Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Miejski Legii Warszawa: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het oude en vervallen stadion werd vervangen door een gloednieuw stadion, Stadion Miejski Legii Warszawa, ook bekend als Polish Army Stadium of Pepsi Arena.

Pepsiarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd voltooid in juli 2003 en heeft een capaciteit van 50.004 toeschouwers. Het Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszalka J. Pilsudskiego, ook bekend als Stadion Wojska Polskiego w Warszawie (Pools legerstadion), werd gebouwd ter vervanging van het oude en vervallen stadion van Legia met dezelfde naam. Het stadion werd voltooid in juli 2003 en heeft een capaciteit van 50.004 toeschouwers. De eerste plannen voor het nieuwe stadion werden gemaakt in de jaren 1990, maar vanwege enkele problemen met het eigendom van het land (eigendom van het Poolse leger), duurde het tot 2008 voordat de bouw daadwerkelijk begon. De capaciteit van het stadion is 45.000 mensen. Het stadion dat voorheen bekend stond als Pepsi Arena is omgedoopt tot Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszalka J. Pilsudskiego.

Manieren om naar Stadion Miejski Legii Warszawa te reizen

Het stadion voor het voetbal (voetbal) team, Legia Warschau, ligt in het zuiden van Warschau, ongeveer drie kilometer van het oude stadscentrum en op een vergelijkbare afstand van het centraal station en het Paleis van Cultuur. De Pepsi Arena ligt dicht bij de zuidelijke rand van Nowy Swiat Street, een van de populairste bar- en restaurantgebieden van Warschau. Het centraal station is bereikbaar met bus 107. Neem de bus bij metrohalte Centrum (op 5 minuten lopen van het treinstation) richting Kierbedzia. Stap uit bij halte Rozbrat of Legia-Stadion. De busrit duurt ongeveer 10 minuten en bussen rijden elke 15 minuten. Vanuit de oude stad kunt u bus 185 nemen. Neem de bus vanaf de weg die langs de rivier de Wisla loopt, in de richting van Ursynów Zach. Stap na ongeveer 7 minuten uit bij halte Legia-Stadion. Bussen rijden elke 15 minuten. Adres: ul. ?azienkowska 3, 00-449 Warschau

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadion Miejski Legii Warszawa

Het stadion van de voetbalclub WrocÅaw, Miejski Stadion Legii Warszawa, ligt in een woonwijk omringd door parken en andere sportfaciliteiten. Het gebied net ten noorden van het stadion staat vol met buitenlandse ambassades en aan de zuidkant ligt ?azienki Park (en ?azienki Palace), een van de populairste parken van de stad. De Rivier de Wisla loopt een paar honderd meter naar het oosten. Er is niet veel entertainment rond het stadion, maar de bar en het restaurant rond Nowy Swiat zijn beloopbaar. Er zijn geen hotels direct in de buurt van het stadion, afgezien van Hotel Lazienkowski, hoewel het verder uit het centrum ligt. Er zijn echter tal van huurappartementen en een paar eenvoudige hostels voor mensen met een beperkt budget. Iets verderop is er het Sheraton voor degenen die zich een uitspatting kunnen veroorloven. Klik hier voor alle hotels en appartementen in de buurt van Stadion Miejski Legii Warszawa. Het is misschien een goed idee om dichter bij het centrum in de buurt van Nowy Swiat te blijven. De boutique B&B Royal Route Residence, Mamaison Residence Diana en Moon Hostel krijgen zeer goede beoordelingen, terwijl het Mercure Warszawa, Hotel Metropol en het Novotel Warszawa goedkopere opties zijn. Klik hier om alle hotels in de buurt van Nowy Swiat te bekijken en hier voor alle hotels in Warschau.

Legia Warschau Tickets

Tickets voor Legia-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de kassa's van de Pepsi Arena of bij een andere outlet in Polen. Fans hebben een "Legia Fan Card" nodig om tickets te kunnen kopen. Deze zijn te verkrijgen bij het "Fan Service Point" in de buurt van het stadion. Buitenlanders kunnen tickets kopen zonder id, gewoon door bij de kassa te verschijnen. Tickets kunnen ook worden gekocht op de dag van de wedstrijd, hoewel ze geen fankaart vereisen. . Legia heeft de tickets voor hun wedstrijden in twee categorieën verdeeld. De goedkoopste tickets in categorie 2 kosten PLN 33,00 voor een stoel achter het doel en PLN 90,00 voor een centrale bovenste laag stoel aan de lange zijden. Tickets in categorie 1 variëren van PLN 48,00 tot PLN 120,00. Een plattegrond vind je hier.

Relevante internetlinks

Op zoek naar informatie over het openbaar vervoer in Warschau? Bekijk Legia.com - de officiële website van KP Legia Warszawa.Warszawa.pl â of Jakdojade.pl â de reisplanner die speciaal voor inwoners van Warschau is gemaakt! En als je informatie nodig hebt over ZTM-bussen en -treinen in Warschau, ga dan naar ZTM.waw.pl! Zoals de recensie hierboven al aangaf, zat de bus vol en waren de Legia-fans in volle stem, ook al waren ze net geslagen. Het is misschien het beste om na de wedstrijd een half uur te wachten om weer de stad in te gaan. 10 van de 10 en laat Premier League eruit zien als een grote rip-off?. één grote zwendel?. Omdat de bus vol zat en de Legia-fans vol in stem waren, is het misschien het beste om een half uur na de wedstrijd te wachten om weer de stad in te gaan. De score was 10 op 10 en zorgde ervoor dat de Premier League eruit zag zoals het is?. één grote afzetterij!. Wojciech schreef: Het is een geweldige grond. De ondersteuning is geweldig. Ik ging naar de wedstrijd tegen Legia-Gornik. Ik kocht mijn ticket op de dag voor 42 Poolse zloty's. Een busrit bracht me 15 minuten van het stadscentrum. De bussen zijn erg druk op de heen- en terugweg. Legia verkoopt ook wedstrijddagprogramma's voor 5 Poolse zloty's. Het stadion is echt een bezoek waard. De grond is prachtig en de ondersteuning is geweldig. Ik ging naar de wedstrijd tussen Legia-Gornik en kocht die dag mijn kaartje voor 42 Poolse zloty's. Een ritje met de bus kostte me 15 minuten van het stadscentrum. De bussen zijn erg druk op de terugweg, maar Legia verkoopt wel wedstrijddagprogramma's voor 5 Poolse zloty's. Het stadion is zeker een bezoek waard, vooral als je een fan bent van beide kanten!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Pepsiarena

Stadion Miejski Legii Warszawa: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het oude en vervallen stadion werd vervangen door een gloednieuw stadion, Stadion Miejski Legii Warszawa, ook bekend als Polish Army Stadium of Pepsi Arena.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op