Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Philips Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Philips Stadion is sinds de oprichting van de club in 1913 de thuisbasis van PSV Eindhoven. Het is een prachtig stadion dat altijd vol zit met fans die hun team steunen.

Philipsstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd oorspronkelijk gebouwd met een capaciteit van 18.000, maar is in de loop der jaren verschillende keren gerenoveerd en uitgebreid tot de huidige capaciteit van 74.512 zitplaatsen. Het Philips Stadion is sinds de oprichting van de club in 1913 de thuisbasis van PSV Eindhoven. Het werd officieel geopend op 13 augustus 1913 met een aftrap door de 8-jarige Frits Philips, zoon van Philips Electronics-oprichter Anton Philips en toekomstige livelong PSV-fan. Het stadion werd oorspronkelijk gebouwd met een capaciteit van 18.000, maar is in de loop der jaren verschillende keren gerenoveerd en uitgebreid tot de huidige capaciteit van 74.512 zitplaatsen. Het Philips Stadion was aanvankelijk een kaal veld en het duurde tot 1916 voordat de eerste houten tribune werd gebouwd. In de volgende decennia breidde het stadion zich geleidelijk uit, wat resulteerde in een capaciteit van ongeveer 22.000 in de naoorlogse periode. De nieuwe hoofdtribune was de laatste die in 1977 werd voltooid, maar ook de eerste die in 1988 opnieuw werd herbouwd toen scheuren in het beton werden gevonden. De nieuwe tweeledige hoofdtribune had ruime bedrijfsfaciliteiten en gold in die tijd als de modernste van Nederland. In de volgende zes jaar ging de bouw verder op de twee tribunes aan de uiteinden van het stadion en uiteindelijk aan de andere kant. Het Philips Stadion werd geselecteerd als een van de speellocaties van het Euro 2000-toernooi, waar drie groepswedstrijden in de eerste ronde plaatsvonden. Het stadion had destijds een capaciteit van iets meer dan 30.000 mensen. Dit aantal nam later toe toen de bovenste lagen aan de zuidkant met elkaar werden verbonden. Dit jaar organiseert het Philips Stadion de UEFA Cup-finale tussen Sevilla en Manchester United.

Manieren om naar Philips Stadion te reizen

Philips Stadion ligt vlakbij het centrum van Eindhoven, wat betekent dat het slechts 5-10 minuten lopen is van de belangrijkste winkelstraten van Eindhoven en het centraal station. Na het verlaten van het treinstation slaat u rechtsaf en volgt u de laan totdat u het stadion voor u ziet. Als je met de auto komt, vind dan je weg naar het centrum van Eindhoven. De meeste parkeergarages in het stadscentrum liggen op loopafstand van het stadion. Als je vanaf Eindhoven Airport komt, neem dan bus 401 naar het centraal station en stap uit bij halte Philips Stadion. De rit duurt ongeveer 20 minuten. Adres: Frederiklaan 10a, 5616 NH Eindhoven

Eten, drinken en slapen in de buurt van Philips Stadion

Het centrum van Eindhoven is centraal gelegen, dus er zijn tal van bars en restaurants in de buurt. Het uitgaansgebied rond Stratumseind ligt aan de zuidrand van het centrum, op ongeveer een kwartier lopen van het stadion. Er zijn meer bars en restaurants rond de Kleine Berg, Markt of het centraal station, die allemaal nog dichter bij het stadion liggen. Wilt u verblijven in een van de hotels in de buurt van het Philips Stadion? U kunt kiezen uit een van deze etablissementen, die allemaal op loopafstand van het stadion liggen. Klik hier om een uitgebreide lijst van hotels in de buurt te bekijken.

PSV-tickets

Kaarten voor PSV-wedstrijden zijn online te koop, of in de fanworld PSV-winkel in het stadion. Als je kaartjes wilt kopen voor een wedstrijd van PSV, controleer dan zeker de clubkaartvereisten op de officiële PSV-website. Als er op de dag van de wedstrijd nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen fans deze vanaf twee uur voor de aftrap aan de poort kopen. Wel gelden dezelfde clubkaartvereisten. Het PSV-loket biedt speciale arrangementen voor buitenlanders met onder meer een wedstrijdticket, cadeaubon voor de PSV-winkel en een cadeaubon voor eten of drinken voor in het stadion. Deze pakketten zijn duurder dan reguliere tickets en kunnen worden geboekt door [email protected] te e-mailen. Ticketprijzen voor reguliere wedstrijden variëren van $ 28 voor een stoel aan een van de uiteinden tot $ 67 voor een centrale stoel aan een van de lange zijden. De prijzen worden iets verhoogd voor een paar spraakmakende wedstrijden. Een plattegrond vind je hier. Bel voor meer informatie +31 40 2505 505 of mail naar de kassa van PSV.nl.

Philips Stadion rondleidingen

Philips Stadion biedt rondleidingen door het stadion die ongeveer 60 minuten duren en inclusief toegang tot de kleedkamers, spelerstunnel, businessclub, perscentrum, trofeeënkamer en PSV-museum. Rondleidingen worden meestal twee keer per dag aangeboden, om 13:00 en 14:00 uur. Om de huidige tourtijden te weten te komen en uw plek online te boeken, kijk op de website (in het Engels). Bel voor meer informatie +31 40 2 505 505 of e-mail [email protected] De rondleiding en museumtickets kosten 16,50 euro, museumtickets 7,50 euro.

Relevante internetlinks

Dit is de officiële website van PSV Eindhoven. De website van het VVV-kantoor is NS.nl en de treinreisinformatie en reisplanner is 9292ov.nl.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Philipsstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Philipsstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Philipsstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Philipsstadion

Philips Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Philips Stadion is sinds de oprichting van de club in 1913 de thuisbasis van PSV Eindhoven. Het is een prachtig stadion dat altijd vol zit met fans die hun team steunen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op