Eredivisie
Nu
Eredivisie
Nu
Pro League
Nu
(05.)
0
(11.)
0
Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Pluto TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Pluto TV is een app waar gebruikers gratis nieuws, films, tv-programma's en sporthoogtepunten kunnen bekijken. Er zijn honderden kanalen op het netwerk en meer dan duizend uur aan on-demand content. Omdat de app gratis is, zul je zeker geen spijt krijgen van het bekijken van veel videoadvertenties tijdens de stream. Daarnaast is er niets slechts aan de app!

Pluto TV

pluto tv nederland

gratis tv app

pluto tv app

pluto tv belgië

pluto.tv app

yelo tv android tv

yelo tv chromecast

ziggo f1 voorspellen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 23.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

pluto.tv

Het kan ook worden gekocht in aanvulling op andere betaalde diensten. Grote bedrijven realiseren zich het potentieel van wereldwijde streamingplatforms en vandaag de dag vindt u streamingdiensten zoals Netflix en Prime Video die zich richten op doelgroepen van over de hele wereld. De vraag naar premium streaming content is aanzienlijk gestegen en mediaconglomeraten willen deze kans optimaal benutten. Een bepaald platform dat precies in de mix van de beste streaming-apps zit, is Pluto TV van ViacomCBS. Pluto is gepositioneerd als een gratis mobiele tv-kijk-app waarmee gebruikers gratis inhoud kunnen bekijken. Het kan ook worden gekocht in aanvulling op andere betaalde diensten.

Wat is Pluto TV?

Pluto TV is een app waarmee gebruikers gratis livestreams van meer dan 100 kanalen kunnen bekijken, waaronder premiumkanalen zoals MTV, Nickelodeon en Comedy Central. De eigenaren zijn erin geslaagd om de app gratis te houden door gebruik te maken van pre-roll advertenties. Als gebruiker die op zoek is naar gratis inhoud, kunt u zeker advertenties verdragen als u gratis premiumkanalen zoals MTV, Nickelodeon en Comedy Central wilt bekijken. Met pluto's on-demand service kunnen gebruikers films, tv-programma's en nieuws van meer dan 100 tv-kanalen bekijken.
Met de Android-app heb je een televisie-achtige ervaring direct op je mobiele scherm. Niet alleen dat, u kunt de app daadwerkelijk gebruiken om inhoud op uw tv te casten met behulp van verschillende tv-apps en Chromecast-apparaten.

Wat mag je verwachten van Pluto TV?

Pluto TV biedt uitstekende compatibiliteit en ik weet zeker dat je ten minste één apparaat hebt dat je kunt gebruiken om inhoud op deze app te bekijken. Hoewel het via een webbrowser kan worden gestreamd, kunt u rechtstreeks vanuit de app downloaden en streamen op iOS- en Android-platforms. Niet alleen dat, Pluto heeft een speciale lokale en internationale versie van de app om aan de behoeften van het publiek te voldoen. Anders dan laptops en mobiele telefoons, kunt u Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Chromecast en PlayStation 4 gebruiken om toegang te krijgen tot de app. Als je Smart TV's van Samsung, Vizio en Sony hebt, kun je ook op die apparaten streamen!

On-Demand Content

Dit punt is een blessing in disguise. Hoewel Pluto TV geen tekort heeft aan on-demand inhoud, is de service niet op elk platform beschikbaar. Van alle hierboven genoemde compatibele apparaten mist PlayStation 4 bijvoorbeeld de on-demand contentfunctie. Dus als je Fire TV, iOS, Roku, Android of Apple TV hebt, ben je klaar om te gaan, maar als het de spelconsole van Sony is, krijg je geen toegang tot de on-demand functie.

Interface vernieuwen

De Pluto TV-app heeft een schone gebruikersinterface. Het donkere thema volgt het thema dat je over het algemeen ziet in topstreamingsites. Dankzij het intuïtieve ontwerp is de toegang tot verschillende genres zoals nieuws, sport, films, komedie en entertainment naadloos. Met slechts één klik hebt u toegang tot alle gewenste inhoud. De video-on-demand heeft dezelfde UI-functies, samen met de traditionele tv-gidsfunctie waarmee u op de hoogte kunt blijven van alles wat op het platform wordt uitgezonden.

Enorme inhoudsbibliotheek

Aangezien Pluto TV een samenwerking is tussen Viacom en CBS, kunt u er zeker van zijn dat er een overvloed aan inhoud op dit platform zal zijn. Enkele populaire kanalen die je op de app vindt, zijn The Addams Family, Fear Factor, Criss Angel Mindfreak, Hillsong Channel, MTV Bloc Party, American Gladiators. Anders dan deze netwerken, vind je Awesomeness TV, de verschillende kanalen van VH1 en Pluto TV Sci-Fi. Geloof me, we hebben nog niet eens het oppervlak bekrast met deze namen, er zijn ook tal van andere topkanalen.

Pluto TV App Informatie

De nieuwste update voor de streaming-app is net een paar dagen geleden uitgebracht op 8 april 2020. Het is een zeer populaire service met meer dan 10 miljoen installaties op Android-apparaten. Als je de nieuwste Android-versies hebt, kun je streamen op de app. De grootte van de app is afhankelijk van het apparaat waarop u de app gebruikt.

Hoe krijg je toegang tot Pluto TV?

Om toegang te krijgen tot Pluto TV, download je gewoon de app op je apparaat. Het is beschikbaar op mobiele Android-apparaten, Android TV en iOS-apparaten. U kunt door het platform bladeren en zelfs inhoud streamen zonder dat u zich hoeft aan te melden.

Ontwerpen

De Pluto TV-app is een must-have voor diegenen die op zoek zijn naar de nieuwste inhoudsopties. De Pluto TV-app bracht in maart 2020 een complete revisie die de hele interface veranderde. Eerder moesten gebruikers de kanalen doorzoeken en handmatig vinden. Met de recente update is het hele proces echter gestroomlijnd, waardoor het afspelen en ontdekken van inhoud nu veel naadlozer is. Met een intuïtief ontwerp verloopt de navigatie in verschillende categorieën, zoals sport, nieuws, films, komedie en entertainment, probleemloos. Je hoeft niet langer te wieden via meer dan 250 kanalen en kunt de clips opslaan, shows markeren en inhoud toevoegen aan je volglijst. De Pluto TV-app is een must-have voor diegenen die op zoek zijn naar de nieuwste inhoudsopties.
Met de schakelopties kunt u andere categorieën bekijken terwijl u streamt. De genre-gebaseerde sorteerfunctie is een waardevolle toevoeging. En tot slot geeft de kanaalgids het platform een eigentijdse uitstraling die broodnodig was.

Tevreden

Ik hou van Pluto TV omdat het veel geweldige films, cultklassiekers en blockbusters heeft zoals Shutter Island, Batman Begins, Purple Rain, Bill & Ted's Excellent Adventure, Legally Blonde, Hellraiser, Overboard, Two Night Stand, Child's Play en Rango. Er zijn duizenden on-demand films en tv-programma's samen met 17 exclusieve kanalen die je nergens anders zou vinden.
Op dit platform kun je allerlei soorten films bekijken, of je nu op zoek bent naar explosieve actiefilms of koude rillingen over je rug met horrortitels. Uitstekende documentaires, romantische films, gedurfde indiefilms, komedie en klassiekers - noem maar op - zijn allemaal beschikbaar op dit platform. Je vindt er niet alleen Engelse films, maar ook honderden Spaanse titels.
Deze app biedt een verscheidenheid aan inhoud, waaronder meer dan 100 + top-tv-kanalen. U kunt on-demand films en live kanalen bekijken, evenals andere inhoud gratis.

Kanalen

Aangezien het CBS aan boord is, zou je het nieuws waarschijnlijk kunnen voorspellen. Gebruikers hebben de hele dag door toegang tot nieuwskanalen. Natuurlijk host het niet de hele programmering en vind je alleen belangrijke hoogtepunten, gecondenseerde clips die de belangrijkste segmenten vastleggen of commentaar op een onderwerp. De lijst met nieuwskanalen op de app omvat NBC News, CBSN, CNN, Bloomberg, Cheddar News, Court TV, WeatherNation, Newsmax TV en Best of the Today Show.
Sport: Nou, zoals je kunt zien, zijn er hier geen live sportkanalen. U kunt echter hoogtepunten en verkorte clips van de werkelijke gebeurtenissen bekijken op deze kanalen: Fox Sports, NFL Channel, Red Bull TV en Major League Soccer.
Entertainment: Met Pluto TV hebt u toegang tot verschillende kanalen van netwerken zoals "Comedy Central", "MTV", "Nickelodeon", "VH1", "Spike TV", "Entertainment Tonight?", "CMT" en "BET". Vergeet niet dat je geen toegang hebt tot de hele kanaalbibliotheek, maar je kunt wel clips en afleveringen bekijken.

Desktop/mobiele ervaring

Ik weet niet zeker of ik het inhoudelijk eens ben, maar ik heb wel wat klachten over de advertenties. Er zijn veel te veel pre-roll-advertenties die de streamingervaring verpesten. In feite voelt het kijken naar Pluto TV alsof je op een traditioneel kanaal streamt. Voor elke 30 minuten streamen moet je 4 reclameblokken bekijken. Elke pauze herbergt 5-7 advertenties van elk 20-30 seconden. Natuurlijk zijn de commercials niet zo repetitief als we op Crackle zagen, maar het is gewoon te veel.

Suggesties die ik heb voor Pluto TV

Ik dring er bij de ontwikkelaars op aan om het aantal commercials in elk slot op Pluto TV te verminderen. Het is een geweldig platform, maar het wordt gebombardeerd met advertenties die mensen ertoe kunnen brengen alternatieve streaming-apps te vinden.

Conclusie

De advertenties zijn niet verschrikkelijk, maar ze zijn er wel. Als je de advertenties aankunt en gewoon hoogtepunten wilt bekijken en op de hoogte wilt blijven van de nieuwste inhoud, zul je geen spijt krijgen van het streamen op Pluto TV. Hoewel de kwaliteit van de stream goed is, wordt deze ontsierd door advertenties. Dus als je op het platform streamt en denkt dat je naar een gewoon tv-kanaal kijkt, zul je niet teleurgesteld zijn. De advertenties zijn niet verschrikkelijk, maar ze zijn er wel.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Pluto TV

pluto tv nederland

gratis tv app

pluto tv app

pluto tv belgië

pluto.tv app

yelo tv android tv

yelo tv chromecast

ziggo f1 voorspellen

Pluto TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Pluto TV is een app waar gebruikers gratis nieuws, films, tv-programma's en sporthoogtepunten kunnen bekijken. Er zijn honderden kanalen op het netwerk en meer dan duizend uur aan on-demand content. Omdat de app gratis is, zul je zeker geen spijt krijgen van het bekijken van veel videoadvertenties tijdens de stream. Daarnaast is er niets slechts aan de app!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op