hoge kwaliteit te bieden, evenals een breed scala aan NBC-shows. Vanaf volgend jaar is Peacock de enige streamingdienst waar je amerika's twee favoriete komedies kunt bekijken: The Office en Parks and Rec. Daarnaast heeft Peacock elke andere NBC-show die je maar kunt bedenken.
Ik zie dat Peacock veel inhoud biedt, waaronder films, nieuws, originele shows en live sportevenementen. Ik denk dat het belangrijker is om na te denken over de toekomst bij de beslissing om je al dan niet aan te melden voor Peacock. De meeste NBC-shows die op Peacock staan (en sommige films) zijn momenteel beschikbaar op andere streamingdiensten. Dus ik denk dat Peacock volgend jaar echt zijn veren zal waaieren wanneer veel van die shows nergens anders beschikbaar zullen zijn.

Mobiele en desktopervaring

Deze app moet enkele problemen oplossen. Nogmaals, het ziet er leuk uit, maar de functionaliteit is niet geweldig. Er is bijvoorbeeld geen mini-schermstreaming waarmee u inhoud kunt blijven bekijken terwijl u naar iets anders bladert. Er zijn ook veel recensies in de App Store die beweren dat de live streaming-kwaliteit niet geweldig is.
Mijn grootste klacht over de service is de apparaatbeperkingen. Het is niet beschikbaar op Roku of Firestick en het lijkt er niet op dat er plannen in de maak zijn voor een van deze platforms om Peacock binnenkort te verwelkomen. Als u echter een Vizio- of LG-smart-tv, Android TV, Xbox One of Chromecast gebruikt, kunt u ten volle genieten van Peacock.

Prijzen en plannen

Peacock is een streamingdienst die adverteert met de mogelijkheid om gratis inhoud te streamen zonder dat een creditcard vereist is. De gratis versie van Peacock bevat echter slechts beperkte inhoud. Als u de volledige Peacock-ervaring wilt, moet u $ 4.99 / maand betalen voor de Premium Plus-abonnementsoptie, die advertenties verwijdert.
Met andere woorden, de service biedt geen maandelijkse betalingen, maar brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van de live sportstreaming.

Suggesties die ik heb voor Pauw

Eerlijk gezegd denk ik dat Peacock meer bruikbaarheids- en functionaliteitstests zou moeten doen. Misschien zelfs nog een paar focusgroepen uitvoeren om echt vast te leggen wat mensen van hun streamingdienst willen. Het is moeilijk om Peacock leuk te vinden, hoe hard ik ook probeer, maar ik hoop dat ze in de komende maanden enkele van de tekortkomingen kunnen verbeteren als het gaat om bruikbaarheid.
Peacock moet echt werken aan zijn toegankelijkheidsprobleem. Eerlijk gezegd hadden ze dit al lang voordat ze van start gingen geregeld moeten hebben. Het feit dat ik Peacock niet kan streamen op mijn Roku TV is onacceptabel.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Peacock

peacock nederland

nbc kijken nederland

npo start plus storing

peacock belgie

peacock den bosch

peacock nederlands

peacock streaming nederland

peacock tv nederland

yelo play chromecast

Peacock Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Peacocktv.com is de thuisbasis van de nieuwe NBC-streamingdienst, Peacock. NBC is al lange tijd een leverancier van inhoud van hoge kwaliteit voor zijn kijkers, en die traditie geldt voor Peacock. Met al je favoriete NBC-shows, klassieke films, nieuwe originele Peacock-inhoud, nieuws en live sport, is er veel om van te houden over dit platform. Maar is het je geld eigenlijk wel waard? Kom vandaag nog mijn review van Peacock bekijken om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op