Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Petrovsky Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Petrovsky Stadium werd geopend op 26 juli 1925. Voetbalwedstrijden werden er twee weken later voor het eerst gespeeld toen een team uit Sint-Petersburg (Leningrad) het opnam tegen een team uit Charkov (5-1).

Petrovsky

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Petrovsky Stadium werd geopend op 26 juli 1925. De eerste voetbalwedstrijd werd twee weken later gespeeld toen een team uit Sint-Petersburg (Leningrad) het opnam tegen een team uit Charkov (5-1). Omdat Vladimir Lenin slechts een jaar eerder was overleden, werd het stadion ter ere van hem het V. Lenin-stadion genoemd. Tegen de tijd dat het werd uitgebreid tot de huidige capaciteit van 40.000 in 1933, had het stadion zijn oorspronkelijke limiet al bereikt. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het stadion zwaar beschadigd omdat het reserveveld werd gebruikt voor luchtafweergeschut. Het duurde tot 1957 voordat het stadion werd gereconstrueerd, omdat de stad zich vooral richtte op de bouw van het enorme Kirov-stadion. Het Leninstadion had een capaciteit van iets meer dan 30.000 toen het werd herbouwd. Er werden echter weinig voetbalwedstrijden gespeeld, want Zenit speelde zijn thuiswedstrijden in het Kirov-stadion. Het stadion onderging een laatste grote renovatie in de late jaren 1970. Het werd gerenoveerd om klaar te zijn voor de Olympische Spelen van 1980, waarin het verschillende wedstrijden van het voetbaltoernooi organiseerde en diende als trainingsbasis. In 1992 werd het stadion omgedoopt tot Petrovsky Stadium en als onderdeel van de renovatie werd de capaciteit teruggebracht tot het huidige totaal. Kort daarna maakte Zenit er zijn permanente thuis van. Het Petrovsky-stadion was nog vrij oud en in 2008 begon Zenit met de bouw van het nieuwe Stadion van Sint-Petersburg op de plaats van de voormalige Kirov. Vanwege verschillende vertragingen werd een initiële voltooiingsdatum van 2009 verschillende keren naar achteren geschoven en werd het nieuwe stadion pas in april 2017 voltooid. (foto's van het huidige Petrovsky Stadion hieronder)

Manieren om naar Petrovsky Stadium te reizen

Het Petrovsky-stadion ligt vrij dicht bij het centrum van Sint-Petersburg. Het ligt iets meer dan 2 kilometer ten noordwesten van de Hermitage, maar verder van de treinstations van Sint-Petersburg ten zuiden van het centrum (ongeveer 6 kilometer). Vanaf de Hermitage en het Paleisplein is het slechts een korte wandeling naar het stadion. Steek de brug over de rivier de Neva over tegenover het Paleisplein en neem vasilevsky-eiland als uw route. 200 meter later verlaat u vasilevsky-eiland opnieuw via de volgende brug over de tweede tak van de rivier. Houd parallel aan de rivier links aan en na een paar honderd meter zie je het stadion voor je. Het stadion is bereikbaar met de metro. Station Sportivnaya, dat op lijn 5 ligt, ligt dicht bij het stadion. Lijn 5 kan worden genomen vanaf de zuidelijke rand van het stadscentrum bij station Sadovaya of bij het treinstation Vitebskii (metrostation Zvenigorodskaya). Lijn 40 verbindt het stadion met de Belorussky Railway Terminal. Adres: Petrovsky Stadium, 2-G, Petrovsky Island, St. Petersburg

Eet, drink en slaap in de buurt van Petrovsky Stadium

Petrovsky Stadium ligt op een eiland met Petrovsky Park en andere sportfaciliteiten die deel uitmaken van Petrovsky Sports Complex. Het stadion ligt in een dichtbevolkt stedelijk gebied en helaas zijn er weinig restaurants of cafés in de buurt. Toch is het eigenlijke centrum van Sint-Petersburg niet ver weg en biedt het nog veel meer mogelijkheden. Er zijn veel hotels in de omgeving van het stadion. Enkele mid-range opties zijn Hotel Petrovskiy, Amulet Hotel, Hotel Kadetskaya en Shelfort Hotel. Tot de high-end opties behoren het Sharf Hotel en het 5-sterrenhotel Sokos Palace Bridge. Op zoek naar hotels in de buurt van Petrovsky Stadium? Je kunt ze hier vinden en andere opties in het centrum van Sint-Petersburg verkennen als je ze nodig hebt.

Gerelateerde internetlinks

De officiële website van FC Zenit, het toeristische portaal van Petersburg en de website van de metro van Sint-Petersburg zijn allemaal geweldige bronnen voor bezoekers van de stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Petrovsky
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Petrovsky
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Petrovsky
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
20 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
8 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1
Speeldag 11
Vandaag
15:00
1
1

Populaire zoekopdrachten

Petrovsky

Petrovsky Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Petrovsky Stadium werd geopend op 26 juli 1925. Voetbalwedstrijden werden er twee weken later voor het eerst gespeeld toen een team uit Sint-Petersburg (Leningrad) het opnam tegen een team uit Charkov (5-1).

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op