Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Pittodrie Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

mopolitan mensen genieten van reizen Sommige mensen vinden het leuk om naar verschillende delen van de wereld te reizen. Veel mensen, vooral mensen met een grootstedelijke levensstijl, genieten van reizen voor ontspanning of om nieuwe en interessante plaatsen te zien.

Pittodrie

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion is sindsdien hun thuis. Toen de club in 1903 fuseerde met Orion en Victoria tot Aberdeen FC, hielden ze Pittodrie als thuisstadion. Het stadion is sindsdien hun thuis. De oost- en westtribune werden begin jaren negentig volledig herbouwd, met in 1999 een nieuwe uitstand. De laatste renovatie vond plaats in 2004, toen nieuwe zitplaatsen en een stagedeelte werden toegevoegd aan de noordtribune. Tegenwoordig is Pittodrie Stadium een van de meest populaire sportlocaties in Schotland en is het de thuisbasis van zowel de Aberdeen F.C. als Hibs A.F.C. Onlangs, in 1993, werd de Beach End gesloopt en vervangen door de tweeledige Richard Donald Stand. In het midden van de jaren 2000 was Pittodrie slecht verouderd en de raad van bestuur van Aberdeen besloot de mogelijkheid van renovatie te onderzoeken. Ze realiseerden zich echter al snel dat eventuele renovaties zouden leiden tot een vermindering van de stadioncapaciteit tot ongeveer 12.000, dus bouwden ze een nieuw stadion in het zuiden van de stad. De gemeenteraad van Aberdeen keurde de plannen van de Aberdeen Arena in 2011 goed, maar vanwege verschillende kleine juridische problemen is de bouw van het stadion met een jaar vertraagd. Nu hoopt Aberdeen aan het begin van het seizoen 2014/15 zijn nieuwe stadion te bezetten. (foto's van het huidige Pittodrie Stadion hieronder)

Hoe kom je er

Pittodrie Stadium ligt ongeveer een mijl ten noorden van het centrum van Aberdeen en het is slechts een paar honderd meter van de Noordzeekust. Als u vanaf het treinstation van Aberdeen loopt, duurt het niet meer dan een half uur om King Street te bereiken. Dit zal meestal veel korter zijn dan de meeste andere locaties in het stadscentrum. Bus 3 en 4 (groene lijn) passeren het stadion op Wellington Street. Met de auto, komende van de A90 zuid, sla rechtsaf bij de tweede rotonde die de stad inkomt en volg Holburn Street. Rijd door tot de kruising met Union Street en sla rechtsaf Union Street in. Volg de weg linksaf naar King Street en ga ongeveer een halve mijl verder. Sla rechtsaf de Pittodrie-straat in. Het stadion ligt aan de rechterkant van de weg. Adres: Pittodrie Street , Aberdeen, AB24 5QH

Tickets

Tickets voor Aberdeen-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch op +44 (0) 1224 63Â 1903, of bij het ticketkantoor in het stadion. Tickets voor het Merkland End variëren van £ 18,00 tot £ 28,00, terwijl tickets voor de hoofdtribune £ 28,00 kosten. Wilt u meer informatie, bel dan +44 (0) 1224 63Â 1903.

Stadion tours

Aberdeen Football Club biedt rondleidingen door het stadion, waaronder bezoeken aan de kleedkamers, de kofferruimte, de trofeeënkamer, de directiekamer en de bedrijfsruimten. De tour loopt één keer per week op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag om 10:30 uur. Er zijn geen rondleidingen op wedstrijddagen. Reserveren is verplicht voor evenementen bij AFC. U kunt reserveren per e-mail of telefoon.

Relevante internetlinks

AFC.co.uk is de officiële website van Aberdeen FC, terwijl Aberdeen-grampian.com de officiële toeristische site is voor aberdeen city en shire. Firstgroup.com is de website met busroutekaarten en dienstregelingen voor Aberdeen City en Shire. Ik kom hier graag terug. Herinneringen aan het midden van de jaren 1970, een paar drankjes in de Pavilion bar lounge met mijn oude schoolvrienden en vervolgens op naar het "Beach end?" Magisch! Ik kom graag terug naar deze plek. Herinneringen aan het midden van de jaren 70, een paar drankjes in de Pavilion bar lounge met mijn oude schoolvrienden en vervolgens op naar het strand einde. Het is magisch!

 • Ik schreef:25 november 2014 om 23:42
Mooi stadion. Huiselijk gevoel. Net als die in Duitsland. Mooi stadion. Huiselijk gevoel. Net als die in Duitsland.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Pittodrie
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Pittodrie
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Pittodrie
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Pittodrie

Pittodrie Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

mopolitan mensen genieten van reizen Sommige mensen vinden het leuk om naar verschillende delen van de wereld te reizen. Veel mensen, vooral mensen met een grootstedelijke levensstijl, genieten van reizen voor ontspanning of om nieuwe en interessante plaatsen te zien.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op